- 3 Nisan 2014
- 36.772
- 150.860
- 798
- Konu Sahibi conception
yok valla öyle demedim. zaten ramazan abi ramazan abi değldi
![]()
niyet o olmasada sonuç o olmuş..
munenin kestiği parmak acımaz..
kazen toptan kesiyo o acır bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok valla öyle demedim. zaten ramazan abi ramazan abi değldi
![]()
Özgür iradenle ayrılmasaydın zaten kovacaklardıbilmiyorum kimler etkili oluyor ama bana pislik diyen kadın değil de ağzını açınca pislik çıkıyor diyen ben polemik yapmış oluyorum.
yönetimin fikirlerine uymayan kişi bir tartışmada direkt haksız sayılıyor.
sana sövseler de susacaksın. bi de güya kadın özgür olsun derler.
evet özgür irademle bu siteden ayrılıyorum. hadi bakalım şimdi yasak koy.
immacule.
Ben de anlamlandıramadım o durumu.yazdıklarınızın arkasında duramayıp hırslanıp yeni üyelik alıp atar yapmakta iyiymiş..
Ya bu konuyu görmesem yemin ederim ben konu açacaktım. Sabahtan beri ben de birini kibliyorum. Tek bir sqygısız cümle yazmadığım halde Bana ''senin antidepresana ihtiyacın var'', '' gel sen ablanı dinle, yaşın kaç'' yazan laubali biri hala banlanmadı. Ben de cevap vermiyorum çünkü biliyorum ki cevap verdiğimde polemik diyerek beni de banlayacaklar. Kadın resmen beni tahrik ediyor. Benim kiblerim yetmedi diyelim, kadın bir başkasının konusunda ''ş.rfsiz'' yazmış onu kibliyorum argo diye, yine de bi gelişme yok. Geçtiğimiz günlerde açık açık bir şey yazmayıp ''e.a ali sami'' yazdığım için uzaklaştırılmıştım siteden. O zaman da mune a sitem etmiştim bu imada ne var diyerek açık açık argo yazanları belirtmiştim kible icabına bakarız hani bir şikayetin yok kayıtlarda demişti.bilmiyorum kimler etkili oluyor ama bana pislik diyen kadın değil de ağzını açınca pislik çıkıyor diyen ben polemik yapmış oluyorum.
yönetimin fikirlerine uymayan kişi bir tartışmada direkt haksız sayılıyor.
sana sövseler de susacaksın. bi de güya kadın özgür olsun derler.
evet özgür irademle bu siteden ayrılıyorum. hadi bakalım şimdi yasak koy.
immacule.
Yazmama gerek bile kalmamış, yorum yapan herkese teşekkür ederim, bizi anladığınız ve bizim yazmamıza gerek bırakmadan herşeyi açıkladığınız için
Bu üyenin uyarısını ben vermemiştim,derinderin senin son uyarını da ben vermedim, her an her konuda cevap alıyorsun, bu ara alamıyorsan yoğunumdur, işim vardır, görmemişimdir, insanız bizde değil mi?
Herkes kendini hiçbirşey yapmadım diye anlatıyor ne ala, Kazen'le ben yazmışızdır onca şeyi, yazıp yazıp sonra da gıcıklığına banlıyoruzdur masumları![]()
Çok özür dilerimSen sabah 08:24 te yapılan kibe neden 15:24 te işlem yapıyorsun ? Bana ne senin özel hayatından, uykundan, akşam pişireceğin yemekten.