Kadının düşmanı niye kadın

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
Kadının düşmanı niye kadın,
Bakıyorum etrafıma, Eltiler kötü, görümceler kötü, kaynana kötü,gelinler kötü iş yerinde önüne taş koymaya çalışan kadınlar kötü,tecavüz olsa, kadına taciz olsa yine bir kadın çıkıp diyebiliiyorkii “o da kuyruk sallamasaymış tabi taciz edilir” bunu diyen bir kadın
Üstelik kadının kadını anlaması gerekirken niye kadınlar hep kötü.
Niçin anlaşamıyorlar,niçin anlaşamıyoruz? Kıskançlık, hırs , haset, dedikodu kadınlarda......ne istiyoruz birbirimizden anlamıyorum gerçekten.
Düşene bir tekme genelde kadınlardan geliyor neden? İçimizdeki canavara niye dur diyemiyoruz?

çeşit çeşit insan var bu dünyada...
her insanın da farklı huy ve karakterleri...
herkesin hayat felsefesi ayrı ayrı....
bütün bu farklılıklar bir araya gelince herşey karmankarışık oluyor...
kıskançlıklar, yalancılık vs vs vs...
birinde olan mükemmel yaşam tarzı olmayanın canını acıtabiliyor(maddi manevi)
bunun sonucunda bütün çirkinlikler ortaya seriliyor...
her huy her karakter kendini gösteriyor...
bence biz kadınlar hemcinslerimizi çok fazla kaale alıyoruz...
bütün bu olumsuzluklarda bundan kaynaklanıyor...

kadınların birbirilerine yaklasımlarını sevmiyorum ben bazen o yuzden karsı tarafdan bekliyorum ilk adımı..cunku cok sıcakkanlı davranıp konustugunuz yeni tanıstıgınız insanlar gercekten cok moral bozucu davranıslarda bulunuyor anlam veremiyorum..kadını kadından baska kimse anlayamaz kıskanclık dedikodu vs yerine destek olmak lazım

mesela eskiden benim bi müdürüm vardı eğer o gün iş yerine güzel ve bakımlı gitmişsem önce bir süzer sonrao günü bana zindan ederdi. bakımsız gittiğimde ise sen çok kilo almışsın diyip kahkaha aardı bütün gün arıza kadının tekiydi işte :bbo:

icimizde ki kiskanclik duygusunu yenemiyoruz cünkü...
bence en büyük sorun cekememezlik ve kiskanclik...
moona katiliyorum...
birbirimize destek olmayi ögrenmeliyiz...

tabi ki herkesi ayni kefeye koyamayiz...
bazi insanlarin ici gercekten fesat....

ama bi insan kendini belli eder yani...

tüm kadinlar kötüyse eger

biz neyiz o zaman ?

arkadaşlar haklısınızda ..
erkeğin erkeğe ettiğinde başkası etmiyor
biz kadınlar hep birbirimizi eleştiriyoruz diyoruz ya
kadının kadına ettiğini diye başlayan cümlede buna örnek değil mi ?
tabi ki olumsuzluklar yaşadım kadınlarla ama en büyük desteğide kadınlardan gördüm.
en büyük kazıklarıda erkeklerden yedim ..
bardağa birazda dolu tarafından bakmaya başlasak ?
birbirimizi suçlamaya yer arıyormuşuz gibi geliyor bana ..
nacizane kendi düşüncem..

sanırım hırs ve kıskançlık bizde erkeklere oranla daha fazla

Bende anlamıyorum gercekten ve kesinlikle kıskanclık, fesatlık diyorum !!

tabi ki olumsuzluklar yaşadım kadınlarla ama en büyük desteğide kadınlardan gördüm.

ben de hep en büyük desteği kadınlardan gördüm.
ama ne zaman aşk acısı çeksem ya da herhangi bir problem yaşasam hayatımda, yanımda bana destek olan benimle ağlayan insanların çoğu, ben ne zaman mutluluktan uçsam güzel şeyler yaşasam yanımda olmadılar.
bozmaya çalıştılar.
eleştirdiler.
çünkü kadınlar kıskançlar.
geneli böyle.
bugün siz mutsuzsunuz diye size sarılan kadınlar, yarın mutluluğunuzu kıskanıp sizi boğmaya çalışabiliyorlar.

erkeklerin %99 u çalışıyor. ve birbirinden maddi olarak üstün konuma gelebilmek için uğaşıyor didiniyor.

biz bayanlrda çalışma oranı daha düşük.
kayınvalidesi,görümcesi,eltisi ve kendisi çalışan insan daha az sıkıntı çeker gibi geliyor.

tüm gün ev gezmeleri , alışveriş ve laf dalaşı ile geçiyor. insanlar boş durdukça kaşınıyor. yada didişmek istiyor ya yarışmak. bu yüzden biz bayanlar daha sorunluyuz. eğer hepimiz çalışıyor olsaydık çene çalıp dedikodu yapmaya bu kadar vaktimiz olmazdı.

eğitiminde etkisi var er_ca ..
cehalet bi cok sorunun baş kaynadığı arkadaşlar yanlış mıyım ?

eğitiminde etkisi var er_ca ..
cehalet bi cok sorunun baş kaynadığı arkadaşlar yanlış mıyım ?
eğitimli olan kadınlarda yapıyor bunu ama?
ayrıca, iş hayatındada birbirinin üstüne basıp üste çıkmaya çalışan çok kadın var
ben erkeklerle dertleşmeyi daha çok seviyorum, objektifler çünkü

evet sana sonuna kadar katılıyorum.
mesela kuaföre gidiyorsun kadın saçınımı kesicek.
ay bi afra bi tafra yapıyor sana olamaz yani böyle bişey.
bi kadın doğumcuya gidiyosun kadın doktora oda öyle
halbuki seni daha çok anlaması gerekirken bi kadın olarak anlamak istemiyor.

kaynanaya gelince ben kaynanama dedimki bnim her eksiğimi söleyemezsin.
hata yapabilirim hatamı sölyemezsn.
çünkü sen gelin oldun bilirsin anlarsın.
ama ben kaynana olmadım o yuzden daha çok sen beni idare etmelisin.
eğer böyle olursa anlaşma çok iyi olur.
heee yapabilene tabiii bunlarr:)

kadının birbirine düşman olmasının en büyük sebebi kıskançlıktır....dikkat edin bir kadının yanında güzel bir kadın varsa diğeri ona o günü zindan etmek ister...kıskanç insanlardan nefret ediyorum kıskananların şerrinden korkmak lazım herşey gelir ellerdinden..benim bir arkadaşım beni çok kıskanırdı resmen farkındaydım ve hızını alamadı adımı çıkarmaya kalkıştı pislik görsem yüzüne tükürcemde o gün bu gün yok piyasada

aa evet yaa ben de diyorum ki bazı bayan kuaförler neden böyle asık suratlı..kaşını alırken saçını yaparken suratını asar tek kelime etmez acaba kıskançlıktanmı...ama kimisi var allah için çok güzleryüzlü karşılar allah razı olsun..ama afra tafra yapanlar içinde aklıma il bu geliyor

Çünkü hiç bir zaman kendimize bakmadan
Hep karşımızdaki kadını eleştiriyoruz
Hepimiz de kıskançlık varken , asla ben kıskanmam , ben mükemmelim diyip suçu karşımızdaki kadına atıyoruz..
Bu böyle uzar gider..

Birbirinin üstüne basan çok erkekte var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…