• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının sessizliği işe yarar mı?

ve bu da asla ailesini geride bırakmaz benim için asla
O halde ona kaçın.
Nasıl olsa gözünüz ondan başkasını görmüyor.

Ya da birazcık mantıklı davranıp, doktora gidin.
Aşk sandığınız uyuşturucudan kurtulmak için tedavi olun.

sessizlikten tam olarak ne sonuç almayı bekliyorsunuz?
işe yarayacak derken, hangi işe?
yokluğunuz onu perişan edip kıymetinizi mi anlayacak?

kendinize siz değer vereceksiniz önce..
başkalarının vereceği kıymette anlam aramayacaksınız.

sevmek böyle bir şey değil..
bu bağımlılık..

İnsan ayrılığa da alışıyor biraz zorlarsanız alışırsınız bence onsuzluğa da, sizde alışkanlık olmuş, biraz da takıntı :KK43: Hayat felsefem şöyledir '' insanlar değişmez '' nişanlınızda değişmeyecektir, o nedenle yol yakınken dönün derim..
zaten değişmiyor ama bende kendimi geri çekemiyorum bu gerçekten sevgi değil alışkanlık saplantı kurtulmak istiyorm tam kurtulacakken yine geliyor affediyorum sonra yine aynı yazıp yazıp ayrılıyordum bu defa hiç yazmadan sessizce engelledim dün

anlattık ama asla asla kabul etmiyorlar çocukta asla ailesine karşı gelmiyor
Çünkü ortada sevgi yok oyun var.
Top gibi oradan oraya yuvarlanıyorsunuz.

Er geç o kişi başkasıyla evlenecek.
Siz yine sap gibi ortada kalacaksınız

Hatta bu zaafınız onun metresi olmaya kadar gider, tedavi olmazsanız.

Nişanlıydım aldatıldım ve ayrıldım ayrıldıktan sonra defalarca nişanlımla barıştım çok seviyordum affettim sonra tekrar hatalar yaptı tekrar ayrıldım aylar geçti tekrar barıştım 1 yıl boyunca 5 defa ayrıldık barıştık ben sevdiğimden dayanamadığımdan bana geldiği zaman affediyordum artık beni cepte biliyor yine gitsem yine affeder diyor ve arkamdan onunla olsam yine benden ayrılacajk diyor ama ayrılma sebebim yaptığı hatalar durduk yere ayrılmıyorum şimdi resmen cepte durumdayım bıktım ayrılıp barışmalarından yine gitsem yine ayrılacak gibi düşünüyor. En son dün yine hata yaptı bu defa hiç konuşmadan ve yazmadan direk her yerden engelledim sessizce kayboldum sizce bu etkiler mi ne yapmam gerekiyor akıl verir misiniz?_
Neyi etkiler mi?

2 yol var.

Sessizce kayboldum hatasını anlar mı diyorsan : hayır asla anlamaz anlasa bu zamana kadar anlardı. Sende bu zamana kadar bu kadar şans verip bu adam sana geri döndüğünde hatasını anlamış affederim dersen bir daha daha fazlasını yapacak ve sen artık iyice psikolojik hasta olacaksın.

He yok sessizce hayatından çıktım etkili olur mu yani beni bir daha aramaz değil mi dersen: bir süre arar ulasmaya çalısıyor e senin gibi birini zor bulur.(kendisi her haltı yiyip, affeden birisini bulmus sonuçta ne güzel iş) ama drn hiç bir şekilde cevap vermez muhatap olmazsan evet etkiler bu kötü adam senin hayatından defolup gider. Sende yepyeni aşklara sayfa açarsın.

Umarım bu adamla bir gün evlenmezsin.

zaten değişmiyor ama bende kendimi geri çekemiyorum bu gerçekten sevgi değil alışkanlık saplantı kurtulmak istiyorm tam kurtulacakken yine geliyor affediyorum sonra yine aynı yazıp yazıp ayrılıyordum bu defa hiç yazmadan sessizce engelledim dün
Yaşınız kaç? 23 lü yaşlarımda bende sizin yaşadıklarınıza benzer şeyleri yaşadım, sonra kurtuldum aradan 10 yıl geçti bazı şeyleri görüyorum duyuyorum o kişi hiç değişmemiş, şimdi iyi ki bitirmişim diyorum kendi kendime.. Bakın önünüze kıymetinizi bilecek insanlara şans verin..

Evlenin en kısa sürede.

Zaten ayrılmaya niyetiniz yok.
-mış gibi yapıp kendinizi daha fazla küçültmeyin.
Nişanlınıza açık açık "ne yaparsan yap seninle evlenmek istiyorum" deyin olsun bitsin.
En azından dürüstlüğünüz belki puan kazandırır.

Siz cepte değilsiniz, nişanlınızın ayağının altında paspassınız.

İçimden bu kız bununla evlenir diyor ama neyse.

