Kadinlar neden hem cinslerine cok bakar?

Ben de bakıyorum sanki insanlara. Özellikle kalabalık yerlerde. Metrodayım tam karşımda kadın oturuyr, yere, havaya falan bakmaktansa onu incelemeyi tercih ederim:) Banka kuyruklarında falan önümdekinin saçına başına, giyimine kuşamına bakarım...

O bakana gore degisir. Dedikoducu ve cadi bir kadin bakiyorsa acigini ariyordur ya da kiskaniyordur. ama iyi biri bakiyorsa aa ne guzelmis bende alayim kendime diyordur.

Diyelim ki yolda yuruyorum.Bir hemcinsimle karsilastim.Once bastan asagi suzuyor sonra da gayet caktirarak bakiyor.Allahim kafayi yiycem kadinlarin birbirini suzmesi olayindan.Artik sinir yaptim bakana catadam.Resmen rahatsiz oluyorum.

bilmiyorum ki. ben de eşimle yürürken eşim hep "şu kız neden sana baktı, şu da seni süzdü" falan diyor. güzel olduğum söylenemez. kısa boyluyum üstelik. ben fark etmiyorum baktıklarını.
ama kıyafetlerimi kendime yakışan şekilde tercih etmeye çalışırım. sanırım kıyafetlerim dikkatlerini çekiyor.

Ortamda bakılacak daha ideal bir şey olmayabilir.

Dışarıda uzun işim varsa muhakkak kitabımı yanıma alır, onunla meşgul olurum.

Ama o gün hesapta yokken bankaya gitmem gerekse, sıra beklesem mesela...

Ortamda ne kadar kadın ve küçük çocuk varsa onlara kayar gözlerim...

Aksi halde ya şizofrenler gibi tek noktaya ya sıra numaralarına ya da erkeklere bakmak gerekecek...

En zararsızı hem cinslerim diye düşünüyorum... :KK53:

Bakmak var,bakmak var.
Yolda gördüğüm hoş bir bayana ben de bakarım.Ama rahatsız edici bir
şekilde değil bir kere bakarım bir biter.Amaaa.... Bazıları oluyor gözleriyle
dövüyorlar resmen.Geçen gün bir mağazada kızın teki gözlerini dikti bana bak babam bak.
Bir de öyle bir bakıyor ki anneme dedim artık bu kız benim saçımı başımı yolmasa iyi bari diye. :KK20:
Aynen ya insan yapcagi isi birakip cikmak istiyor ordan

Tamamen yetişmeyle ve kültürle alakalı.
Kültür derken kültürsüz anlamında değil,toplum kültürü anlamında söylüyorum.
Bizde ayıp sayılmadığı için bakıyorlar.Oysa gözünü dikip bakmak göz tacizidir.
Göz takılması veya gerçekten ilgisini çeken birşeye bakmak farklıdır.
Mesela ayakkabısına gözünüz takılır veya döner saçına bir daha bakarsınız tamam.
Ama seyre dalar gibi ısrarla bakılıyorsa rahatsız edicidir.Hoşlukla baksalar,göz teması olunca tebessüm ederler.
İnsanlara gözünü dikip bet bet bakanları ben de anlamıyorum.

Hiç çaktırmadan yaparım ama ben de bakarım. Bu ne ya kimseye yakışmaz dediğim bir şeyi kendine yakıştıran kadınları görünce tebrik etmek geliyor içimden :) Ellerini sıkıp fikrimi değiştirdiniz leydim demek istiyorum. Karizmatik bulduğum mesleklerden olan kadınlar doğal olarak daha fazla ilgimi çekiyor. Yargılar gibi bakmamaya dikkat ederim ama her zaman, kimsenin giydiği bir şey yüzünden kendini huzursuz hissetmesini istemem. Bana bakıldığında da iyiye yorarım hep, uzun uzun bakan kadınlar üstümde değişik hırka, atkı vs. varsa normaldir örneğine bakıyordur gibi, kötü düşünüyorsa da onun derdi, ben aynaya bakıp çıktım evden gerisini düşünemem.

Bi kadın bana baktığı zaman hoşuma gidiyor demek bugün şıkım diyorum :) çünkü ben bi kadına süzmüşsem ya kıyafetini beğenmişimdir veya ya güzel bulmuşumdur. Eğer çok beğenmişsem kadında pozitif geldiyse nerden aldığını bile sormuşluğum vardır :p

Cunku kadin estetik bi varlik. Saci yuzu makyaji endami kiyafeti her seyi incelenebilir. Gobekli tiknaz kel adamlardan olusan genel turk erkek profili ilgi cekici degil. Ortalikta biscolata erkegi var da biz mi bakmiyoruz :)

Back
X