• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının sessizliği işe yarar mı?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Nişanlıydım aldatıldım ve ayrıldım ayrıldıktan sonra defalarca nişanlımla barıştım çok seviyordum affettim sonra tekrar hatalar yaptı tekrar ayrıldım aylar geçti tekrar barıştım 1 yıl boyunca 5 defa ayrıldık barıştık ben sevdiğimden dayanamadığımdan bana geldiği zaman affediyordum artık beni cepte biliyor yine gitsem yine affeder diyor ve arkamdan onunla olsam yine benden ayrılacajk diyor ama ayrılma sebebim yaptığı hatalar durduk yere ayrılmıyorum şimdi resmen cepte durumdayım bıktım ayrılıp barışmalarından yine gitsem yine ayrılacak gibi düşünüyor. En son dün yine hata yaptı bu defa hiç konuşmadan ve yazmadan direk her yerden engelledim sessizce kayboldum sizce bu etkiler mi ne yapmam gerekiyor akıl verir misiniz?_

Yüzyüze gelirseniz yine affederim diye iletişim kurmamaya çalışıyorsunuz.

Gerçekten ayrılmak istiyorsanız adam akıllı bitirin. İlişkiniz laçkalaşmış. Bu ilişkiden olacak evlilik ne derece sağlıklı olabilir ki?
2 gün sonra boşanmak istiyorum boşanamıyorum yazarsınız. Ki bu karakterde bir adam sizin için çabalamaz da o saatten sonra..

Nişanlıydım aldatıldım ve ayrıldım ayrıldıktan sonra defalarca nişanlımla barıştım çok seviyordum affettim sonra tekrar hatalar yaptı tekrar ayrıldım aylar geçti tekrar barıştım 1 yıl boyunca 5 defa ayrıldık barıştık ben sevdiğimden dayanamadığımdan bana geldiği zaman affediyordum artık beni cepte biliyor yine gitsem yine affeder diyor ve arkamdan onunla olsam yine benden ayrılacajk diyor ama ayrılma sebebim yaptığı hatalar durduk yere ayrılmıyorum şimdi resmen cepte durumdayım bıktım ayrılıp barışmalarından yine gitsem yine ayrılacak gibi düşünüyor. En son dün yine hata yaptı bu defa hiç konuşmadan ve yazmadan direk her yerden engelledim sessizce kayboldum sizce bu etkiler mi ne yapmam gerekiyor akıl verir misiniz?_
Ne içiyosun,söyle bende içeyim

yazık .
Evlencen yıne aldatcak .
Diceksin çocuk yapayım belkı bu huyundan vazgeçer.
Yok adamın hamurunda oldugu için yıne aldatcak .
Ama sen diceksın artık çocugum var boşanamam .
Adam yıne aldatcak yıneee yıneee yıneeee ...

Yukarıda gördüğün şey 5 yıllık Kadınlar Kulubu deneyimi .

Lütfen ayrıl ve butun ırtıbatı kes. Bu kadar mı değersizsin sen ya ?

Yüzyüze gelirseniz yine affederim diye iletişim kurmamaya çalışıyorsunuz.

Gerçekten ayrılmak istiyorsanız adam akıllı bitirin. İlişkiniz laçkalaşmış. Bu ilişkiden olacak evlilik ne derece sağlıklı olabilir ki?
2 gün sonra boşanmak istiyorum boşanamıyorum yazarsınız. Ki bu karakterde bir adam sizin için çabalamaz da o saatten sonra..
Ya zaten çabalamıyor aradan biraz zaman geçiyor tekrar dönüyor arıyor dayanamıyorum affediyorum sonra yine olmuyor hep bu şekilde

yazık .
Evlencen yıne aldatcak .
Diceksin çocuk yapayım belkı bu huyundan vazgeçer.
Yok adamın hamurunda oldugu için yıne aldatcak .
Ama sen diceksın artık çocugum var boşanamam .
Adam yıne aldatcak yıneee yıneee yıneeee ...

