• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar ne ister?

Verdim ya kız, önce kendine bı çiçek siparişi ver, akşam da telefonu sen de bırak, çocuğu yatirinca mesaj at cocuk uyumak üzere bı kahve (çay, bitki çayı her neyse) yapar mısın bende yoruldum dinlenelim birlikte de, film izleyecekseniz sabahtan bikac alternatif bul. Akşam saatlerce aramak bayiyor vakit geciyor (ben öyle yapıyorum) 😂😂 bikac gün tekrarla bak gör sonrasında çay hazır uyudu mu çocuk diyecek 😂😂 erkekleri biraz şey yapmak lazım (eğitmek??) 😂😂
Ahaha aynı şeyi yazmışız :D

Sadece 💰 istiyorum 😂😂😂
IMG_5713.webp

Biz 13. Yılımıza girdik hala ilgi bekliyorum , neden beklemeyeyim ki?
Belirtiyorum da çok ilgisiz kaldım diye mizmizlaniyorum çünkü ben ilgi alaka Şevkatle çalışıyorum pilimin dolduğunu hissediyorum.
Bütün kadınlar böyle bence , bu şımarıklık değil gereklilik 🥰

bunları kendi yardım gibi görmüyor cünkü sormadan yapıyor. yardım diye düsündüklerini sorar kendisi. atıyorum sabah bebeğin demir ilacını beslenmeden yarım saat önce ben veririm. ama bazen “ben ilacı vereyim istersen sen uyu yarım saat daha” bu onun için yardım mesela.

onun dısında görev adamıdır zaten. bir sey söylediğimde ne işi varsa bırakır gelir söylediğim işi yapar. basıma da kakmaz, sonra yaparım demez, bastan savma yapmaz.

ama ben bunları ilgi olarak adlandıramıyorum. bunları yapması beni ruhen doyurmuyor ki. 24 saat calistiği günlerde mesela hepsini ben yapıyorum. daha cok veya daha az yırgun hissetmiyorum. ama esimin kople salmaması için sürekli is de veriyorum. cünkü eğer olmazsa bunlar yemeğini yiyip koltukta kıç büyüten biri olabilir. bu konuda sikayetim yok dediğim gibi. iş bölümümğz beni tatmin ediyor su anlık. ama işte bunları ilgi olarak görüyor o. evde bu işleri seninke ilgili olduğum için yapıyoruma getiriyor. ama benim istediğim ilgi daha duygusal.
Bana yetmezdi herhalde. Bir de uğraş veriyorsunuz o çok rahatsız etmiyor mu?
Komple salmasın diye düşünüp iş vermek beni rahatsız ederdi. Zaten 100 tane şey planlıyoruz. Adam eve gelir. İşi varsa söyler. Yoksa evde yapılacak bellidir. Çocukla ilgilenilir. Bunun neyini anlamıyorlar da işi söylememiz gerekiyor bırakmasınlar diye. Biz çözemedik bunu. İnşallah siz çözersiniz. Ama eşiniz birçok anlamda yeterince destek değil. O yüzden rahatsızsınız bence. Kendisi niye bunu düşünemiyor?

Bana yetmezdi herhalde. Bir de uğraş veriyorsunuz o çok rahatsız etmiyor mu?
Komple salmasın diye düşünüp iş vermek beni rahatsız ederdi. Zaten 100 tane şey planlıyoruz. Adam eve gelir. İşi varsa söyler. Yoksa evde yapılacak bellidir. Çocukla ilgilenilir. Bunun neyini anlamıyorlar da işi söylememiz gerekiyor bırakmasınlar diye. Biz çözemedik bunu. İnşallah siz çözersiniz. Ama eşiniz birçok anlamda yeterince destek değil. O yüzden rahatsızsınız bence. Kendisi niye bunu düşünemiyor?
bilmiyorum ki.. yani su an sorsanız daha fazla yğk alsa iyi hisseder miyim? bilmiyorum. duygusal olarak eksiklik hissediyorum dediğim gibi. ev gğnlerce dağınık da kalabilir dert etmiyorum.

bana ayrılmış bir zaman istiyorum, eve veya cocuga değil. onlar zaten müşterek hayatın getirdikleri. ay bilemiyorum. bi kaç taktik aldım burdan bakalım ne olacak 😂

bilmiyorum ki.. yani su an sorsanız daha fazla yğk alsa iyi hisseder miyim? bilmiyorum. duygusal olarak eksiklik hissediyorum dediğim gibi. ev gğnlerce dağınık da kalabilir dert etmiyorum.

