kadının fendi erkeği yener mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Bence yaradılan en özel varlıklardan birisiyiz.Hem zekamızla ,hem çarpıcılığımızla,cesaretimizle,sevgimize arka dönmememizle,herşeye rağmen dimdik ayakta durabilmeye başarabilmekle,herşeyin üstesinden gelebilecek kadar akıllı ve zeki olduğumuzu ispatlamamızla ve seksiliğimizle bence biz kadınlar fendimizle erkeği yeneriz ama sadece bir konuda onlara yatişemeyiz ki buda:aldatma konusunda asla bunu onların potansiyelinden fazla yapamayız bence!Sizce?

Evet canim öyleyiz ama Bir derdim var kösesine baktigmiz zaman bu özelliklerimizin ne faydasi var acaba diye düsünülür!!!:kahve:

Burasi bir erkek forumu olsa Bir derdim var kösesi bombos, cinselik, gezme tozma, hayatini yasa köseleride dopdolu olurdu muhtemelen:delphin:

erkeğine bağlı... ;)

kimsenin fendi kimseyi yenmesin...
aşk kazansın,
saygı, güven kazansın.
insanlık kazansın...

zaten bu bahsettiklerin yüzünden geliyor ya başımıza ne geliyorsa...

erkekler doyumsuz varlıklar... kolayı seçerler.... ( hepsi diil)
ellerindeki hazinenin kıymetini bilemeyecek kadar yürekszi ve acımasızlar bazen...
bazen de tüm bu bahsettiğin güzellik ve degerleri göremeyecek kadar kör...

Evet canim öyleyiz ama Bir derdim var kösesine baktigmiz zaman bu özelliklerimizin ne faydasi var acaba diye düsünülür!!!:kahve:

Burasi bir erkek forumu olsa Bir derdim var kösesi bombos, cinselik, gezme tozma, hayatini yasa köseleride dopdolu olurdu muhtemelen:delphin:
muhtemelende öyle olurdu canım bomboş bir site olurdu sanmam orasıda olmazdı orasıda böyle dolup taşardı umarım biz erkelerden daha güçlüyüz ,daha zekiyiz dedim daha aciz daha derbeder ,sefil yaratıklar demedim ki.bizim buradaki asıl amacımız eğer birbirimize destek ,moral vermekse ok ben her zaman varım !ama illaki birileri gibi can sıkıntısından giripte bugün kime ne desemde kızdırsam diyenlerden değilim.
demek istiyorum ki :bizler bu dünyanın en zeki ,en akıllı,
en güçlü,en seksi varlıklarıyız diyoruz ya bunu hepimiz diyoruz ama bazen kendimize destek olamıyoruz belkide biz birbirimizin derdine derman olduktan sonra bu sitenin bir derdim var yada acı çeken dayak yiyen kadın konulu msjları asla olmucak haydi elele bayanlar kk nın adını dertsiz en boş site olarak duyurmaya!

arkadaşlar bu sözü ıspatlayabiliriz bu sözü ilk söyleyen şahıs erkek yani adam kabullenmiş 2 erkekte şarkılarında bu söze yer vermiş erkekler kabul ediyor yane bu sözü :) yanlış olma ihtimali varmı sizce???

güçlü olan kazanır bence

Back
X