kadınlar kahvesi

Gece gece guldurdun walla sor. Haydi behlul kacar.
Daha sipor yapicim. Kitap okuciim..

Yemek yarışması
Bu link tanıtım için olduğu için bir sakıncası yok

anladım. size kolay gelsin ben kk vatandaşlık görevimi yaptım oyumu verdim başarılarınızın devamını dilerim.
not: ikinci verdiğiniz linkteki o mor şey pekte iç açıcı değildi devamına bakamadım bakamıcamda.

aynen ama çok saçma konular oluyor

O yüzden ben gideceğim yeri söyledikten sonra kulaklığı takıyorum kulağıma..
Bir kere bir yolculuk sırasında kadının teki oturdu yanıma.
Hayatım boyunca öyle bir yolcuya denk gelmedim.
Müzik dinliyorum , afedersin diye dürtüklüyor buyrun diyorum ya saat kaçta orda oluruz diyo..
Açıklama yapıyorum , tekrar takıyorum kulağıma kulaklığı.Gözlerimi de kapatıyorum artık uyudum sansın da konuşmasın diye..
Bu sefer yine dürtüklüyor neredeyiz biz diyor..
Ya sabır çeke çeke bi kalmıştım

....................
bende bınerım ve telı alırım elıme hemen

ayy otobüs yolculuklarında özellıkle cam kenarı ve mp3 tercıhımdır. yanımdakı kadının suratının şeklini bile bilmem.
bılırsem yol boyunca yandık çok konusuyorlar yaa. bende tanımadıgım ınsanlarla pek muhabbet etmesını sevmıyorum
reelde tabı

Bir keresinde bir kızla aynı semtten binmiştim servise..
Aynı otobüste de denk geldim kızla..
Ben ön o da arka koltukta oturuyorduk..
Tam yola çıktık , biri arkama dokunuyor..
Ya diyor sen falancı ilde ki kyk da mı kalıyorsun üniversitenin orada görüyorum seni diyo..
Kızı da görsen bonus kafa bir şey..
Bence hayır birine benzettiniz herhalde diyorum Halbu ki okuduğu yerde yaşıyorum anlamadı deli

teyzecim beni otobus tutuyor konuşunca daha kötü oluyorum. üzerinize kusmamı istemezsiniz öyle değil mi?
- ...
heh. bende öyle düşünmüştüm, hayırlı yolculuklar.

hiç muhatap olmamak lazım. bır kızla muhatap oldum
rehın aldı yol boyunca
indikten sonra bıle peşimi bırakmadı. o yol boyunca ne numaralar döndü var ya yok erkek arkadasına yabancı telden oyun yapmak ıstıyormus
ben konusabılır mıymısım ..neler neler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…