Takımlara ayak uyduramıyorum artık free takılmaya devamTakıma gelsene çok güzel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takımlara ayak uyduramıyorum artık free takılmaya devamTakıma gelsene çok güzel![]()
Hem de çok güzel olurdu@Bonus
@hasbeenandgone
@Ataayemi zeynepyu
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@pawlover
@Gamze_nur08
@klbk33
chentiq
@patuli6153
@M I N E R V A
@Lice_sss
@CKbeautyandsheer
Sizlerle de bir dibek&Türk kahvesi karışımı içmekten keyif alırım, temizlik sonrası iyi gider![]()
Seninle herşeye varım benEveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.![]()
![]()
Cok seviyorum hepinizi. En zorlu zamanlarda hep yanımda oldunuz vefaniz samimiyetiniz icin çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Bu gece benimle kahve içer misiniz
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
Casper25
M mehlika nur
Youlost16
Jawlensky
Gsyabk
merve
Judy_K
C Calcifer
Eveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.![]()
![]()
Cok seviyorum hepinizi. En zorlu zamanlarda hep yanımda oldunuz vefaniz samimiyetiniz icin çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Bu gece benimle kahve içer misiniz
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
Casper25
M mehlika nur
Youlost16
Jawlensky
Gsyabk
merve
Judy_K
C Calcifer
İçmez miyim hiç ablacimmmmEveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.![]()
![]()
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
Casper25
M mehlika nur
Youlost16
Jawlensky
Gsyabk
merve
Judy_K
C Calcifer
Varim diyoooorEveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.![]()
![]()
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
Casper25
M mehlika nur
Youlost16
Jawlensky
Gsyabk
merve
Judy_K
C Calcifer
Hem de çifte kavrulmuşİçmez miyim hiç ablacimmmmyanında da naneli küçük lokum var mı
![]()
Böyle misafire can kurban
Kahvelerle geldim.![]()
Gerçekte hiç güzel kahve yapamıyorum çay insanıyım. Arkadaşlarım gelince sen yapsanaa diye nazlanıyorum.Böyle misafire can kurban![]()
çünkü sen de hep öyle yaptınn, bizii kucakladın ablacım :) teşekkür ederiizz :)Eveeet mizahsörlerimle şöyle bir gece yarısı sefası sürelim yarını bekleyemedim.![]()
![]()
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
C Cay6
Limonsuzzcay
Casper25
M mehlika nur
Youlost16
Jawlensky
Gsyabk
merve
Judy_K
C Calcifer
Offf müthiş o zaman. Arka planda da 90 lardan slow parçalar çalsın geçen gün yoktum sohbette 90 Lara dalmissinizHem de çifte kavrulmuş![]()
Ne çalim ablamaOfff müthiş o zaman. Arka planda da 90 lardan slow parçalar çalsın geçen gün yoktum sohbette 90 Lara dalmissiniz![]()
Hassas noktamdan vurarak kendini biraz daha sevdirdinGerçekte hiç güzel kahve yapamıyorum çay insanıyım. Arkadaşlarım gelince sen yapsanaa diye nazlanıyorum.![]()
Yerine sevememNe çalim ablama![]()
Bunu bana özelde de soylemistin unutmadım
@eboe
@74FRIDA
@60kiloyum
@ISILDURU
@yst38
@MuMu85
@mefkurem
@aijoo
@bengisu022
@huzurunmeraklisi
@HasibeG
@Sozen
@Nana
Minik Duduklu Tencere
@musluk suyu
@ayseMsb
@maralgozlu
@Tgcervanne0133
@Negoo
malipina
kk birinci noteri
@retro_hippo
Elhan
@Zipzip-
@Gulumse25
@pawlover
@patuli6153
@Lice_sss
@YENA
@asumanzeynep
@y.o.l.c.u
@OGULCUKLARIM
@Alicja
@Amecey
@Nevreste
@Mune
Yaşlandım hafızam beni zorluyor tek tek anca bu kadar çıkardım unuttuğum vardır elbet ❤
@Nevreste, @Jenna16, @Blue_Perii, @Canfeb ,@_CaNanSu_ ,@-cantanem- ,@Nana ,Elhan , @Lilimam ,@Bal0ncuk, @Bonus, @Hazal ,@Mune, @Rakika ,@Zipzip-, @ZuhalYildizi, @deynepnaz,
Minik Duduklu Tencere , ay unuttuğum var mı ki bilemedim
![]()
Bende hepiniz le içmek isterdim keşke nasip olsa@Mirketcik
@bi prenses annesi
@Kurumus-Maskara
@Balkes15
@gurbetciiii
@Nevreste
@Jenna16
Elhan
Judy_K
@Elalis
@BirTutamMutluluk20
Minik Duduklu Tencere
@-cantanem-
HayatSevinceGuzel
@R4bi4
@Erbdky
Hepinizle az çok muhabbetim oldu çok özelsiniz benim için.
Menengiç kahveleriniz bendennnhemde sütlü
belki birgün bir yerlerde içeriz birbirimizi tanıdığımızın farkında olmadan
![]()