Yukarıda gördüğün şey 5 yıllık Kadınlar Kulubu deneyimi .

Lütfen ayrıl ve butun ırtıbatı kes. Bu kadar mı değersizsin sen ya ?
ayrılıyorum sürekli tam unutuyorum tekrar yazıyor bir şekilde giriyro hayatıma bende sevdiğim için hemen affediyorum ama yine aynıı

Lütfen öyle sessizce kal. Hatta ona karşı bu sessizliğin sonsuza dek sürsün. Aldatma olayı olmasa bile o kadar ayrıl barış ayrıl barış, eder değer kalmamış ki. Ben olsam ben de cepte görürdüm. Siz de zaten seviyor gibi konuşmuyorsunuz, alışkanlıktan kopamadınız sanırım. Açın gözünüzü.

İnsan kendi değerini bilmedikten sonra elin oğlu ne bilsin?

Evlenin en kısa sürede.

Zaten ayrılmaya niyetiniz yok.
-mış gibi yapıp kendinizi daha fazla küçültmeyin.
Nişanlınıza açık açık "ne yaparsan yap seninle evlenmek istiyorum" deyin olsun bitsin.
En azından dürüstlüğünüz belki puan kazandırır.

Siz cepte değilsiniz, nişanlınızın ayağının altında paspassınız.

Lütfen öyle sessizce kal. Hatta ona karşı bu sessizliğin sonsuza dek sürsün. Aldatma olayı olmasa bile o kadar ayrıl barış ayrıl barış, eder değer kalmamış ki. Ben olsam ben de cepte görürdüm. Siz de zaten seviyor gibi konuşmuyorsunuz, alışkanlıktan kopamadınız sanırım. Açın gözünüzü.

İnsan kendi değerini bilmedikten sonra elin oğlu ne bilsin?
evet ona bağlı gibiyim sevgi değil ama ne bende bilmiyorum kopamıyorum ama o varkende berbat halde oluyorum sonra ayrılıyorum 2 ay sonra tekrar barışıyorum

Evlenin en kısa sürede.

Zaten ayrılmaya niyetiniz yok.
-mış gibi yapıp kendinizi daha fazla küçültmeyin.
Nişanlınıza açık açık "ne yaparsan yap seninle evlenmek istiyorum" deyin olsun bitsin.
En azından dürüstlüğünüz belki puan kazandırır.

Siz cepte değilsiniz, nişanlınızın ayağının altında paspassınız.
evlenemeyiz ki biz gizli barışıyoruz ne onun ailesi ne benim ailem asla kabul etmiyor düşman gibi oldular

Ayrıldıktan sonra onu ölmüş gibi düşünebilirsiniz. Her yerden engelledikten sonra nasıl ulaşsın? Sizin daha sabır taşınız çatlamamış.

aldatıyor bide affediyonn kızımmm aklını devşirrr evliliktete yaşıcan bunları ya kocanı başkalarıyla paylaşıcan yada yoluna tek devam edicen hayat senin gerisi gelmez

İnsan ayrılığa da alışıyor biraz zorlarsanız alışırsınız bence onsuzluğa da, sizde alışkanlık olmuş, biraz da takıntı :( Hayat felsefem şöyledir '' insanlar değişmez '' nişanlınızda değişmeyecektir, o nedenle yol yakınken dönün derim..

etkilemesi neyi değiştirecek. Niye adamı ehlileştirmeye çalışıyorsunuz ? Bir kere affetmişsiniz olmamış ki dğeişse bile yapılanları yorulmalarınızı unutabilecek misiniz ? Bu hayata bir kere geliyorsunuz neden kıymetinizi bilecek biriyle olmuyorsunuz? ha bunun adına aşk diyorsanız da aşk böyle olmamalı elbet hatalar olur ama sizinki artık hastalıklı bir takıntı halini almıŞ. Engelleri kaldırmayın yepyeni bir hayata başlayın ve bence numaranızı değiştirin

Back
X