- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
genelde temızlık ıcın kavga edılır yafal işine aklım ermez dee
hadi anneyle tartışmayı gördün bunu temizlik esnasında olacağını nasıl gördün:44:
sorgulamak için değil ilginç bulduğumdan yazdım bunu
tekrardan çok saol canım, zahmet ettınSıradaki kim kızlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fal işine aklım ermez dee
hadi anneyle tartışmayı gördün bunu temizlik esnasında olacağını nasıl gördün:44:
sorgulamak için değil ilginç bulduğumdan yazdım bunu
Sıradaki kim kızlar :)
genelde temızlık ıcın kavga edılır ya
sağ ol, ağzına sağlık :)Ben hislerimle hareket ederim... fal bahane (esrarengiz bi hava çizmişimdir umarım, amacım bu)
Gergin bir dönemden geçiyorsun, sıkıntın ve stresin var. Beklentilerin var ama bu beklentilerle ilgili pek de bir umudun yok... bu süreç böyle bir süre devam edecek... tek bu hissettiğim kuzu
tekrardan çok saol canım, zahmet ettın
ağzına saglık :)
ahaa 3. foto da öpüşen bi çift gördüm
geçmişten gelene hayatımda yer yoktur canım :) bıter ve herkes yoluna gıder :) sırra kadem bakarım yanı :)Rica ederim canim :) inşallah çıkar dediklerim en çok da su giden kişiyi merak ettim adında m harfi vardi
Annesinin elinde süpürge vardı da ondan öyle bi çağrışım yapti
Kızlar merhaba iyi geceler sohbetinizi bölüyorum ablamın saçına ombre yaptık resim yükledik albüm açtık fikirlerinizi belirtmenizi isterim nasıl bulduğunuzu
ooo uç renk cok guzel hatta harikaa bi ton bayıldım. ama sanki cok yukardan yani sac boyunun tam ortasından ikiye bölünmüş gibi duruyor daha uçlarda olsaydı. uzadıkça benim istediğim hale gelecektirben beğendim güle güle kullansın
guzel olmus canım. :) ama hepsı aynı boyda olmasaymıs daha mı guzel olurmus?:26:Sağ ol canım fikir almadık istedik kullanım kılavuzunda saçın boyutuna göre başlamamız gereken yer yazıyodu orasından başladık bizde öyle dediği için :))
geçmişten gelene hayatımda yer yoktur canım :) bıter ve herkes yoluna gıder :) sırra kadem bakarım yanı :)
aynen :) biten bıtmıstır :) ayrılıp barısmalar bana gore olmadı hıc :)denenmişi denemek yok hiç olmadı kitabımdaa olduramazsınn diyorsun surrender vee cok haklısın bencede gelmişi geçmişi silelim gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?