bana ayrılmış bir zaman istiyorum, eve veya cocuga değil. onlar zaten müşterek hayatın getirdikleri. ay bilemiyorum. bi kaç taktik aldım burdan bakalım ne olacak 😂
Bu işte söylediğiniz zaten. İlgilensin ki siz ister evi toplayın isterseniz dışarı çıkın isterseniz uyuyun. İstediğiniz koca ilgisi sizinle sırnaşması değil sadece bence. Destek. Tamam komutanım deyip işi bitince oyununa geçiyorsa olmuyor işte. Yorumlara bakmadım yazdıysanız ama bu da ilgi. Desteksiz çok zor. Duygusal boyutu ayrı zor.

Tüm sayfaları okumadım ama şımarık şıllık olmakta sıkıntı yok saçını süpürge eden fedakar kadınlar sanki çok el üstünde tutuluyor nazımı çekmeyenle işim yok. Tabii suyunu çıkarmadan o sınır önemli. O sana adım atıyorsa sende ona at. İşi yorucu mu?

evet işte!! bahsettiğim aynen bu. ki ben hamileyken de korkularımı onunla açıkca konustum. bütün hayatım değişecek artık en kücük rutinim bile değişecek. tuvalete gitmeye bile vakit bulamayacağım belki, her sey değişecek.

tüm hayatım değişti diye, esimin hayatı daha az değişti diye tabii ki esimi suçlamıyorum. sonucta cocugu doğuran ve muhtaç olduğu kişi benim. ama istediğim senin bahsettiğin işte. haftanın bir güni olur, hatta günün 1-2 saati olur benim olsun. o süre boyunca anne olmayayım, esimin aşık olduğu kadın olayım, sevileyim istiyorum. o sırada evi bok götürse de olur, sıkıntı değil. o ilgiyi istiyorum ama bunu ben istediğim için yapsın da istemiyorum. yani ben ağzımla söyledikten sonra herkes her seyi yapar. bunu düsünsün istiyorum.

lafa gelince beni anlıyor, yorulduğumun farkında hatta tükendiğimi de biliyor. e bunla ilgili bir sey yapayım? yok.. sürekli “az daha büyüsün bebek rahatlıcaz” tesellileri dısında yok.

konuda yazmadım ama artık sevişmekten de soğudum cünkü o sevişme anı dısında gördüğüm duygusal bir doygunluk olmayınca sadece sevişme bana saçma gelmeye basladı. yani o sevişme anına kadar biraz duygusal olarak besle bari beni de şevkimiz artsın 😂😂 cocuktan sonra zaten sevişmek bile randevulu oldu. taa sabahtan konusuyoruz aksam sevisir miyiz diye. iyice business takılıyoruz 😂
e tamam, madem aradigin bu - madem adam da "söyle yapayim" kafasinda
sen de soyle iste.
haftada hangi günü kendine istiyrosan o günü senin günün ilan etsin. hatta al telefonuna kur haftalik alarmlarini daha o işteyken hatirlatsin:)
atla deve degil, zahmetli seyleri de yapmasin ama o gunun presesi sen ol.
dizisinin olmayacagi bir gün secsin. hic tv acilmasin.
tv ne zaten ya dunyada en nefret ettigim sey. iletisimi öldüren, gürültü yayan, cocuklu evde asla olmamasi gereken birsey. sukur bizim evde yok. projektor neyine yetmiyor :)
bence bu fikri hayata gecir. haftanin 1 günü sadece sorumluluk alsin, seni rahatlatsin . sen de ödül olarak kalan 6 gün adami darlama ilgi ilgi diye. bu sekilde win-win herkes kazansin.
ben de uzak mesafeyken çıkılan bir tatilde herseyi ama herseyi kendim yapmistim, beyefendi gidilecek ulkede covid testi istenip istemediğine bile bakmamis ben varim diye. E ben de alemin amelesi miyim yani tüm herseyi benim yaptığım tatilde ne zevk alacagim, tur rehberi gibi. sikayetimi dile getirdim, karar verdik ertesi gün gidilen ulkede yengenc gunu ilan edeceğim, elimi hicbir seye asla surmeyecegim, harita bile acmayacağım diye.
oh dunya varmis almam gereken keyfi aldim:)
sonrasinda gelenek oldu uzak mesafede neredeyse her bulusmada bir happy yengenc günü oldu, 1 senedir bitti uzak mesafe, yine bazen yapiyoruz. hatta sebepsiz yere bazen telefonuna alarm kuruyorum hatirlatiyor alakasiz bir günü happy happy yengenc günü ilan ediyorum falan, o da telefon alarmiyla hazırlıklı geliyor:)
iliskiye renk gelebilir bence siz de yaparsaniz.
hatta bazen sen de ona yaparsin happy happy erol day diye. o gun mac mi izliyor, cipsini birasini önüne koyarsin. balkonda mi, o gune ozel sıkı sıkı giyinir eslik edersin, mutfagi falan da temizlemez o gün sadece kendi keyfine bakar. devamli "birsey ister misin hayatim" diye sorarsin, o tv izlerken sirtina masaj falan yaparsin:)
ama esitlik olmasin. senin günün haftada 1se onunki ayda 1 olsun:)

