- 21 Kasım 2012
- 9.076
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Kaç senedir o kurumda çalışıyorsunuz bilmiyorum ama artık geçilen yeni sistemle birlikte herkes ben kendi portföyümden sorumluyum greengirll naparsa yapsın modunda.eskiden dediğiniz gibi yetkiliye yönlendirme yapılınca olay çözülürdü ,yanlış anlaşılmalar ortaya çıkardı ve müşteri kusura bakmayın diyerek bankadan ayrılırdı .
Müdürünüz de müdahale etmez çünkü artık herkes aman benden uzak dursun ,beni kimse şikayet etmesin modunda ,hatta müdürünüz size gelip özür dilemenizi bile isteyebilir haklı olduğunuz halde (başıma geldi ordan biliyorum bunu)
Aynen öyle. Portföy sistemi var güya, ama doğum izninde bir portföy, yerine de ben bakıyorum. Yan portföy çok yavaş çalışıyor, millet habire bana yanaşıyor, nerdeyse 3 portföylük çalışıyorum. Müdüre söylesem adamın zaten canına minnet işler yürüsün modunda, yanımdaki benden büyük ama benden statüsü düşük, ağzını açıp tek kelime etsen her türlü düşmanlığı yapıyor.
Kimsenin 5 dk beklemeye tahammülü yok, o portföy de inatla yoğun saatlerde gereksiz uzun işlemler yapıyor, ben mesela kredi gibi uzun işlemleri sakin saatlere bırakırım yığılma olmasın diye, bu özellikle en yoğun saate getiriyor.