ben gerçekten o kahve fincanı fotolarına bakıyordum, sende ne bakıyorsun falamı bakıyorsun yazmışsın
aynenefulı de yengec mıydı?
Hemşireeeeeeee
Eki Görüntüle 1164429 Eki Görüntüle 1164430 Eki Görüntüle 1164431
Eki Görüntüle 1164432 Eki Görüntüle 1164433 Eki Görüntüle 1164434
Fotolar pek iyi olmamış olabilir. İdare edin.
Kurbağaaaaaa senden de yorum bekliyorum.
nasıl çıkmış o miskin yaaa
Kalbinin orta yerinde bir f belirmiş. Bu çocuk özünde iyi çocuk amma biraz sınırlı o yüzden seni biraz uzuyor. Ama merak etme o senin iicin doğru kişi. Burda şöyle birşey çıkmış kafanda duvak var ve karşında esinle tartisiyosunuz ayrıca üstunde de 185 yazıyor ben buradan sunu çıkardım bu f ile 185 güne kadar evleniyorsunailenizde hamile bi kadın var yaklaşık 5 6 aylık ama dikkat etmesi lazım çünkü çocuk tehlikede ya düşük olacak ya da erken doğum. Yakin bi zamanda beklemediğin bi haber alacksin haberi sana veren kişi heyecanlı görünüyor ve bir erkek haber verecek seni mutlu edecek bu haber. Bu aralar biraz canın sıkkın ama bi sure daha atamiycaksin sikintini. Düşmanın çok yakınında ve kısa bi sure içinde hic beklemediği bi hamle yapıp seni uzecek. F yi tahmin etmek istiyorum içimden fatih geçiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öyledır bende ne var peki? görebıldın mı bişiler
Sağ ol canım. Ağzına sağlık. Çok teşekkür ederim.
185 boyu olabilir mi?
Fatih değil de Fehmi olabilir.
1.efuli
2. seanna
sör öyle dediydi
sende bır amca tutturdun gııdyonbakın işte amcayla ilgili bişey çıkmadı
saolBebisim bak ilk yorumda yazmıştım diğerinde unuttum, evleneceğin kişi zengin olacak bu arada yani durumu iyi olacak hayırlı bi evlilik olacak
canım evli misin bekar mısın bilemiyorum ama. Benim hissettiğim şu; nasibin bol kısmetin bol.. Asker ya da asker disiplinine sahip bir erkek görüyorum. ;O kişi kimse baya yükselecek ilerde önemli işlerde bulunacak saygın bir yere gelecek. Bekarsan hayatında kişi, evliysen kardeşin ya da eşin bilemiyorum...
kendını kova sanan bir yengec mıydı yoksahayır o kovaydı galiba. yada yay yada baska bişey. ayyy neydi yaa arkadaşımın burcunu unuttuuum
tövbelıysen kesın var sende bişilerBen aslında kahve falına tövbeliyim
Sağ ol canım. Ağzına sağlık. Çok teşekkür ederim.
185 boyu olabilir mi?
Fatih değil de Fehmi olabilir.
Şu anda bekarım canım.
Çok çok teşekkür ederim. Ağzına sağlık.
çıktııı, bulduk kanepenin altındaymış eşim ışıkla gördüde buldu:)
yay
Bilmiyorum ki boyu 185 se odur ama bana evleneceğiniz gunmus gibi geldiya isimleri hic tutyuramiyorum varya yılmaz erdoğan gibiyim
pek anlamam öyle hissettiğimi yazdım.. muhtemelen tutmaz şu isimlerin harfini bilen bayan gibin deilim yani. o boyut atlamış
.............
sende bır amca tutturdun gııdyon
saol.............
Şu anda bekarım canım.
Çok çok teşekkür ederim. Ağzına sağlık.
hayır o kovaydı galiba. yada yay yada baska bişey. ayyy neydi yaa arkadaşımın burcunu unuttuuum
Bilmiyorum ki boyu 185 se odur ama bana evleneceğiniz gunmus gibi geldiya isimleri hic tutyuramiyorum varya yılmaz erdoğan gibiyim
kendını kova sanan bir yengec mıydı yoksa
tövbelıysen kesın var sende bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?