allahin her günü "ilgi ilgi ilgi" diye adami da yormaktan iyidir

Tüm sayfaları okumadım ama şımarık şıllık olmakta sıkıntı yok saçını süpürge eden fedakar kadınlar sanki çok el üstünde tutuluyor nazımı çekmeyenle işim yok. Tabii suyunu çıkarmadan o sınır önemli. O sana adım atıyorsa sende ona at. İşi yorucu mu?
işi yorucu wvet. burdaki yorumlardan sonra istediğim seyi önce ben yapmaya karar verdim. yani ben istediğim ilgiyi ona göstereceğim. o şekilde o da öğrenir belki 🥲😂

evet arkadasım da yok cevrede. sadece esim var. sapık gibi ona yapıştım ben de galiba. koca bir sosyal cevrenin verebileceği ilginin hepsini ondan bekliyorum.
O kadar iyi anlıyorum ki. Ben de aynı durumdayım. Tek fark benim bebeğim yok. Benim eşim de bazen ne yapsam yaranamıyorum diyor bir kez gözümün önünde ağladı dağ gibi adam kendimi yetersiz hissediyorum diye 😕😕😕 Ama daha çok bu tip çıkışmalarımın pms döneminde olduğunu farkettim. Sizde de bu dönemlerde mi oluyor yoksa genel mi?

Arada sırada acaba tüm kadınlar bir işte mi çalışsa da başlarını kaşıyacak vakitleri olmasa da şu adamlari rahat bıraksalar diye düşünürüm.

Arada sırada acaba tüm kadınlar bir işte mi çalışsa da başlarını kaşıyacak vakitleri olmasa da şu adamlari rahat bıraksalar diye düşünürüm.
evde yeterince iş yapıyorum kuzum. illa dısarda bi iş mi lazım? meşgul ve yorgunum zaten gün boyu.

Cidden soruyorum bu soruyu cünkü ben bilmiyorum. Yani genel gecer ilgi, sevgi, anlayış vs okay de… Tam olarak ne istiyoruz? Ne zaman, ne olursa yeterli geliyor bize?

Konu şu; esim tanıstığımız günden beri bana karşı anlayışlı, sabırlı ve ilgili. Bir bebeğimiz oldu hala daha ilgilidir. İşten gelir bebekle ilgilenir. Bazen hiç uyumadan bizi dısarı çıkarır vs vs. yani ilişkide verici taraf esim. Çabasını görüyorum ve kendimi şanslı hissediyorum da.

Süreki “beni sev, benle ilgilen” cümleleri kurmaya başlamışım son zamanlarda esime. Kendisi söyledi bunu. Ben de son zamanlarda bi ilgi açlığı hissediyorum yalan değil. Ama esim “ne yapayım, neyi eksik yapıyorum?” diye sorunca da bir cevabım yok.

Esimin işi düzensiz. Bazen gündüz, bazen gece, bazen de 24 saat çalışıyor. Evden işe, işten eve giden biri. Dısarda vakit gecirmeyi sevmez.

Örnek bir günümüz söyle;
Gündüz işte.. Aksam saat 7-7.30 gibi eve gelir.

Beni öper, bebeği öper.

Elini yüzünü yıkamaya gider.

Bebeği alır. Ben de o arada masayı hazırlamaya girişirim.

Oturur yemek yeriz hep beraber. Bebeği ben yediririm. (Bunu belirtiyorum cünkü defalarca bir kez de ben rahat rahat yemek yiyeyim diye söyledim ama kendisi bebeği yedirmeye korkuyormus boğulur diye)

Ben bebeğin banyosunu hazırlarken o bebeğin üzerini çıkarır.

