kadınlar kulübünün adaletsiz yönetimi

bilmiyorum kimler etkili oluyor ama bana pislik diyen kadın değil de ağzını açınca pislik çıkıyor diyen ben polemik yapmış oluyorum.

yönetimin fikirlerine uymayan kişi bir tartışmada direkt haksız sayılıyor.

sana sövseler de susacaksın. bi de güya kadın özgür olsun derler.

evet özgür irademle bu siteden ayrılıyorum. hadi bakalım şimdi yasak koy.
immacule.
Özgür iradenle ayrılmasaydın zaten kovacaklardı :D
byee.

Kadınları özgür bıraksan varya neler olur burda bilmiyosun kii :))
Aklınca damardan girmeye çalışmışsın cık olmamış.

Konuyu bilmiyorum ama kendi adıma çok kahrımı çekiyorlar. Bende yeri gelmişken başta Mune Mune olmak üzere bir teşekkür edeyim.
Not: baktınız birisi ortamı geriyor. Görmezden gelin. Hiç bir tartışmadan haklı çıktı diye ödül alanı görmedim.

bilmiyorum kimler etkili oluyor ama bana pislik diyen kadın değil de ağzını açınca pislik çıkıyor diyen ben polemik yapmış oluyorum.

yönetimin fikirlerine uymayan kişi bir tartışmada direkt haksız sayılıyor.

sana sövseler de susacaksın. bi de güya kadın özgür olsun derler.

evet özgür irademle bu siteden ayrılıyorum. hadi bakalım şimdi yasak koy.
immacule.
Ya bu konuyu görmesem yemin ederim ben konu açacaktım. Sabahtan beri ben de birini kibliyorum. Tek bir sqygısız cümle yazmadığım halde Bana ''senin antidepresana ihtiyacın var'', '' gel sen ablanı dinle, yaşın kaç'' yazan laubali biri hala banlanmadı. Ben de cevap vermiyorum çünkü biliyorum ki cevap verdiğimde polemik diyerek beni de banlayacaklar. Kadın resmen beni tahrik ediyor. Benim kiblerim yetmedi diyelim, kadın bir başkasının konusunda ''ş.rfsiz'' yazmış onu kibliyorum argo diye, yine de bi gelişme yok. Geçtiğimiz günlerde açık açık bir şey yazmayıp ''e.a ali sami'' yazdığım için uzaklaştırılmıştım siteden. O zaman da mune a sitem etmiştim bu imada ne var diyerek açık açık argo yazanları belirtmiştim kible icabına bakarız hani bir şikayetin yok kayıtlarda demişti.

Şimdi hatta mune a mesaj atacaktım. Çok keyfi, şahsi inisiyatife göre bir yönetim düzeni olduğunu düşünüyorum bu sitede. Gittikçe iğrenmeye başladım.

Yazmama gerek bile kalmamış, yorum yapan herkese teşekkür ederim, bizi anladığınız ve bizim yazmamıza gerek bırakmadan herşeyi açıkladığınız için:KK52::KK200:

Bu üyenin uyarısını ben vermemiştim, derinderin derinderin senin son uyarını da ben vermedim, her an her konuda cevap alıyorsun, bu ara alamıyorsan yoğunumdur, işim vardır, görmemişimdir, insanız bizde değil mi?

Herkes kendini hiçbirşey yapmadım diye anlatıyor ne ala, Kazen'le ben yazmışızdır onca şeyi, yazıp yazıp sonra da gıcıklığına banlıyoruzdur masumları:KK43:

Yazmama gerek bile kalmamış, yorum yapan herkese teşekkür ederim, bizi anladığınız ve bizim yazmamıza gerek bırakmadan herşeyi açıkladığınız için:KK52::KK200:

Bu üyenin uyarısını ben vermemiştim, derinderin derinderin senin son uyarını da ben vermedim, her an her konuda cevap alıyorsun, bu ara alamıyorsan yoğunumdur, işim vardır, görmemişimdir, insanız bizde değil mi?

Herkes kendini hiçbirşey yapmadım diye anlatıyor ne ala, Kazen'le ben yazmışızdır onca şeyi, yazıp yazıp sonra da gıcıklığına banlıyoruzdur masumları:KK43:

Sen sabah 08:24 te yapılan kibe neden 15:24 te işlem yapıyorsun ? Bana ne senin özel hayatından, uykundan, akşam pişireceğin yemekten.

Sen sabah 08:24 te yapılan kibe neden 15:24 te işlem yapıyorsun ? Bana ne senin özel hayatından, uykundan, akşam pişireceğin yemekten.
Çok özür dilerim :KK43: varlığımı siteye feda edeyim, yemek yemem hava solurum, eşim çoluk çocuğumda başlarının çaresine baksın :bicak:

Back
X