Erkek İnfertilitesi kadınlar kulübüne yeni katılanlar ve azospermi ile savaşanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde eşim azolu sizleri 6 aydır takip ediyorum . sizlerden duyduğum kadarıyla kkan aydos ta tedaviye başladık.ama ondan önce ibrahim saraçoğlunu arayıp ondan kür istedik ve onun kürlerine 6 aydır devam ediyoruz kaan hocanın verdigi igne ve ilacıda kullanıyoruz .acaba aranızda saraçoglunun kürlerini uygulayan var mı diye merak ediyorum sonuç alan var mı?

hoş geldiniz. allah sizin de yardımcınız olsun. eşinizin azo olması kötü tabi. sabırlar diliyorum. belli bir süreden sonra alışıyorsun. bizde ilk günler kötüydük fakat şimdi alıştık şükür. fakat eşiniz iyi bir ürolog uzmanına görünmesi şart. genetik mi, tıkanıklık mı, doğuştan mı, bunların araştırılması hormonal da olabilir. elbette keşiboynuzu kullansın. aslında keçiboynuzu kürü oligosperm hastalarına iyi geldiği söyleniyor. yani az sayıda sperm i olanlar için idealmiş. fakat genede kullanmasında yarar olabileceğini düşünüyorum.

selamün aleyküm dilaraer kardeşim canım bizde azosperm rahatsızlığı var 4 yıl önce öğrendik ama ben hala alışamadım sürekli ağlıyorum çok üzülüyorum çaresizliğimiz beni çok üzüyor ben sadece RABBİME sığındım ondan diliyorum ve bekliyorum tüm bu dertten muzdarip kardeşlerimize ALLAH yardımcı olsun ve ben ne yapabiliriz bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın biz bir kere tese yaptırdık 0 çıktı ikincisini yaptırıcaz acaba ikinci teseden sonuç alan varmı bilen varsa lütfen yazsın bekliyorummmm muhakkak.........

Back