Kadinlar neden hem cinslerine cok bakar?

Avukat_Dilan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
42
21
13
Diyelim ki yolda yuruyorum.Bir hemcinsimle karsilastim.Once bastan asagi suzuyor sonra da gayet caktirarak bakiyor.Allahim kafayi yiycem kadinlarin birbirini suzmesi olayindan.Artik sinir yaptim bakana catadam.Resmen rahatsiz oluyorum.

Yahu bakmak var bakmak var:(yazinca pek anlamli olmadi ama neyse:)Kadin gozunu dikip pis pis bakiyor.Yahu utansin gozunu ceksin diye suratina bakiyorum hala bakiyor.Fittiracam.Simdi adliyedeyim kafami kaldiriyorum en az 3 5 kisiylegoz goze geliyorum.Ama bu kadar da olmaz ki

Diyelim ki yolda yuruyorum.Bir hemcinsimle karsilastim.Once bastan asagi suzuyor sonra da gayet caktirarak bakiyor.Allahim kafayi yiycem kadinlarin birbirini suzmesi olayindan.Artik sinir yaptim bakana catadam.Resmen rahatsiz oluyorum.

Ne giymiş, güzel olmuş mu ?
Hım ayakkabısı güzel nereden almış acaba ?
Bana bakıyor mu ? ( Bakıyorsa güzelim işte kahretsin, bakmıyorsa bugün pek alımlı değilim sanırsam. )
Yanındakine bak, ne güzel kızmış nereden bulmuş bunu ? olmamışlar yazık.
Yanındakine bak pek yakışmışlar.
Yanındakine bak yazık çocuğa kız çirkin.

Bu gibi nedenlerle, kadınlar kadınları süzer. En çok ne giymiş diye bakıyorlar bence, saça bakan da çok oluyor, boyalıysa rengine filan, kapalıları da süzüyorlar, özellikle şık giyinmişse. Çok kötü değil bence amaç, kızmayın yani. Olur öyle şeyler :)

Ne giymiş, güzel olmuş mu ?
Hım ayakkabısı güzel nereden almış acaba ?
Bana bakıyor mu ? ( Bakıyorsa güzelim işte kahretsin, bakmıyorsa bugün pek alımlı değilim sanırsam. )
Yanındakine bak, ne güzel kızmış nereden bulmuş bunu ? olmamışlar yazık.
Yanındakine bak pek yakışmışlar.
Yanındakine bak yazık çocuğa kız çirkin.

Bu gibi nedenlerle, kadınlar kadınları süzer. En çok ne giymiş diye bakıyorlar bence, saça bakan da çok oluyor, boyalıysa rengine filan, kapalıları da süzüyorlar, özellikle şık giyinmişse. Çok kötü değil bence amaç, kızmayın yani. Olur öyle şeyler :)
Baksin ceksin gozunu yemek yiyemiyorum yahu:)

Baksin ceksin gozunu yemek yiyemiyorum yahu:)

Boş ver onları yahu, bakarsa baksın dediğim gibi kesin bir şeyini süzüyordur, ya saçını ya kıyafetini. Kadın kadına bakar, erkeklerden çok kadınlarla göz göze geliyorum ben, lisedeyken bir arkadaşım ya sana etek çok yakışıyor ne güzel, ileride de giy hep demişti. Ne alaka demiştim ben tahtaya çıkınca yanında oturan başka bir kız arkadaşıyla bana bakıyorlarmış, şekli ne güzel diye, yuh demiştim, sapıkça gelmişti o zaman, ama kadın milleti işte manyağız birazcık. :)

Boş ver onları yahu, bakarsa baksın dediğim gibi kesin bir şeyini süzüyordur, ya saçını ya kıyafetini. Kadın kadına bakar, erkeklerden çok kadınlarla göz göze geliyorum ben, lisedeyken bir arkadaşım ya sana etek çok yakışıyor ne güzel, ileride de giy hep demişti. Ne alaka demiştim ben tahtaya çıkınca yanında oturan başka bir kız arkadaşıyla bana bakıyorlarmış, şekli ne güzel diye, yuh demiştim, sapıkça gelmişti o zaman, ama kadın milleti işte manyağız birazcık. :)
Oyle olsun bakalim napcaz kac kisiyi uyarabilcez ki sanki:(

bende beğendiklerime bakarım mesela ayakkabısnı nerden almış acaba gibisinden ama bazıları da kıskançlıktan bakıyo o ayrı. sevgilimle yürürken öldürecek gibi bakıyolar ben naptıysam

kadınların hepsi aynı tip aynı model olsaydı rekabet edecek bir sorun olmayacaktı.. ne makyaj yapan olurdu nede üstüne başına özen gösteren... güzel bir kadın gördüğüm zaman bakarım izlemek hoşuma gider..kadınalr erkekler için değil kadınlar için güzel olmaya çalışır... onun yanında sönük kalmayım diye...çıta yükseldikçe debelenip duruyoruz... baksınlar güzele bakmak sevaptır...hem gözümüz gönlümüz açılıyor güzellikler görünce bakımlı kadınlara bayılırım...

1)cok hos ve güzel giyiniyorsan

2)çok tuhaf ve absurd giyiniyorsan bakiyorlar

Back
X