kadınlar kahvesi

Sıradaki kim kızlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fal işine aklım ermez dee
hadi anneyle tartışmayı gördün bunu temizlik esnasında olacağını nasıl gördün:44:
sorgulamak için değil ilginç bulduğumdan yazdım bunu

Annesinin elinde süpürge vardı da ondan öyle bi çağrışım yapti

Ben hislerimle hareket ederim... fal bahane (esrarengiz bi hava çizmişimdir umarım, amacım bu )

Gergin bir dönemden geçiyorsun, sıkıntın ve stresin var. Beklentilerin var ama bu beklentilerle ilgili pek de bir umudun yok... bu süreç böyle bir süre devam edecek... tek bu hissettiğim kuzu

Kızlar merhaba iyi geceler sohbetinizi bölüyorum ablamın saçına ombre yaptık resim yükledik albüm açtık fikirlerinizi belirtmenizi isterim nasıl bulduğunuzu

sağ ol, ağzına sağlık :)

Rica ederim canim :) inşallah çıkar dediklerim en çok da su giden kişiyi merak ettim adında m harfi vardi

geçmişten gelene hayatımda yer yoktur canım :) bıter ve herkes yoluna gıder :) sırra kadem bakarım yanı :)

Kızlar merhaba iyi geceler sohbetinizi bölüyorum ablamın saçına ombre yaptık resim yükledik albüm açtık fikirlerinizi belirtmenizi isterim nasıl bulduğunuzu

ooo uç renk cok guzel hatta harikaa bi ton bayıldım. ama sanki cok yukardan yani sac boyunun tam ortasından ikiye bölünmüş gibi duruyor daha uçlarda olsaydı. uzadıkça benim istediğim hale gelecektir ben beğendim güle güle kullansın

Sağ ol canım fikir almadık istedik kullanım kılavuzunda saçın boyutuna göre başlamamız gereken yer yazıyodu orasından başladık bizde öyle dediği için :))

Sur ürkütmeyeyim seni ama güçlü de bir düşmanın var, sana kini olan biri var, tehlikeli aslında ama bilemem tabi... neyse kahve bahane sohbet şahane diyerek gecenin sloganını atayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…