Bebeği yıkarız (ben yıkarım, o ben yıkarken balkona sigara içmeye gider)

Ben bebeğin üzerini giydirirken o etrafı toplar.

Saat 8-8.30 gibi ben bebekle odaya giderim uyutmak için. Esim o arada mutfağı toplar.

Bebek uyuduktan sonra salona döndüğümde esim ya oyun oynuyor ya da tv izliyor olur.

Yanına giderim ama sohbet vs yok. yani kendi açtığı bir sohbet yok. Bazen film izlemeyi veya balkonda oturmayı teklif eder. Ama film seçerken saatler geciyor ve balkona çıktığımızda sigara içiyor o yüzden %90 reddederim.

Benim uykum gelir, kalkar yatarım. O da oyununu bitirir, sigarasını içer, dusunu alır ve yatar.

Bu işlerin hepsini yaparken bu arada ilgilidir benimle. Güzel sözler söyler, iyi hissettirir ama sanki eksik hissediyorum.

Bana diyor ki ben birlikte bir seyler yapmayı teklif ediyorum sana. Ama ben illa bir sey yapalım derdinde değilim ki.. Ben çocuğu uyutmus gelmisim.. Bir kahve yapsan gel içelim desen?? Ya da ne bileyim salona geldiğimde oyun oynuyor değil de beni bekliyor olsan? Hiçbir sey yapmasak sadece satılıp sussak da olur yani..

Nankörlük ediyormus gibi hissediyorum sanki. Kendisine uzun uzun bunları anlatınca “haklısın, dikkat edeceğim bundan sonra” dedi ama sırf kavga etmemek için dedi biliyorum. Cünkü sürekli “nasıl göstereyim ilgimi? Daha baska ne yapabilirim ki?” diye sorup durdu. Yani yeterli olduğunu düsünüyor zaten.

24 saat cocuklayım. Evde olduğu ve uyanık olduğu 4-5 saatte tüm odağında ben olayım istiyorum cok mu bu? Esimin yanında sakinleşen ve dinlenen biriyim. İşe gittiğinde dertler boğuyor beni resmen. O yüzden de evdeysek ve bebek de uyuyorsa bi kaç saatini bana ayır be adam. Sevildiğimi hissediyorum evet ama o “seviliyorum” jestlerini görmek istiyorum. Gerekirse bebek gübi sev, saçımı olsa, pışpışla beni dedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ihtiyacım var buna gibi hissediyorum. O her boşlukta ya sigara içmeye ya da tuvalete koşuyor deli oluyorum.

İlla ki onun da yorgunlukları, eksik hissettiği yerler var. Ama sorunca “bence her sey mükemmel hayatımızda” diyor.

Çok mu şey bekliyorum? Bu arada bu konu esimle aramı bozmadı. İyiyiz şükür. iki gündür de istediğim şekilde davranmaya calisiyor, bugün bebeği o yedirdi mesela.. ben cocugu yıkarken sigara içmeye gitmedi. bu sefer de ben bebeği uyuturken uyuyakaldı ama 😂😂 neyse cabasına sağlık.

olana şükür edip sesimi çıkarmamam mı gerekiyor? nasıl hissettiğimi ve ne istediğimi de net olarak söyleyemediğim için bu konuda (cünkü doğru kelimeleri bulamadım hala) yersiz kapris gibi görünüyor bu konu. ya da bana öyle geliyor.

Her bdv konusunu açtıktan sonra pişman ediyorsunuz ama bu konuyu sohbet gibi düsünün pleaseee 😂 Şımarık bir ş*llıksın falan yazmayın 😂😂
Off seni o kadar iyi anliyorum ki. Cok benzer bi duzenimiz varmis gerci ben bugun ise geri başladım ama ondan once böyleydi yani. Ise gidiyor yoruluyor diye bir sey yok cunku ikisini de yapan biri olarak evde cocukla 24 saat basbasa kalmak daha zor.
Benim esim de ilgili, anlayışlı bir eş ve baba. Ama aksam cocugu uyutmaktan geldigimde yatana kadar telefonla oyun oynuyor. Buna ben de uyuz oluyorum. Anneme falan desem aman kocan cok iyi sen de abartma falan der. Ilgi beklemek luks sanki. Anneyiz ama kadiniz nihayetinde en önemlisi de insaniz. Simariklik degil ama erkeklerden de cok bisey beklememek gerek sanirim ne biliyim ben de cozemedim 😅 bunlar bile boyleyse okuz gibilerle evli olanlar ne yapiyor diye dusunmeden edemiyorum 😅

Back
X