• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar kulübünde kiminle çay,kahve içmek isterdiniz?

Mutfak işleri bitip etrafı temizledikten sonra arkadaşlarıma şöyle bir tencerede dibek hazırlayım. Kizlaaar gayfeler hazır...:halay::halay:
@Nevreste @Jenna16 @HanimKelesimiGetir
@Nana @kukrim27 @Minik Meleklerim
@Dahliadivin @Youlost16 HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel @_Gulnihal_
Blue_Peri Blue_Peri @Elalis Lilimam Lilimam @Bal0ncuk
@Kmsl Hnd @Feslegen Kokulu Nane
@Cay6 @Zipzip- retro_hippo retro_hippo
@Canfeb @Krmzblk @deynepnaz pinkpantera pinkpantera @Judy_K @gizemole @Kirmizi pabuc @-Alinda- @ZuhalYildizi
Şimdi cok kalabaliğiz sosyal mesafeye uymak için iki parti alicim sizi...küsmece darilmaca yok....küçükler servise yanıma gelsin bakim:KK25::KK25::KK25:
Ayyyy ablacımm 40 yıl hatrı olsuunnn😍😍 var mı benden küçük 🙈 hoş, ben de çok küçük sayılmam ama 😀
@Mirketcik
@bi prenses annesi
@Kurumus-Maskara
@Balkes15
@gurbetciiii
@Nevreste
@Jenna16
@Elhan
@Judy_K
@Elalis
@BirTutamMutluluk20
@Minik Meleklerim
@-cantanem-
HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel
@R4bi4
@Erbdky
Hepinizle az çok muhabbetim oldu çok özelsiniz benim için.
Menengiç kahveleriniz bendennn☕hemde sütlü🍼
🥰 belki birgün bir yerlerde içeriz birbirimizi tanıdığımızın farkında olmadan😍
Mmmm menengiçte çok severim çok teşekkür ederim 😍😍😍

Mutfak işleri bitip etrafı temizledikten sonra arkadaşlarıma şöyle bir tencerede dibek hazırlayım. Kizlaaar gayfeler hazır...:halay::halay:
@Nevreste @Jenna16 @HanimKelesimiGetir
@Nana @kukrim27 @Minik Meleklerim
@Dahliadivin @Youlost16 HayatSevinceGuzel HayatSevinceGuzel @_Gulnihal_
Blue_Peri Blue_Peri @Elalis Lilimam Lilimam @Bal0ncuk
@Kmsl Hnd @Feslegen Kokulu Nane
@Cay6 @Zipzip- retro_hippo retro_hippo
@Canfeb @Krmzblk @deynepnaz pinkpantera pinkpantera @Judy_K @gizemole @Kirmizi pabuc @-Alinda- @ZuhalYildizi
Şimdi cok kalabaliğiz sosyal mesafeye uymak için iki parti alicim sizi...küsmece darilmaca yok....küçükler servise yanıma gelsin bakim:KK25::KK25::KK25:

Canımsınız :KK200::KK200::KK200: kesinlikle benim de çay kahve içmek istediğim özel kişilersiniz...:KK36:

Back
X