- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
İyiymiş.. Bende su içemiyorum pek o yüzden su şişesi tasıyorum yanımda içmeyi unutmayım diye artık belki suyun da faydasını görürüm :)Nasılsınız bu arada sagomm sen nasılsın nerelerdesiin :)
İyiymiş.. Bende su içemiyorum pek o yüzden su şişesi tasıyorum yanımda içmeyi unutmayım diye artık belki suyun da faydasını görürüm :)Nasılsınız bu arada sagomm sen nasılsın nerelerdesiin :)
Bayadır kalabalıklaşamadık ya da ben akşamları pert olup giremiyorum foruma ondan oluyo bendeki bu şeySu gibisi yok valla..İki gece kahve içtim bünyem sarsıldım..Bu halimle 20 yıl idare etmiştim kahvesiz ..Nerelerde bu kız bilemedim :26:
Bayadır kalabalıklaşamadık ya da ben akşamları pert olup giremiyorum foruma ondan oluyo bendeki bu şeyAma bugüün hepp burdayım
Evet canım benim zaten sırf sınava hazırlanmak için bırakıyorum işi. Evet hemşireyim ama lise mezunuyum ve üni. okumak istiyorum tabi. E bizim meslekle de sınava hazırlanılmıyo ki haftalık izin bile vermiyorlar özel sektördeyim ben o yüzden son iki aylık maaşımla bi dershaneye yazılıp bir yıl ders çalışmak istiyorum ama hangi bölümü istiyorum gerçekten bilmiyorum marga :/Bu meslek gerçekten çok zor bir de ben özel sektörde olunca daha da zor her şey..Yani diyorumki ben bi on- on beş yıl sonra kaldırabilir miyim bu tempoyu bilmiyorum..Sınava mı gireceksin sen canımZaten hemşire değil misin sebeb nedir sınava tekrar girmende ki ?
Yavrum bizim meslekte haftasonu kavramı yokki ben şu an hastanedeym meselaE bugunde gir bari pazar çünkü ..
Pınarotti , nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben geliyorum sen gidiyorsun..
Sen geliyorsun ben gidiyorum..
Evet canım benim zaten sırf sınava hazırlanmak için bırakıyorum işi. Evet hemşireyim ama lise mezunuyum ve üni. okumak istiyorum tabi. E bizim meslekle de sınava hazırlanılmıyo ki haftalık izin bile vermiyorlar özel sektördeyim ben o yüzden son iki aylık maaşımla bi dershaneye yazılıp bir yıl ders çalışmak istiyorum ama hangi bölümü istiyorum gerçekten bilmiyorum marga :/Bu meslek gerçekten çok zor bir de ben özel sektörde olunca daha da zor her şey..Yani diyorumki ben bi on- on beş yıl sonra kaldırabilir miyim bu tempoyu bilmiyorum..
beni iyice teşir ettin valla sen
sana bir sorum olacak skypeden kuzum :26:
Bende iyiyim kuzu son günlerimi dolduruyorum işte hastenedeyim şu an ve sizlerleyim radyo programcısı gibi hisseetimiyiym canım benim evde sıkıntıdan patlıyorum işte ben hep kkdayım yasen nasılsın napıyorsun
Gerçekten mii kuzum benim ya olursa sorarım ben sanaa :)Sml çıkışlıyım ben dediğin gibi.Sağlık meslek çıkışlı mısın ?Matematikten soruların olursa ben sana çözümlerini anlatabilirim yardımcı olurum..Matematik geometri kimya fizik ..
beni iyice teşir ettin valla sen
sana bir sorum olacak skypeden kuzum :26:
Gerçekten mii kuzum benim ya olursa sorarım ben sanaa :)Sml çıkışlıyım ben dediğin gibi.
Ahaha örtmen margaSen sorularını bana yazarsın burdan ben anlatırım..Buraya üye olan kpss ye hazırlanan bi ablanın sorularını çözüyorum..Buralarda oluyorum her zaman..Cetvelimle döverim..
Ahaha örtmen margaMargaa sen nerde yaşıyodunn ?
Hıı sana bi iğne yapıcam dayanamadımÖzelden yazarım canım nirde yaşadığımı..Ne oldu kız yanıma mı gelicen bana iğne mi yapıcannnnn
O nedeeeeeenÖğretmen deme la bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?