Kadının uzun boylu olması/Boy farkı

benim boyumda uzun 1,73...
eşim benden baya uzun 1.85 fln ama olmasaydıda sorun olmazdı heralde...
sevgilim vardı zamanında benden kısaydı...

Kim ne derse desin, seviyorsaniz bitmistir.
Benim boyum 1.70, esimin de 1.74 falan.
Ama ince yapili oldugum icin yan yana gelmesek belki ben daha uzun duruyorum.
Fakat her goren ne kadar yakistigimizi soyler, bu ayin 25'inde beraberligimizin 10. yilimiz dolacak bile :46: Darisi basina :34:
Insan sevsin, huzuru olsun yeter, cok ta yakisacaginiza eminim :38:

Boy kilo uyumlu olmak zorunda degil. Oylebir kanun yok neticede. Insanlarin cok degisik zevkleri ve begenileri var onemli olan senin begenmen. Sekilciligi de kotu bulmuyorum ben. Evlenip bir omur yanimda olacak, bir omur yuzune bakacagim insanin icime sinmesi onemli bunu iyi dusun.

Sadece tiple olmadigi gibi sadece iyi huylulukla da olmaz “bana gore”
Tipi, boyu, kilosu hosuma gitmiyorsa dunya iyisi olsa olmazdi mesela benim icin.

Eski konu mu ne yapti acaba :D

Benim kuzenim lisedeyken bir kıza aşık oldu ve yıllarca bu aşk sürdü..fakat kuzenimden bı iki cm kısa olan kız zamanla boy attı:) oldumu arada bı karış fark:) ama bunu sorun etmediler ve evlendiler, çok mutlular..birbirini çok seven nadir çiftlerden.hala da sevgilerini hissediyoruz uzaktan.onemli olan anlaşmak.

Şu altı dolgulu erkek ayakkabıları varya 5 6 cmlik onlardan giyer çok hoş duruyor hem ayakta. Hemde fark kapanır. Gönüller bir olsun yeterki ya boşverin gerisini. Mutlu enerjiniz bana geçti nerdeyse. Allah daim etsin bi ömür ;)

Back
X