kadınlar kulübünün adaletsiz yönetimi

hayır bide saydırmadığı kimse kalmadı..
itinayla tek tek alıntılayıp berbat üslubuyla yazan babam sanki..
Derdi yonetimi elestirmek degilki ilgi cekmek yazdiklarina baktim hala kendini hakli gorebilen bence dalga geciyordur ilgi cekmeye calisiyordur o yuzden bu uyelikte giderrr yenisi gelirrr

Sonuna kadar katılıyorjm geçenlerde engellendim Mune ye de mesaj attım sebebi ne diye? Kimse cevap vermedi ve ne bir hakaretim ne de küçük düşürmem vardı.

Evet burdaki durum farklı ama yönetimin artık neyi banladığı neyi banlamadığını anlamış değilim. geçen gün küfürlü bir durum oldu. en çok sinir olduğum şeydir. sinirlendim KÜFÜRSÜZ şekilde tepkimi gösterdim. ben banlandım bir gün.. sonra nedenini sordum kimse bişey demedi. ben kışkırtmışım güya. ki hiç alakam yoktu konuyu okuyunca küfürleşmeye dayanamadım tepki verdim yani

Hiç de masum değil mesajlarınız

Kadının kocasına

"Ramazan abiyle işi pişirdi mi şimdi" bile yazmışsınız alaya alıp

Ayrıca inat "hee küfür et hee" falan yazmışsınız

Sonra yönetim suçlu

siz kib yaptınız mı?
sadece kib yapılan mesaj okunuyor..bütün konuyu okuyup sebep sonuç aramak zor..günde kaç tane kib yapılıyor..

ee arkadaşım kadının kocasına i.. demişsin daha ne olsun iyiki hakaret yokmuş

Kibleyin işte incelesinler

Biri yanlış yaptı diye biz de mi salalım ipi yanlış yapalım

Ben ortam banlanmaya doğru gidecekse kaçıyorum konudan

kesinlikle bende öyle konulardan uzak duruyorum ama o kadının küfür etmesi ve o halleri çok sinirime dokundu ve bende yazdım. ve o konu o kadar uzadı. ben banlandım o üyede bir durum göremedim

evet özgür irademle bu siteden ayrılıyorum. hadi bakalım şimdi yasak koy.
immacule.
Veda ettiğiniz üye ile mesajlarınız neredeyse aynı niye ona kızıyorsunuz ki anlamadım sizin sayenizde beyin fırtınası geçirdik resmen.Enteresan olanda 30 yaş üstü kadınlar olmanız..Konularda yaptığınız yorumları 13 yaşındaki ergenler yapmaz.Ben kendi adıma çok eğlendim ikinizin mesajlarını okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…