Kadinlar Cok Mu Konusuyor?

kesinlikle ben değilim o cok konusan kadınlardan biri. zaten işim gereği bütün gün konusuyorum eve geldiğimde sessizlik istiyorum bazen kendi sesime bile tahammülüm olmuyor. ama benim kociş sağolsun hep konusası tutar.ben de kısa muhabbetlerin dısında pek hazetmem. sohebet etmek istediğimdede tv. yi kapatır öyle konusuruz

kadınların erkeklerden fazla konuşma sebepleri yine erkeklermiş.
şöyleki;
erkekler anlatılan bir şeyi anlamadıkları için kadınlara tekrar yaptırıyorlarmış.

kadın kocasına bişeyler anlatıyor ve kocasından aldığı cevap şu :
- Efendim?? :roflol:
e haliyle kadın yeni baştan anlatıyor ve 25 bin kelimeye ister istemez ulaşıyor :roflol:

Kadınların erkeklere göre fazla laf üretip zaman zaman sıkıcı oldukları doğru bir gerçek.Ben çevremde cır cır konuşan erkeğe pek rastlamadım.Hep bizde var ne varsa.Valla susarsam tam susarım konuşursamda abartmadan konuşurum.Sevmem öyle cır cır konuşmayı.

Evet bencede biz kadınlar daha çok konuşuyoruz. Ben halimden memnunum, susupda içimize atsak dahamı iyi delikafadulden

evet kesinlikle çok konuşuyorlar...hele bir cafede falan etraflarındakileri unutuyorlar ve en tehlikesi 3 kadının bir araya gelmesi..kimse birbirini dinlemez ve hepsi yalnız kendi anlatsın isterler...eğer cafede...vs de 3 kadın oturuyorsa bir masada hemen uzaklaşın oradan:)))

bazen çok fazla konuşurum,bazen de çok susarım.eşime kızarım bazen neden susuyorsun,konuş diye,bazen de söylenirim az sus diye.kadınları anlamak,anlatmak zor.

Bir arastırmaya göre kadınlar günde 25 BİN erkekler 10 BİN kelime konusuyorlarmıs.... Üstelik erkekler konusacakları 10 BİN Kelimeyi eve gelmeden işte tüketiyorlarmıs. Kadınlarsa 5 BİN kelimeyi konusup geri kalan 20 BİN kelimeyi esleri eve gelince konusuyorlarmış...:roflol::roflol::roflol:

kadınların kelime haznesi daha geniş ondandırdelikafadulden

:sm_cool:doğrudur şekerim ben bir bayanım bakıyorumda biz bayanlar erkeklerin başının şişirmeyi iyi beceriyoruz
katılıyorum yapılan arastırmaya:lepi:​

Back
X