Kadının fendi erkeği yenecek mi :)

Elinizi vermişsiniz kolunuzu kurtaramıyorsunuz.
İnsanları zorla değiştiremezsiniz ya olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da hayatınıza başka yön vereceksiniz.
Ha evlenince düzelir mi bilmem ama daha da coşabilir onu biliyorum.

Kesinlikle haklısınız öyle bi düşüncem yok zaten. Şöyle bir durumda var tsrtışmalarda haklı çıjatıyo kendini ama bi kaç günde çok ilgili oluyo sonra yine bozuyo hödük :KK43: hödük dediğim için ayıplamayın lütfen çok kızgınm ona söylemeden duramıyom :)
Sizin karariniz siz yasiyacaksiniz onunla ben sadece hem cinsimin uzulmesini istemem..

:KK57::KK57::KK57::KK57:
hafta içi görüşmediği halde hafta sonu da mı ilgilenmiyo..
tuhaf geldi bana..
o arayana kadar arama.
bakalım napcak.
ben evli olduğum halde eşim aramazsa aramam onu.
şımarıyo yoksa.
Farklı şehirlerdeyiz. Onun çalıştığı yer küçük bi ilçe. Arkadaşlarıyla zaman geçirmek dısında yapabileceği başka aktivite yok. Anlıyorum onu hakta veriyorum ama banada zaman ayırsn istiyorum iki dk konuşup telefonu kapatıyo hemen.Bazen onunla konuşmaya ihtiyacım oluyo ama o bunu anlamıyo :(

Farklı şehirlerdeyiz. Onun çalıştığı yer küçük bi ilçe. Arkadaşlarıyla zaman geçirmek dısında yapabileceği başka aktivite yok. Anlıyorum onu hakta veriyorum ama banada zaman ayırsn istiyorum iki dk konuşup telefonu kapatıyo hemen.Bazen onunla konuşmaya ihtiyacım oluyo ama o bunu anlamıyo :KK43:

bence senin mülayim olmandan yüz bulmuş.
böyle olmasını istemiyorsan, hiç bir zaman ilk arayan ya da mesaj atan olma.
dayanamayıp hep sen ilk adımı atarsan evlenince altından kalkamazsın.
eşim nişanlıylen günde 500 defa arardı.boğardı beni hatta ilgiden.
şimdi ben ilgilensin diye kırk numara çeviriyorum.
evlenince ilgi daha da azalır.
seninki şimdiden böyleyse dediklerimi yap, başka da tavsiye veremiyorum.
Allah yardımcın olsun.

Fazla iyi niyet fazla hoşgörü fazla seni iyi tanimasi, onun kolay tavirlarina devam etmesine neden iste karsisinda susup hic arayip sorma ilgilenme baskada neyapaliinizki ayrilmasan bunu boyle cekersin umarim hep boyle surmez

sen de bir süre onun kadar ilgisiz ol.
ilgilenme bakalım ne yapicak, hafta sonu arkadaşlarınla gez, alışveriş yap ama ona deme buluşalım diye.

:KK28::rolleyes:Anladigim kadariyla farklı yerlerdesiniz senin sorunun icin en etkili çözüm bana sorarsan iletişim teknikleri bilen biri olarak seninde ona karşı ona farkettirmeden ilgini azaltmak olacaktır. Farkettirmeden yap ara yada o arasın tam o birseyler anlatirken yada muhabbet koyulasmisken deki isim var mesgulum biraz de kapat bi kaç defa yap bunu biliyorum onu sevdiğin için uzulceksin biraz ama bunu o anlayana kadar yap o anlayinca herşey yolundaymis gibi yap katkat ilgiyle dönecektir

Arkadaşlar nişanlım çok inatçı biri tartişma sırasında ben haklıyken bile üste çıkmayı başarıyor. Bana zaman ayırmıyo çoğu zaman. Bunu dile getirdiğimde bi sürü şey öne sürerek haklı oluyo birden. İstediğim tek şey arkadaşlarına ayırdığı zamanı biraz banada ayırsın. Bugün konuşcam onunla ama bi yolunu bulup yine haklı çıkcaktır. Haklı çıkmak için ne yapmalıyım. Trip demeyin lütfen ben yapım gereği trip atamıyorum. Yardımcı olabilcek misiniz :KK43:
çocuk gibi davranmak yerine ayrılsan

Bunu söylemekten nefret ediyorum ama ben gerçekten saf biriyim. Etrafımdaki herkese fazlasıyla değer verir iyi niyetle yaklaşırım. Nişanlım bu yönüne aşık oldum diyo hep. Bende saflığımı kullanıyosn dedim günlerce bunun tartışmasını yaptık. Ama Değişen bişey yok.

ex nişanlım seninkinin tıpkısının aynısıydı.Hatta konuyu okuyunca kendim yazmış gibi hissettim.
o yüzden seni çok iyi anlıyorum
ne kadardır birliktesiniz bilmiyorum ama bu durum zamanla insana çok fena koymaya başlıyor.üstelik sen bunlara dayanamamaya başlayıp itiraz ettiğinde gittikçe şiddetlenerek daha da üste çıkmaya başlayacak.düşünsene haksız oldugu halde sırf senin yumuşak yüzlülüğün ve kaybetme korkun yüzünden kendini herşeyde haklı çıkarıyor ve adamın k.çı uzaya yükseliyor.anlatsam resmen roman olur ama ben en sonunda dayanamadım nişanı attım.katlanılacak gibi değil çünkü
haklılığıyla ne halt yiyorsa yesin.

Evvela hakli oldugunuza kendiniz inanip o psikoloji ile konusmalisiniz , hislerinizi duygularinizi net bi dille anlatmalisiniz . Bi insan ya haklidir ya haksiz bunun orta yolu yokki :KK14:

Back
X