hiç muhatap olmamak lazım. bır kızla muhatap oldum
rehın aldı yol boyunca
indikten sonra bıle peşimi bırakmadı. o yol boyunca ne numaralar döndü var yayok erkek arkadasına yabancı telden oyun yapmak ıstıyormus
ben konusabılır mıymısım ..neler neler yaaa
surrender yeter ceza alacaksın kız dur
Ya kız çok akıllı ya da seni çok saf gördü sör bu kız , ayar oluyorum böyle tiplere..
Ben de hayatta ön koltuklarda oturamam.
Bileti alırken ön koltuktan almıştım , yer yok demişlerdi..
Otobüse bi bindim arka full boş.
Ön tarafta yerime oturdum , sonra bir arkaya bi göz gezdirdim baktım boş, geçtim arkaya..
Sonra mola verdim.
Bi amcayla teyze yanıma geldi oturup bir şeyler yerken..
Kızım çok sağolasın yer verdiğin için dedi.
Bende anlamadım ne yeri dedim.
Ya yerinden kalktın ya oraya biz geçtik dedi.. Kızım rahatsız da ameliyat oldu o yattı senin yerine dedi..
Bende rica ederim dedim.
Millet nelere dikkat ediyor, ben benim yerime kızın yattığını dahi görmemiştim
ne cezası kız. burası geyık yerı
yok degılSör bu dergilerin karikatürlerini paylaşmak yasak değil mi dergi de bir kere görmüştüm sanki
yok, geyıkte yasak degıl böyle şeylerne bileyim hem azcık küfürlü hem memleket meselelerine dil uzatıyor resimler yasak olmasın dedim birde :)
yok, geyıkte yasak degıl böyle şeyler
o yolda ne senaryolar yasandı var yaağladı, zırladı...ağlama duvarına döndum tek hatam selam vermemdı insanlığımdan oluyor bunlar hep
yok degılherkes paylasıyor sıtelerde
hoş geldınHerkese merabalar bende araniza katilabilir miyimm :)
geyıkte hakaret dısında her şey serbesthe kuralına göre oynuyorsun yanii. iyi o zaman
ayyy onlara hıc gelemıyorum yaaAğzı çok kötü kokan bir abla binmişti yanıma.Ama öyle böyle değil. Duramıyordum . Midem bulanmaz hiç o zaman bulanmaya başlamıştı..
Gelemiyorum valla..
Hani bir şeyler yiyip içse bir sakız atsa ağzına çok iyi olurdu.Sonuçta toplum içindeyiz..
Sağlık açısından hadi neyse..
Ben yeni.uye oldum da :)
Herkese merabalar bende araniza katilabilir miyimm :)
hoş geldın
geyıkte hakaret dısında her şey serbest
ayyy onlara hıc gelemıyorum yaabır de kendıelrınden haberlerı yok, orası da ayrı bır konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?