• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar kulübünde kiminle çay,kahve içmek isterdiniz?

Beni etiketleyenlerin hepiciği ile zevkle içmek isterim, ne varsa içerim. Hatta çay sevmem ama hatır için içerim :KK22::KK36:
Hastayım güzel arkadaşlarım, kafam pek yerinde değil.
Sonra birer birer etiketlerim hepiciğinizi, olur mu? :KK60:

@Margarikotin @Feraceli A -Alisa- @COLIN @SekerPancari71 shebetsys shebetsys @-Mahperi- @-Aypare- @sessizsokak @nur_nisaa @Nickim Minaj 0lsun @can_feyzammm deynepnaz deynepnaz @SAliOsmanF Hifaa Hifaa @hilos_lalis @Ahter-i Dunbaledar @sukruyeomay @Papatya gelini @ @ @ @ @ daha coookkkk varr ya hanqi birini etiketLiiimmm sayimmm kiiii bn ayrica benimLe cay icmek isdeyen arkadasLarimada tesekkur ederimm kahve candir çay heyecandirr A -Alisa- immmm bn en cok nerde oLmayi seversin die bi konu isdiorum cevabim beLLi annadin sen oni :KK70:
Fıstık Burcucum●○•°♥♡

P_20160414_145239_BF.webp
Kulübün Tüm Çiçekleri'ne
Taze Türk Kahvesinin Dumanı Misss Gibi Tütüyor:))

Ne yapayım kimse benimle içmek istememiş ben de kendim salça oldum size :KK48::KK48:
H. sonu İzmir'deyim :KK76:
İyi yaptın, inşallah nasip olur.. :KK200:
Hafta sonu Kemeraltında kahveciler sokağınada uğrarsın inşallah.. Muhtemelen biliyorsundur oraları :KK48: Bizim eşimle favori mekan niyazinin yeri orada.. Fal severler takılır oralara ama ben fal sevmem, kahve içerim öylesine bile geçsem oralardan:KK48:

Back
X