- 21 Ağustos 2022
- 21
- 8
- 1
- 21
- Konu Sahibi RiverdaleCheryl
-
Ben öylesini bulmadım.çok klasik bi soru ama şuan bunun sebebini öğrenmeye ihtiyacım var
karakterinden tut yüzüne kadar aynı olan hemde
Ben hep babamın zıttı tiplerden hoşlandım, bırak karakterini şakaları, gülüşü bile benzese hoşlanmadım yani. Ama var böyle bi olay, ya babana çok benzeyen ya da tam zıttı tiplerden hoşlanma durumu. Genelde ya baba travmaları planlar ya da çok iyi baba ilişkisi yaşayanlarda oluyor bence. Orta halli ilişkilerde çok yok bu durum giibçok klasik bi soru ama şuan bunun sebebini öğrenmeye ihtiyacım var
Eğer bir olaydan almanız gereken dersi almadıysanız sürekli aynı olayların içinde olursunuzçok klasik bi soru ama şuan bunun sebebini öğrenmeye ihtiyacım var
Herkes icin gecerli degil o tabi.Yuzu benzeyeni bulmak heleçok klasik bi soru ama şuan bunun sebebini öğrenmeye ihtiyacım var
Yoo hiçte öyle olmadimçok klasik bi soru ama şuan bunun sebebini öğrenmeye ihtiyacım var
Ben babamin tam aksi birine asik olup evlendim. Babam cok caliskan, idealist, karisini cocuklarini maddi acidan ferahini saglayan ama cocuklarina neredeyse Hic sevgi gostermemis, cok kati biriydi. Hisettigim sevgi boslugunu Beni sarip sarmalayan esimle giderdigimi dusundum. (Not: babam yas aldikca o eski asiri sert hali azaldi. Olmasi gereken ideal Baba figuru oldu)Genelleme yapılacak bir konu değil bence. Her kadın babası gibi birine aşık olmuyor çünkü. Özellikle yüzü bile benzeyeni nasıl buldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?