KADININ ERKEK TEN BÜYÜK OLMASİ

izmirliozlem

mutlu
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
41
9
44
SLM ARKADSLAR GÜNMZDE YAS FARKINA COK BAKILMIYOR ARTIK.. SİZLERİN DÜŞNCLERİ NE? MESALA Bİ KADIN ERKEK TEN 7... 10 YAS BÜYÜK OLMASİ

Millet ne dusunur bilmiyorumda kendimden 7-10 yas birak 2-3 yas kucuk olsa rahatsiz olurum erkeklerde genel anlamda okadar buyuk kadını tercih etmiyor
Atiyorum 20 yasinda bir erkek 30lu yaslarda bir kadınla evlenmek icin birlikte olmaz takılmak icin birlikte olur hadi istisna oldu diyelim evlenmek istiyor ailesi ve cevresi tarafindan baski gorur ayrica adam 30undayken kadin 40 olacak :))) yaninda yasina uygun genc bir kadın yerine okadar buyuk bir kadinla ilerde sorun yaşar kadında yaşar .. istisnalar muhakkak vardir ama cogunluga gore konusmak gerekirse durum boyle
Ben 21 yasindayim eşim 30 ama tersini düşünemiyorum malesef -.-

2 si akraba biri arkadaş çevremden üç örnek biliyorum aralarında 6 8 yaş arası fark olan bildiğim kadarıyla bir sorunları yok. Akraba çevremdeki örneklerde biri torun torba sahibi erkek 70 kadın 80e yakın insanlar. Eğer anlaşıyorsa iki kişi yaş aynı olgunluktaysalar ve birlikte olmaktan keyif alıyorsalar bence olur, oluyorda. Kadın erken çöker erkek genç kalır vay efendim erkek kadını aldatır fikrineyse hiiççç katılmıyorum. Kadınlar artık çok bakımlı ve resmen yaşssızlar :KK66: Hı bu arada benden eşimden 1 sene 3 ay büyüğüm :KK66:

Benim çevremde 3-4 tane örnek var. Bir tanesi komşumuz.30 yıllık ta evliler.2 tane yakın arkadaşım var.2 sinin de çocukları var.Hatırlarmısınız bilmem Can Yücel'in bununla ilgili yazısı var. O da eşinden küçükmüş. Çok zevkle okunası bir yazıydı. Komik bir dille anlatmış. Ben de 5-6 sene önce olmaz diye düşünürdüm ama şimdi olabilirliği yüksek gibi duruyor.

ben erkek arkadasımdan 1,5 yas büyüğüm ama kafa olarak o benden 10 yas büyük gibi :) fazla olgun. kişilkle alakalı bence.

bence 7 yaş büyük olması kadının şuan sorun olmayabilir.. ama ilerde yaşlanınca sorun olur erkek genç kadınlara bakmaya genç kadın istemeye başlar. bu kadının ne kadar minyon genç gösterdiğiylede alakalı ama yinede..bazı kadın yaşını gösterir bazısı göstermez.. bazen 40 yaşında bi kadın görürsün bitmiş göbek çıkmış saçlar bembeyazvs bi başka 40 yaşında kadın görürsün fit sporunu yapar giyimine saçına dikkat eder vs eğer ikinci tipten kadınsa o zaman sorun olmayabilir ama yinede erkek genç kadın istiyo andropoza doğru bu bi gerçek

bncede oyle erkek 22 25 yasnda oluyor kadın 35 ama erkek daha olgun olabliyor .. mesala yiğenim erkek 19 yasnda suan hep kucukken buyklerın yanında oturuodu hıc cocklarla oynmazdı suan gorsenız 40 yasnda kı bı adamın bılqılerıne we olqunguna sahip.

Benim esim benden 5 yas buyuk meselq ama benim nacizane fikrimce erkek bayandan kucuk olmamali. 2_3 yas kucuk olmasi pekte sorun yaratmayabilir bence..

bence 3..weya 4 yas kuuck olablr erkek olqunsa sorun olmaz hayatın zorlugunu yasamıs tatmıssa pişmiş se zaten yetrnce olqundur

Erkeğin bile 7 8 yas büyük olması anlaşmazlığa sebepten kadinin 8 yas büyüklüğü daha da büyük sorunlar oluşturur gibi geliyor bana. Ama 1 2 yaş büyük olmak o kadar da problem olmaz sanırım/umarım..

Benim arkadasim kocasindan 7 yas buyuk. Disaridan bir ton laf soylendi ama yine de sevgilerine sahip cikip evlendiler. Ileride sorun olur mu bilmiyorum ama benim dusuncem erkek en fazla 2 yas kucuk olabilir. 2 den fazlasi sorun yaratir

X