kadının fendi ne yapar da yener?

Bazi taytli kizlar fistik gibi oluyolar ben bile bakarim:)) adama bu durumda haksiz dersem olmaz. Ha bazisinada bu neyine guvenmiste giyinmis dersin o ayri. Tayt giyersinde uzerine ne giyersin o da onemli.. poponu kapatirsa sorun degil bence.. taytina gorede degisir bence.. kiminin poposunu birak kukusu bile gozukuyo gibi oluyo.. erkek degil herkes bakar ona.. cekici oldugundan mi? Sanmam

Senin kiyafetinde birsey yokmus bence kocan abartmis, sende itaat etmissin
evet tayt her vücutta farklı duruyor, paltoyu cikardiginizda çevredeki gözler size yonelecekse eşiniz tabiki rahatsız olur. ona aynaya bakıp siz karar vereceksiniz, hatta eşinize sorarsanız nasıl duruyor diye. ama giyemezsin, cikaramazsin tarzı kısıtlamalar hoş değil. bunu giymesen, başka bir şey giysem, rahatsız olabilirim gibi bir üslup kesinlikle daha hoş olur. arada çok fark var

evet tayt her vücutta farklı duruyor, paltoyu cikardiginizda çevredeki gözler size yonelecekse eşiniz tabiki rahatsız olur. ona aynaya bakıp siz karar vereceksiniz, hatta eşinize sorarsanız nasıl duruyor diye. ama giyemezsin, cikaramazsin tarzı kısıtlamalar hoş değil. bunu giymesen, başka bir şey giysem, rahatsız olabilirim gibi bir üslup kesinlikle daha hoş olur. arada çok fark var
Uslupta herkes hemfikir zaten

Dün sabah eşim ve çocuğumla birlikte parka ğidecektik,çocuk yaklaşık 3 yaşında h ici çalıştığımız için h sonu onu eğlerdirmek üzere planlar yapıyoruz..
Neyse konuya geleyim
Ben kazak tayt ve uzun bir palto giydim. Eşim de ama paltoyu çıkaramazsın dedi. Ben de zaten hava soğuk nie çıkarayım dedim. Sıcak da olsa önünü de açamazsın düğmelerini d kapalı tutacaksın dedi. Ben de sacmalama sıcak olursa önünü açarım dedim.
Öyle olmaz,taytla gezmek ne demek dedi,kilo aldım herşey olmuyo parkta de elbise mi giycem dedim neyse tadım kactı gidip üstümü deıiştirirsem kendimi aşağılanmış hissederim dedim odaya geçtim,çocuk ağladı onun hatrına sustum,parka gidelim dedi.üstüme elbisemi giydim çıktım cok daha güzel oldum o ayrı ama içim içimi yedii. Sırf oğlum anne babasoyla mutlu olsun sürekli gerginlik çıkmasın die..
Ama hiç gitmeseydim daha mı iyiydi bilmiyorum
Doğrusu ne? Sen misin kıskanan diyip iice süslenip çıkmak mı hatta kilo verip daha da sinir edip yoksa bu şartlarda hiç çıkmamak mı birlikte..
Istedigimi giyerim karissa da dinlemeyeceğim için ses cikartmamayi ogrendi.

Bilmemkac yıldır evlilik hayatınızda hiç mi bilmediniz adamın dışarıda tayt sevmediğini ?

Ben ya giymezdim laf duymamak için ya da o kıyafet üzerindeyken bana söyledikten sonra asla çıkarmazdım.
..

Yalnız sizin yaptığınızı da yadırgamıyorum , o an için olası bir kavgayı durdurmussunuz çocuğunuz için. Ancak bu konuyu sakin bir zamanda mutlaka gündeme getirin.

Giyindikten sonra modunuzu düşürmeye hakkı yok.

Ben bekarken tayt mini etek vs giyerdim. Eşim böyle tanıdı böyle sevdi hiçte karısmazdı severdide yakışırdı tayt çıtı pıtı olurdum. Nişanlıyken bir gün geldi dedi ki ben senin tayt giymeni istemiyorum ama neden dedim popom falanda hep kapalıdır üzerine uzun giyerim sadece bacaklarım tayt görünüyor. Bir gün bir muhabbete kulak misafiri olmuş adamın biri demiş ki işte tayt giyen kadın cok sexi cok şöyle çok böyle şehvetle anlatıyomus sapık ruh hastası ben öyle düşünmüyorum ama demekki böyle sapık çok ben buna dayanamam demişti.. uzun zaman giymedim haklıydı kendınce. Not: zamanla alıstırdım yok kilo aldım yok kilo verdim yok giyecek bişeyim yok diye diye uzun uğraşlar sonucu :)

Eşiniz iftiraya maruz kalırım ,eşimi saygınlığımı hayatımı kaybederim diye korkmamış ama 15 yaşında heyecan dolu bi kızın kalbini kırmaktan korkmuş ...
Vallahi çok ilginç .
Birde insanoğlu beşer şaşar ,kocanızın ruhundan beyninden nasıl bu kadar da eminsiniz .İnsan kendisi bile bazen kendisine hayret ederken ..
Eşiniz sizi aldatmaya meyil etti demiyor kimse ama kızın ilgisi hoşuna gitmiş mantıken düşününce bu bes belli; yani durup bi düşünün sizi taciz eden ergen bi erkeğin kalbini düşünmek en son düşüneceğiniz şey bile olabilir miydi acaba ?

Back
X