evet işte!! bahsettiğim aynen bu. ki ben hamileyken de korkularımı onunla açıkca konustum. bütün hayatım değişecek artık en kücük rutinim bile değişecek. tuvalete gitmeye bile vakit bulamayacağım belki, her sey değişecek.
tüm hayatım değişti diye, esimin hayatı daha az değişti diye tabii ki esimi suçlamıyorum. sonucta cocugu doğuran ve muhtaç olduğu kişi benim. ama istediğim senin bahsettiğin işte. haftanın bir güni olur, hatta günün 1-2 saati olur benim olsun. o süre boyunca anne olmayayım, esimin aşık olduğu kadın olayım, sevileyim istiyorum. o sırada evi bok götürse de olur, sıkıntı değil. o ilgiyi istiyorum ama bunu ben istediğim için yapsın da istemiyorum. yani ben ağzımla söyledikten sonra herkes her seyi yapar. bunu düsünsün istiyorum.
lafa gelince beni anlıyor, yorulduğumun farkında hatta tükendiğimi de biliyor. e bunla ilgili bir sey yapayım? yok.. sürekli “az daha büyüsün bebek rahatlıcaz” tesellileri dısında yok.
konuda yazmadım ama artık sevişmekten de soğudum cünkü o sevişme anı dısında gördüğüm duygusal bir doygunluk olmayınca sadece sevişme bana saçma gelmeye basladı. yani o sevişme anına kadar biraz duygusal olarak besle bari beni de şevkimiz artsın

cocuktan sonra zaten sevişmek bile randevulu oldu. taa sabahtan konusuyoruz aksam sevisir miyiz diye. iyice business takılıyoruz
e tamam, madem aradigin bu - madem adam da "söyle yapayim" kafasinda
sen de soyle iste.
haftada hangi günü kendine istiyrosan o günü senin günün ilan etsin. hatta al telefonuna kur haftalik alarmlarini daha o işteyken hatirlatsin:)
atla deve degil, zahmetli seyleri de yapmasin ama o gunun presesi sen ol.
dizisinin olmayacagi bir gün secsin. hic tv acilmasin.
tv ne zaten ya dunyada en nefret ettigim sey. iletisimi öldüren, gürültü yayan, cocuklu evde asla olmamasi gereken birsey. sukur bizim evde yok. projektor neyine yetmiyor :)
bence bu fikri hayata gecir. haftanin 1 günü sadece sorumluluk alsin, seni rahatlatsin . sen de ödül olarak kalan 6 gün adami darlama ilgi ilgi diye. bu sekilde win-win herkes kazansin.
ben de uzak mesafeyken çıkılan bir tatilde herseyi ama herseyi kendim yapmistim, beyefendi gidilecek ulkede covid testi istenip istemediğine bile bakmamis ben varim diye. E ben de alemin amelesi miyim yani tüm herseyi benim yaptığım tatilde ne zevk alacagim, tur rehberi gibi. sikayetimi dile getirdim, karar verdik ertesi gün gidilen ulkede yengenc gunu ilan edeceğim, elimi hicbir seye asla surmeyecegim, harita bile acmayacağım diye.
oh dunya varmis almam gereken keyfi aldim:)
sonrasinda gelenek oldu uzak mesafede neredeyse her bulusmada bir happy yengenc günü oldu, 1 senedir bitti uzak mesafe, yine bazen yapiyoruz. hatta sebepsiz yere bazen telefonuna alarm kuruyorum hatirlatiyor alakasiz bir günü happy happy yengenc günü ilan ediyorum falan, o da telefon alarmiyla hazırlıklı geliyor:)
iliskiye renk gelebilir bence siz de yaparsaniz.
hatta bazen sen de ona yaparsin happy happy erol day diye. o gun mac mi izliyor, cipsini birasini önüne koyarsin. balkonda mi, o gune ozel sıkı sıkı giyinir eslik edersin, mutfagi falan da temizlemez o gün sadece kendi keyfine bakar. devamli "birsey ister misin hayatim" diye sorarsin, o tv izlerken sirtina masaj falan yaparsin:)
ama esitlik olmasin. senin günün haftada 1se onunki ayda 1 olsun:)
allahin her günü "ilgi ilgi ilgi" diye adami da yormaktan iyidir