kadınlar kahvesi

kocasınınkarakedısı, ne okuyorsun ıkı sattır
gel katıl sohbete yoksa fallarımızı mı yorumluyon

Kalbinin orta yerinde bir f belirmiş. Bu çocuk özünde iyi çocuk amma biraz sınırlı o yüzden seni biraz uzuyor. Ama merak etme o senin iicin doğru kişi. Burda şöyle birşey çıkmış kafanda duvak var ve karşında esinle tartisiyosunuz ayrıca üstunde de 185 yazıyor ben buradan sunu çıkardım bu f ile 185 güne kadar evleniyorsun ailenizde hamile bi kadın var yaklaşık 5 6 aylık ama dikkat etmesi lazım çünkü çocuk tehlikede ya düşük olacak ya da erken doğum. Yakin bi zamanda beklemediğin bi haber alacksin haberi sana veren kişi heyecanlı görünüyor ve bir erkek haber verecek seni mutlu edecek bu haber. Bu aralar biraz canın sıkkın ama bi sure daha atamiycaksin sikintini. Düşmanın çok yakınında ve kısa bi sure içinde hic beklemediği bi hamle yapıp seni uzecek. F yi tahmin etmek istiyorum içimden fatih geçiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ikinizin kafasını çok merak edıyorum kızlar

al birimizinkini vur ötekine surrender

Şu kahve fincanı ilgimi çekti ona bakınıyordum

uykum geldi
jade nin falını bekliyom,
niye niye soracak diye merak ettiğimi de itiraf edemiyom
................
Surrender senin hisler baya bi iyi gibi
bu kanıya nereden vardın?

bakın işte amcayla ilgili bişey çıkmadı

Son düzenleme:

bir fala bakıyorum bir yoruma. sonra yorumda yazanları falda arıyorum yok olmuyor ben hala kaptan mağara adamı görüyorum
bu faldan anlama bende olmayan bi yetenek gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…