- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi conception
-
Derdi yonetimi elestirmek degilki ilgi cekmek yazdiklarina baktim hala kendini hakli gorebilen bence dalga geciyordur ilgi cekmeye calisiyordur o yuzden bu uyelikte giderrr yenisi gelirrrhayır bide saydırmadığı kimse kalmadı..
itinayla tek tek alıntılayıp berbat üslubuyla yazan babam sanki..
Kimmiş ki bu üye kaçırmışım
Sonuna kadar katılıyorjm geçenlerde engellendimMune ye de mesaj attım sebebi ne diye? Kimse cevap vermedi ve ne bir hakaretim ne de küçük düşürmem vardı.
Kim ki bu?Kizlar kendisinin konudaki kadinlara saldirisini gorseydinizYonetimi bu kadar hizli banladigi icin tebrik ediyorum
Evet burdaki durum farklı ama yönetimin artık neyi banladığı neyi banlamadığını anlamış değilim. geçen gün küfürlü bir durum oldu. en çok sinir olduğum şeydir. sinirlendim KÜFÜRSÜZ şekilde tepkimi gösterdim. ben banlandım bir gün.. sonra nedenini sordum kimse bişey demedi. ben kışkırtmışım güya. ki hiç alakam yoktu konuyu okuyunca küfürleşmeye dayanamadım tepki verdim yani
Evet burdaki durum farklı ama yönetimin artık neyi banladığı neyi banlamadığını anlamış değilim. geçen gün küfürlü bir durum oldu. en çok sinir olduğum şeydir. sinirlendim KÜFÜRSÜZ şekilde tepkimi gösterdim. ben banlandım bir gün.. sonra nedenini sordum kimse bişey demedi. ben kışkırtmışım güya. ki hiç alakam yoktu konuyu okuyunca küfürleşmeye dayanamadım tepki verdim yani
Hiç de masum değil mesajlarınız
Kadının kocasına
"Ramazan abiyle işi pişirdi mi şimdi" bile yazmışsınız alaya alıp
zaten oraya gelene kadar neler denmişti ve o kadın ne küfürler etmişti.. bende üstüne onu yazdım
Hiç de masum değil mesajlarınız
Kadının kocasına
"Ramazan abiyle işi pişirdi mi şimdi" bile yazmışsınız alaya alıp
Ayrıca inat "hee küfür et hee" falan yazmışsınız
Sonra yönetim suçlu
ee arkadaşım kadının kocasına i.. demişsin daha ne olsun iyiki hakaret yokmuş
Kibleyin işte incelesinler
Biri yanlış yaptı diye biz de mi salalım ipi yanlış yapalım
Ben ortam banlanmaya doğru gidecekse kaçıyorum konudan
ee arkadaşım kadının kocasına i.. demişsin daha ne olsun iyiki hakaret yokmuş
Veda ettiğiniz üye ile mesajlarınız neredeyse aynı niye ona kızıyorsunuz ki anlamadım sizin sayenizde beyin fırtınası geçirdik resmen.Enteresan olanda 30 yaş üstü kadınlar olmanız..Konularda yaptığınız yorumları 13 yaşındaki ergenler yapmaz.Ben kendi adıma çok eğlendim ikinizin mesajlarını okurkenevet özgür irademle bu siteden ayrılıyorum. hadi bakalım şimdi yasak koy.
immacule.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?