Yaşınız kaç? 23 lü yaşlarımda bende sizin yaşadıklarınıza benzer şeyleri yaşadım, sonra kurtuldum aradan 10 yıl geçti bazı şeyleri görüyorum duyuyorum o kişi hiç değişmemiş, şimdi iyi ki bitirmişim diyorum kendi kendime.. Bakın önünüze kıymetinizi bilecek insanlara şans verin..
24 yaşım

evet ona bağlı gibiyim sevgi değil ama ne bende bilmiyorum kopamıyorum ama o varkende berbat halde oluyorum sonra ayrılıyorum 2 ay sonra tekrar barışıyorum

Çok güzel. bir aşamaya gelmişsin. Benimki sevgi değil diyorsun çünkü o bağımlılık belki daha basiti alışkanlık. 2 ay sonra geri dönüyorsan demekki 2 aydan daha fazla dayanman gerekir. Kendi yeni sosyal hobiler edin spora git film izle ziyaretlere git bu adamı zihninfrn çıkar. Seni senden almıs bu adam hala farkında değil misin? Hayatını bu adama oyuncak olarak mı geçireceksin?

Cantada keklik gibi goruyor seni sen her defasinda affedersen yine yapayim nede olsa beni affediyor diyor bu kadar zayif olmayın sevgi bu degil hala etki edermi diyorsun etki etse ne olacak yine ayni sekilde aldatmaya devam edecek

Kadının sessizliğiymişmiş... bırakın şu süslü instagram laflarını.
Başka şeylerde yazardımda hem ağır olur hemde zaten muhatabı için ne dersen etkisiz.
Kaldıki zaten evlendikten sonra hamile halinle buraya yine konu açacaksın aldatıldım diye. O zaman gerekenleri söyleriz. Tabi o zaman ne fayda sağlar orasıda meçhul...

Fırtınam felaketim hasretim
Yetmiyor sevişmeler yetmiyor
Şiddetin ne hoş ne güzel yalanlarin
Aldattikca sevesim geliyor
Ölene kadar peşindeyim bırakmam:halay::silah:

Ay lütfen seçici olmadan başkalarına şans ver. Hem de vakit kaybetmeden hemen.
Sana ilgisi olan herhangi birine aç kapıyı.

Güzel huylu erkekler gördükçe harbi salakmışim bir mala yapısıp kalmışım diyeceksin.

Bu hep evlenememe korkusu.
24 yaşındasınız.. Varsın 4 sene 5 sene hayatınızda kimse olmasın..
30 yaşına gelince evlenmekten korkmayın artık.. Kaldırın bu tabularınızı..
Size yazık değil mi? Nasıl kendinize kıyabiliyorsunuz :KK43:

Siz ergen misiniz ? Seni aldatan bir adamla gerçekten evlenmeyi düşünüyor musun ? İnceldiği yerden kopsun.Sevgi karın doyurmuyor tatlım, bazen sevmek yetmiyor...

Buraya konu açtınız rahatlamak için. Ne diycez biz çok iyi yapmışsın engellemissin burnu bayaaa surter sonunda pişmanlıktan gelir sende affedersin bı daha yapmaz mi. Etkiler mi derken sen bunu sormak istedin. Malesef hayat öyle değil. Bu dünyada kişilik bozuklukları antisosyal bireyler şiddet eğilimleri hatta abartayim tacizciler falan kimlerden oluyo biliyomusunuz işte birbirine saygısı olmayan birbirini hiç yerine koyan aldatan aldatılan zayıflık gösteren karakter uyumsuzluğu içinde bir ömrü tüketip bide üstüne cocuklar yapıp onları yetiştiren insanlardan. Az biraz akıl verdi Rabbim herkese daha evlenmedin bile bosan diyelim kendine uygun birini bulmak için neyi bekliyorsun acaba. Şimdi siz evlenseniz adam seni aldatsa sen bigün yeter artık deyip cinnet getirsen senin colugunun çocuğunun psikoloji si yerlerde sürünse biz seni haberlerdemi dinlesek. Sadece su adammı suçlu bu durumda. Sizi kendinize ne getirecek neden bu forumda hergun onlarca zayıf kadın başlığı okuyoruz. O değil yorum yapanlarda hep bir ağızdan yapmayın etmeyin kendinize saygı duyun diyo. Kendinizi neden küçük düşürüyorsunuz. Madem engellediniz neden hala beklentilere girip konu açıyorsunuz.lutfen ama lütfen toplumun selameti için arsız insanlarla evlenmeyin. Yeter artık sıkıldık heba olan çocuk haberleri dinlemekten. Kendinize gelin bı silkinin lütfen ya

Yeni neslin terbiye ve ayrılık metodu "engelleme" oldu resmen. Neden çabaladığınızı ben anlamadım. Sizin başta kendi kararlarınıza ve karakterinize saygınız yok ki. Nisanlinizin neden olsun? Basinizi yakarsınız benden söylemesi. Ayrılın kurtulun.

Back
X