Kadınlar hangi konularda erkeklerden daha iyi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
daha kısa sürede mezun oluyoruz...opuyorumnanaktan

Daha ince düşünürüz, daha temiz titiz, becerikliyiz... Akıllı, zeki, üretken, çalışkanız kaydirigubbakcemile3
Kısacası bana göre kadınlar olmasa erkekler bir hiçç :1closedeyes:

daha çok düşünceli,nazik,anlayışlı,hislerine güvenen bizleriz... biz olmadan onlar bi hiç.....[/Bzemuszemus

daha pratik zekaya sahibiz,
insanlara daha şevkatli yaklaşabiliyoruz,
panik anında ne yapılması gerektiğini daha iyi belirleyebiliyoruz,
e daha iyi yemek yapıyoruz.. istisnalar vardır elbet ama..

erkeklerden daha mantıklı düşünebiliyoruz..

erkeklerden daha iyi zeytinyağ gibi üste çıkabiliyoruzkaydirigubbakcemile3

erkeklerden bir çok konu da daha iyiyiz;:lepi:
biz kadınlar yemek yaparken aynı zamanda tlf ile konuşup,çocuğu kontrol edip sofrayı da hazırlayabiliriz:hooray:.erkekler birini bile hakkıyla yapamazlar.istisnalar var tabii

ya ne araryıp duruyoruz ki şu bir gerçek aklınıza gelebilecek herşeyi onlardan daha iyi yaptığımız ir gerçek sözüme katılan varsa el kaldırsınalkisalkisalkis:lepi:

erkeklerden bicok konuda daha iyiyiz. sevgi, baglilik, aile duzeni, duygusallik,vs.... kadinlar ayni anda bicak isi yapabilir ama erkekler sadece tek biseye odaklanir ve o anda en ufak bi sese bile tahammul edemezler...

Kadınların erkeklerden iyi olmadığı hiç bir konu yoktur arkadaşlar. Yani her halükarda kadınlar her zaman en iyisidir.

istisnasız her konuda daha iyiyiz...kaydirigubbakcemile5
yeri gelmişken o cinsle eşitliği kabul etmiyorum ben....:olmaz:
üstünüz...zemuszemus

bir defa biz erkeksiz yaşaya biliriz ama onlar bayansız yaşayamaz birde kızım demişti anne babam sen olmazsan valla şaşkın olur :icecream::teytey:

Back
X