kadınlar kulubü üyesi sapık okuyun lütfen

durduk yerde basını derde sokacaksın farkında mısın ? tehdit vs haklıyken haksız duruma duşeceksın, nedir ki tam olarak korktugun? caps falan olduğuna inanmıyorum
dimi ya :S haksız duruma düşerim ya korktuğum şu adım soyadım belli yüzlerce sayamadığım kadar fotoğrafım var. konuşmalarımız var gayet açıkca her soruyu sor dedi sordum ilişki falan gerçi çok bişi sormadımda ne biliyim böyle bi şerefsiz çıkacağını ama böyle bişey olursa yani bi paylaşım bişey peşinide bırakmam mahfederim süründürürüm yani

ayyybiraz rahatladım sanki evet açık fotoğrafım yok ama duyuyoruz birsürü photoshop yapıyorlar fotoğraflara yada arkadaşlık sitelerine üyelik olarak koyuyorlar

buna bu kadar takılma ya. birçok insanın instagramı var herkese açık oluyor bütün fotoğraflarını koyuyorlar.

bu devirde birçok kişinin internette fotoğrafını bulur photoshop yaparsın yapmak istedikten sonra illa facede arkadaş olarak eklemene gerek yok.

ahaaa bide ne düşündüm hee şuan aklıma geldi belkide şuan bu yazdıklarımı okuyor adi şerefsiz ziyaretçilerde girip okuyabiliyor ya belliki bu malda bu sitenin müptelası kesin kesin okuyor şuan yazılanları çok hoşşş yani:25::43::53:

dimi ya :S haksız duruma düşerim ya korktuğum şu adım soyadım belli yüzlerce sayamadığım kadar fotoğrafım var. konuşmalarımız var gayet açıkca her soruyu sor dedi sordum ilişki falan gerçi çok bişi sormadımda ne biliyim böyle bi şerefsiz çıkacağını ama böyle bişey olursa yani bi paylaşım bişey peşinide bırakmam mahfederim süründürürüm yani

hiç korkma hiç bişey yapamaz, sonuçta sen onu doktor ve kadın sanıyordun bir hatan yok
dikkatsizliğin var

caps ekran görüntüsü canım konuşmaları yayınlıyolar o konuşma penceresini dalga geçme yada o kişiyi kötüleme amaçlı

hımm anladım. ama yok ya sanmam.. dalga geçilecek bişi yok canım kuruntu yapma, bu gece rahat koy kafanı yastığa.

şuan facesini tamamen kapatmış biliyormusunuz adı facebook kullanıcısı olarak geçiyor

korkmuştur sapık:31:

Ya çoğu kişinin fotoğrafları varsosyal paylaşım sitelerinde, çoğuda genele açık. Bunda korkulup çekinecek birşey yok. Ben yanlış birşey yapacağını sanmıyorum. Boşuna geriliyorsunuz. Ama mahrem sorunlarınızıda nette yüzünü dahi görmediğiniz birine açmanız çok yanlış. Madem bir rahatsızlığınız var gidersiniz bir doktora gerekli muayenenizi olursunuz. Bu devirde kimseye güven olmaz. Dikkatli olmak lazım.

Ya çoğu kişinin fotoğrafları varsosyal paylaşım sitelerinde, çoğuda genele açık. Bunda korkulup çekinecek birşey yok. Ben yanlış birşey yapacağını sanmıyorum. Boşuna geriliyorsunuz. Ama mahrem sorunlarınızıda nette yüzünü dahi görmediğiniz birine açmanız çok yanlış. Madem bir rahatsızlığınız var gidersiniz bir doktora gerekli muayenenizi olursunuz. Bu devirde kimseye güven olmaz. Dikkatli olmak lazım.

tabiki bende aynen böyle düşünüyorum ama eski konumu okursanız 2 ayda defalarca doktora gittim antibiyotik falan yolladılar hep bi çare olmadı bende fikir almak istedim tamamen iyi niyetliyim safım işte yoksa bende tamamen sizin gibi düşünüyorum

tabiki bende aynen böyle düşünüyorum ama eski konumu okursanız 2 ayda defalarca doktora gittim antibiyotik falan yolladılar hep bi çare olmadı bende fikir almak istedim tamamen iyi niyetliyim safım işte yoksa bende tamamen sizin gibi düşünüyorum

Anladım son çare demişsiniz belli. Ama dediğim gibi evham yapmayın, strese girmeyin. Eline ne geçecek ki. Photoshop yapmak istese daha uygun fotoğrafları olan kız dolu. Arkasından bir iş çıkacağını sanmıyorum.

mesajlar benii engellediği ve facesini kapattığı için gözükmüyorki dünkileride dün silmiştim :S:53:

kuruntu yaptırmayın kıza leyyynn:27: yav boşver mesajını fotosunu.. salla gitsin, napcak adam sana.. tweeterda ne fotolar koyuyor insanlar, anacım hiç mi denk gelmediniz, bende mi var bi tuhaflık:9:

Son düzenleme:
Anladım son çare demişsiniz belli. Ama dediğim gibi evham yapmayın, strese girmeyin. Eline ne geçecek ki. Photoshop yapmak istese daha uygun fotoğrafları olan kız dolu. Arkasından bir iş çıkacağını sanmıyorum.

çok teşekkür ederim cevabınız için içim birazda olsa rahatladı inşallah dediğiniz gibi olurr

kuruntu yaptırmayın kıza leyyynn:27: yav boşver mesajını fotosunu.. salla gitsin, napcak adam sana.. tweeterda ne fotolar koyuyor insanlar, anacım hiç mi denk gelmediniz, bende mi var bi tuhaflık:9:

denk geldim tabiki :) ama nebileyim insan bi kuşkulanıyor korkuyor işte ne insanlar var okusa profesör olacak ama aklı ne hinliklere çalışıyor neler duyuyoruz okuyoruz sadece korktum işte böyle bir tip olmasından:5:

Gerçek doğru cevpalar olarak ne dedi ki dr olduğuna kanaat getirdin..

Doktor biri özel olarak kimseyle uğraşmaz..Sapıklığı varsa bilmem de sanmam..Konuşmayı görmek isterdim ,ben sağlıkçıyım..Hiç değilse onun
konuşmalarını..
Facemizi çok sınırlı tutmamız lazım..Fotolarımız oluyor çünkü..Bazıları herkesi ekliyor,şaşrırıyorum..

Fotonumn başına bir şey geleceğini sanmam..Düşürmeye çalışmış..uyanmışsın..

Son düzenleme:
Back
X