Fıstık Burcucum●○•°♥♡@Margarikotin @Feraceli A -Alisa- @COLIN @SekerPancari71shebetsys @-Mahperi- @-Aypare- @sessizsokak @nur_nisaa @Nickim Minaj 0lsun @can_feyzammm deynepnaz @SAliOsmanF Hifaa @hilos_lalis @Ahter-i Dunbaledar @sukruyeomay @Papatya gelini @ @ @ @ @ daha coookkkk varr ya hanqi birini etiketLiiimmm sayimmm kiiii bn ayrica benimLe cay icmek isdeyen arkadasLarimada tesekkur ederimm kahve candir çay heyecandirr A -Alisa- immmm bn en cok nerde oLmayi seversin die bi konu isdiorum cevabim beLLi annadin sen oni
Çok güzel olur benceYakın illerdekiler de gelebilir mi??
Oldu o zamanİçeriz tabii ki ablacm
Biriciğim sen bi bi bir tanesinnn
he hee:))))))))))))))))))))))))))@hannazshebetsys @BOASK @sessizsokak @-Mahperi- @COLIN A -Alisa- @ku_zu_cuk_la_rim @mycherie @Ahter-i Dunbaledar @Buseymen @GiMUm @Denas14__ @dreammergirl
Durun daha bitmedi aklıma geldikçe yazacam kızlar bnm kız durmuyor ona gideyim bi
Ellerine sağlık canım benimEki Görüntüle 1815007 Kulübün Tüm Çiçekleri'ne
Taze Türk Kahvesinin Dumanı Misss Gibi Tütüyor:))
Bu güzel hava dada ne güzel içiliyor:))Ellerine sağlık canım benim
MuhteşemEki Görüntüle 1815007 Kulübün Tüm Çiçekleri'ne
Taze Türk Kahvesinin Dumanı Misss Gibi Tütüyor:))
:))))))))))))))))))))))))))))Muhteşem☺✔❤
Evet canım ya hifa dan fırsat bulursam aynından yapiciimBu güzel hava dada ne güzel içiliyor:))
Teşekkür ederim canımEses07 etiket için teşekkür ederim ben de bir kahve içmek isterdim bu güzel insanla
Çok güzel olur bence
İyi yaptın, inşallah nasip olur..Ne yapayım kimse benimle içmek istememiş ben de kendim salça oldum size
H. sonu İzmir'deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?