Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konuyu bilmiyorum ama kendi adıma çok kahrımı çekiyorlar. Bende yeri gelmişken başta Mune
olmak üzere bir teşekkür edeyim.
Not: baktınız birisi ortamı geriyor. Görmezden gelin. Hiç bir tartışmadan haklı çıktı diye ödül alanı görmedim.
Ya bu konuyu görmesem yemin ederim ben konu açacaktım. Sabahtan beri ben de birini kibliyorum. Tek bir sqygısız cümle yazmadığım halde Bana ''senin antidepresana ihtiyacın var'', '' gel sen ablanı dinle, yaşın kaç'' yazan laubali biri hala banlanmadı. Ben de cevap vermiyorum çünkü biliyorum ki cevap verdiğimde polemik diyerek beni de banlayacaklar. Kadın resmen beni tahrik ediyor. Benim kiblerim yetmedi diyelim, kadın bir başkasının konusunda ''ş.rfsiz'' yazmış onu kibliyorum argo diye, yine de bi gelişme yok. Geçtiğimiz günlerde açık açık bir şey yazmayıp ''e.a ali sami'' yazdığım için uzaklaştırılmıştım siteden. O zaman da mune a sitem etmiştim bu imada ne var diyerek açık açık argo yazanları belirtmiştim kible icabına bakarız hani bir şikayetin yok kayıtlarda demişti.
Şimdi hatta mune a mesaj atacaktım. Çok keyfi, şahsi inisiyatife göre bir yönetim düzeni olduğunu düşünüyorum bu sitede. Gittikçe iğrenmeye başladım.
Sen immacule misin ?Benim jeton paraşütlü anca düştü Cümlelerini asla unutmayacağım " Ben aldatıldığımda değil ancak kıskanılmadığımda boşanırım"Güle güle cınım
Yazmama gerek bile kalmamış, yorum yapan herkese teşekkür ederim, bizi anladığınız ve bizim yazmamıza gerek bırakmadan herşeyi açıkladığınız için
Bu üyenin uyarısını ben vermemiştim, derinderin
senin son uyarını da ben vermedim, her an her konuda cevap alıyorsun, bu ara alamıyorsan yoğunumdur, işim vardır, görmemişimdir, insanız bizde değil mi?
Herkes kendini hiçbirşey yapmadım diye anlatıyor ne ala, Kazen'le ben yazmışızdır onca şeyi, yazıp yazıp sonra da gıcıklığına banlıyoruzdur masumları
Yazmama gerek bile kalmamış, yorum yapan herkese teşekkür ederim, bizi anladığınız ve bizim yazmamıza gerek bırakmadan herşeyi açıkladığınız için
Bu üyenin uyarısını ben vermemiştim, derinderin
senin son uyarını da ben vermedim, her an her konuda cevap alıyorsun, bu ara alamıyorsan yoğunumdur, işim vardır, görmemişimdir, insanız bizde değil mi?
Herkes kendini hiçbirşey yapmadım diye anlatıyor ne ala, Kazen'le ben yazmışızdır onca şeyi, yazıp yazıp sonra da gıcıklığına banlıyoruzdur masumları