kadınlar kadınların düşmanımıdır ??

SalvaMea

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2007
760
4
116
Eskişehir
evleniriz bize acı çektiren kadınlar olur (görümce,elti,kaynana)
ihanete uğrarız aldatılmamıza neden olanda bir kadındır..en azından buna müsade eden..
iş ortamında ayağımızı kaydırmaya çalışanda kadındır..
bizi yaptıklarımızdan dolayı suçlayan ahlak zabıtası kesilende..

sizce kötülüğü biz yine hemcinslerimizemi yapıyoruz ??

Aynen katılıyorum kesinlikle kadının düşmanı yine kadın
kaynana da bir kasdın:oklava:
aldtılma durumunda yine bir kadın var
işyerinde en fazla kadın kadına kazık atar:kahve:
ellti eltiyi istemez oda bir kadın
görümce yine bir kadın
offff offff nedir bu kadınlardan çektiğimiz çile
ay pardon bende bir kadınımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bencede dogru kadinin düsmani kadindir...:delphin:

Coco Chanel isimli bir modaci su lafi söylemis:

Erkekler hep kadinlarin erkekler icin süslendigni sanarlar, aslinda kadinlar disardaki rakibeleri icin süslenir...:kahve:

Dogruluk payi var galiba:uhm:

doğru
kadının en büyük düşmanı ve rakibi kadındır amaa

annem ablam kızkardeşimde bi kadın
düşman olacağım tek kadın yuvamı yıkmaya çalışan kadındır
gerisi fasa fiso

aldatma konusunda kadınları suçlamam,
o tuzağa düşen nevsine yenilen erkeleri suçlarım ben,
ama diğer konularda gerçekten insanın üzüntüsünden mutluluk duyan,
bayanlar var neyazıkkii:delphin:

şunu bılır şunu savunurum...
kadının kadından baska düşmanı yoktur....
kadın eger nıyetıne aklına almışsa ..karsı tarafı ..bir şekilde ona hayatı zehır eder...
kadınlar felaket akıllıdır..ve zekıdır...
herseyı yapabılır...

Kadın kadının kurdudur..
Kıskançlık fesat hepsi kadınlarda vardır..
Heleki hemcinsini kıskanmaya versin
Yapamıyacağı şey yoktur..

Düşmanlık derecesine çoğu zaman varmasa da kadınların daha zalim olduklarına inanıyorum bende.

aslında kadın,kadının halinden çok iyi anlar,ya da anlaması lazım...
ama genel anlamda gerçekten çok akıllı olduğumuz kesin,
hele hele bazılarının daha da keskin zekaları var ,
işte ben onlardan gelecek kötülüklerden gerçekten korkarım...

bir erkek çok mu sıktı canımı..söver geçerim çok fazla kin tutmam

ama kadınsa tutarım..bunu bilinçli yapmıyorum ama dikkat ettimde hep öyle...

erkeklerde sıkıyor canımı ama pek umursamıyorum.ama küçücük bir şey yapan dişilere kin bürüyorum

sokağa çıkın,bir mağazaya ,bir lokantaya girin

eğer güzel giyinmişseniz yada bir şeyiniz güzelse erkekler beğenerek kadınlar kinle bakar..yanındaki erkekten kıskanmasını demiyorum o ayrı..

çok garip ya...

Canımı kimse yakamaz sadece kıskanç haset aciz özgüvensiz çok kadın var paranı güzelliğini evliliğini evini arabanı giydiğn ayakkabıyı kıskanıyor garibanlar :1: karşıma çıkıyorlar Ama ben YAKAR GEÇERİM

Ben tam olarak katılmıyorum buna. Şöyle ki, bence kadın kadının değil, insanoğlu insanoğlunun düşmanıdır. İnsan kendi çıkarıyla çelişen, kendisi için tehlike olarak gördüğü her şeyle savaşma içgüdüsüne sahiptir. Aynı zamanda tüm hayvanlar gibi kendisine en uygun eşi bulup üreme içgüdüsüne de sahip olan insanoğlu, doğal olarak bu süreçte hemcinslerini birer tehlike olarak algılar ve ya savunmaya geçer, ya da saldırır. Bunun haricinde sebebini bilmediğiniz bir şekilde bazen bir insana düşmanlık beslediğinizi hissedebilirsiniz, bu da içgüdüsel bir tavır. Gel gelelim kadınların birbirlerinin düşmanlıklarının bu denli farkında olmalarının sebebi ise bence sezgilerinin ve içgüdülerinin daha kuvvetli olması. Nitekim ilk çağlarda erkekler avlanmak için mağaralarından ayrılıp etrafta vakit geçirirken, geri kalan kadınlar sosyalleşiyordu (!). Avcı erkek, doğadaki vahşilerle mücadele ederken, biz kendi hemcinslerimizle mücadele ediyorduk :)

Haklisin en basit yolda yürürken Erkeklerin bakislarindan ziyade kadinlarin bakislarindan daha cok rahatsiz oluyorum bakislarinla parcaliyorlar insani :ssz:

evt hasta ruhlu dişiler var malesef ama sallayın gitsin

görmezden glceksn,görüşmeyeceksn o kadar

erkekler bu konuda çok daha iyi bence ve de rahatlar

bayanlarsa bir diğer bayana hayatı zindan etmeye çalışabilir bu bi hastalık..

malesef.ve uzak durulmalı

ama çok şükür benim karşıma çok çıkmadı,bizz hep dost olabildik seçtiğim hemcinslerimle ben birbirimize hep dost olduk,sırdaş ..vs olduk çok şükür net ortamı dışında karşıma böyleleri çıkmadı benim.çıktıysa da dikkat etmedim umursamadığım için ve doğru insanları seçtiğim için sonuç olarak.

Yakın çevremde yani eşimde,dostumda yok neyse ki böyle kadınlar.Onun dışında işte,sokakta o kadar çok bu tipte kadın var ki...Hele ki sanal ortamda sinsice birini takip eden,içten içe kinlenen insanlar beni hayrete düşürüyor.Onların yakınındaki kadınlara Allah sabır versin.

Back
X