Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba çok kısa bir süre önce gittiğimiz bir doktor eşime ilk defa yaptırdığı spermiyogram sonucu azosperm teşhisi koydu ve o anda hemen tüp bebek yaptımamız gerektiğini öğütledi. ve biz o aşamadan sonra yalnızca (daha doğrusu ben) sızlanıp durduk. çünkü bulunduğumuz yerden dolayı tedavi şartlarımız zor.
slm arkadaşlar...bize de azosperm var maalesef,ege'de şladık bu arada,daha ilk denememiz olucak...eşim ağustosta micro oldu...doktorlar 1 tane görmüşler,hemen dondurmuşlar ama tabii yetersiz,büyük ihtimal bi daha ameliyat olcak...bu ay transferimiz olucak inş...12 ocakta polip alındı benden de..ama hala adet olamadım..hemşire polip alındktan sonra gecikmesi normal dedi bakalım beklyorum şubatı yarıladık sayılır ama neyse...herkes için hayırlısı...:)
mrb arkadaşlar sayfa ii olmuş öbür sayfa nasılsın muhabbetine dönmüş :))
bizde 1,5 yıllık evliyiz 2 ay önce sperm testi yaptırdık 8,5 milyon sperm vardı
2 ay içinde bir sürü bitkisel şeyler kullandık ancak bugün bi daha yaptırdı
0 çıktı..
allahım kafayı yemek üzereyim nasıl düştü inanamıyorum yaaa
napcam bilmiyorum(
![]()
veya biyopsi falan oldu mu eşiniz. durumunuz nedir? paylaşabilir misiniz?stres yapmayın sakın. hep iyi şeyler düşünelim lütfen. yüce rabbim ne demişse o olcak. evet haklısınız diğer başlıkta nasılsın iyimisin muhabbetine dönmüş. onlarda belki kendilerine göre haklılar. bir gelişme olmadığı zaman muhabbet ve hal hatır soruyorlar. fakat birazda konuyla ilgili gelişmeler yazmaları gerekir diye düşünüyorum.
ne zaman 8,5 milyon çıkmıştı. eğer 8,5 milyon sperm çıkmışsa daha önce, bence endişe etmeyin sakın.. çünkü üretim var demektir. sizin patoloji sonucunuz nedir acaba.
biyopsi veya patoloji amelyatı oldı mu eşiniz. eşiniz hangi kürleri kullandı. 8,5 milyondan 0'ra düşmesi açıkçası düşündürücü. ama dert etmeyin sakın en azında üretim var eşinizde. eğer bir sonraki spermiogramda azda olsa sperm bulunursa bence dondurma işlemi yapmanız gerekir. ama bir merkezde yapmanızı tavsiye ederim.stres yapmayın sakın. hep iyi şeyler düşünelim lütfen. yüce rabbim ne demişse o olcak. evet haklısınız diğer başlıkta nasılsın iyimisin muhabbetine dönmüş. onlarda belki kendilerine göre haklılar. bir gelişme olmadığı zaman muhabbet ve hal hatır soruyorlar. fakat birazda konuyla ilgili gelişmeler yazmaları gerekir diye düşünüyorum.
eğer 8,5 milyon sperm çıkmışsa daha önce, bence endişe etmeyin sakın.. çünkü üretim var demektir. sizin patoloji sonucunuz nedir acaba.
biyopsi veya patoloji amelyatı oldı mu eşiniz. eşiniz hangi kürleri kullandı. 8,5 milyondan 0'ra düşmesi açıkçası düşündürücü. ama dert etmeyin sakın en azında üretim var eşinizde. eğer bir sonraki spermiogramda azda olsa sperm bulunursa bence dondurma işlemi yapmanız gerekir. ama bir merkezde yapmanızı tavsiye ederim.
birde şunu beliirtmek istiyorum. bence eşiniz bir test daha yapsın. çünkü bazı laburatuarlar yanlış sonuç verebiliyorlar. umarım yanlış çıkmıştır.eşiniz farklı bir yerde tekrar denesin kesinlikle.
merhaba Arkadaşlar Allah hepimizin yanında olsun. bizdede azospermi var tüm herşeyiyle 0 yani. doktor araştırıyoruz il kocaeli
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 8 aylık evliyim çok istememize rağmen gebe kalamadım ve doktora gittik. tahlillerim yepıldı muayene oldum bişey çıkmayınca eşimden sperm tahlili istedi tahlili yaptırdık ve 0 sperm çıktı sonuç dünyamız başımıza yıkıldı sanki kafayı yicem keçi boynuzu kürüne başladık hemen bu kürden fayda görenler varmı çok zor bi durummuş allah hepimize yardımcı olsun inşallah.