- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
nıye? ........
ayy yirim yaaaBenim de var kahveyle ilgili söyliyceklerim de ayıp olmasın emeğe saygı kız o kadar yazmış silinmiş bi daha yazıyo, o yorumlasın öncee
Benim de var kahveyle ilgili söyliyceklerim de ayıp olmasın emeğe saygı kız o kadar yazmış silinmiş bi daha yazıyo, o yorumlasın öncee
Hakkaten niye?
saol canım :) ağzına sağlık :) saçlar ne alakaÖncelikle ilk çocuğun erkek olacak ve adini eşin koymak isteyecek adında y ve s harfleri olacak. Bu iki gün içinde annenle bi tartışma yasiycaksin ve ona çok kirilicaksin kendini hazırla bu tartışma muhtemelen annen temizlik yaptığı sırada olacak. Bu hafta eline az miktarda da olsa bi para gececek. Önünde çok iyi bi fırsat var yalniz iri yapılı bi kadın o fırsata sahip olmak istiyor gerçi kafası biraz karisik ama yine de sahip olmak için uğraşacak engel ol ona çünkü bu fırsat senin isine çok yarayacak. Bir ayrılık gördüm olmuş bitmiş ne kadar sure geçmiş Çözemedim ama hala aklına geliyor ve giden kişi üzgün gitmiş büyük ihtimalle dönecek. Amma canım benim senin beynin çok dağınık bu aralar yapmak istediklerini hep erteliyosun öyle yapma çünkü bi gelince ustuste geliyorlar bu daha hicbisey. Çok dedikodun yapılıyor bu ara nazara geleceksin saçlarına dikkat et :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hala yokmu fal kız nerde kaldı alahımm kendi hayatımı bukadar merak etmem haa akşam akşam dürttüler çayla turşu salata yiyorum resmen çöplükden beterim yaa bunlarda kafa yapıyo işte
sıra sende canımBenim de var kahveyle ilgili söyliyceklerim de ayıp olmasın emeğe saygı kız o kadar yazmış silinmiş bi daha yazıyo, o yorumlasın öncee
tamam çok ısrar ettın
kendıne bişiler çıkarmazsan ölürsünBak Sör, kısmete bak.
Ben geldim ikinci falcı da geldi topiğe.
Kıymetimi bil.
ayy yirim yaaasıraya gırıldı falıma bakılmak için. başka zaman ıstesem kımse cıkmaz
Hakkaten niye?
nıye heveslendırıyon yaaKız yok şaka yaptım meraktan bende baktıydım ben falda sadece sapkalı uzun saçlı örgü muhtemel bi kız gördüm ...
nıye heveslendırıyon yaa
saol canım :) ağzına sağlık :) saçlar ne alaka
bak bakalım, katil uşak mıymısvar ama şapkalı kız bak sondan bi önceki resimde sola doğru ....yetmiyo mu, bakam senin için yine
evet, uzun saçlarım :) saçlarımı zaten cok kıskanırlarO kişilerin nazari saçına değecek iste artik ne olur bilemem :) ama sanırım senin saçın omuzlarında falan ve hafif de dalgalı olarak gördüm doğru mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?