aynenErkek erkekle çok iyi sohbet ediyor
hahahaha aman ya rabbim
görüşürüzGece gece guldurdun walla sor. Haydi behlul kacar.
Daha sipor yapicim. Kitap okuciim..
Yemek yarışması
Bu link tanıtım için olduğu için bir sakıncası yok
aynenama çok saçma konular oluyor
anladım. size kolay gelsin ben kk vatandaşlık görevimi yaptım oyumu verdim başarılarınızın devamını dilerim.
not: ikinci verdiğiniz linkteki o mor şey pekte iç açıcı değildi devamına bakamadım bakamıcamda.
Gece gece guldurdun walla sor. Haydi behlul kacar.
Daha sipor yapicim. Kitap okuciim..
anladım. size kolay gelsin ben kk vatandaşlık görevimi yaptım oyumu verdim başarılarınızın devamını dilerim.
not: ikinci verdiğiniz linkteki o mor şey pekte iç açıcı değildi devamına bakamadım bakamıcamda.
bende bınerım ve telı alırım elıme hemenO yüzden ben gideceğim yeri söyledikten sonra kulaklığı takıyorum kulağıma..
Bir kere bir yolculuk sırasında kadının teki oturdu yanıma.
Hayatım boyunca öyle bir yolcuya denk gelmedim.
Müzik dinliyorum , afedersin diye dürtüklüyor buyrun diyorum ya saat kaçta orda oluruz diyo..
Açıklama yapıyorum , tekrar takıyorum kulağıma kulaklığı.Gözlerimi de kapatıyorum artık uyudum sansın da konuşmasın diye..
Bu sefer yine dürtüklüyor neredeyiz biz diyor..
Ya sabır çeke çeke bi kalmıştım
Ağzını yalarım senin buraya gel
....................
bende bınerım ve telı alırım elıme hemen
ayy otobüs yolculuklarında özellıkle cam kenarı ve mp3 tercıhımdır. yanımdakı kadının suratının şeklini bile bilmem.
bılırsem yol boyunca yandıkçok konusuyorlar yaa. bende tanımadıgım ınsanlarla pek muhabbet etmesını sevmıyorum
reelde tabı
kadın çocugunu öyle sevıyor demek
....................
bende bınerım ve telı alırım elıme hemen
ayy otobüs yolculuklarında özellıkle cam kenarı ve mp3 tercıhımdır. yanımdakı kadının suratının şeklini bile bilmem.
bılırsem yol boyunca yandıkçok konusuyorlar yaa. bende tanımadıgım ınsanlarla pek muhabbet etmesını sevmıyorum
reelde tabı
teyzecim beni otobus tutuyor konuşunca daha kötü oluyorum. üzerinize kusmamı istemezsiniz öyle değil mi?
-...
heh. bende öyle düşünmüştüm, hayırlı yolculuklar.
Bir keresinde bir kızla aynı semtten binmiştim servise..
Aynı otobüste de denk geldim kızla..
Ben ön o da arka koltukta oturuyorduk..
Tam yola çıktık , biri arkama dokunuyor..
Ya diyor sen falancı ilde ki kyk da mı kalıyorsun üniversitenin orada görüyorum seni diyo..
Kızı da görsen bonus kafa bir şey..
Bence hayır birine benzettiniz herhalde diyorumHalbu ki okuduğu yerde yaşıyorum anlamadı deli
teyzecim beni otobus tutuyor konuşunca daha kötü oluyorum. üzerinize kusmamı istemezsiniz öyle değil mi?
-...
heh. bende öyle düşünmüştüm, hayırlı yolculuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?