- Konu Sahibi Bettybooplu
Merhaba kizlar. Buraya biseyler sormak danismak icinmi yaziyor oluyorum siz karar verin ama ben icimi dokmek istiyorum. Burayi cok yazmasamda okuyorum. Kadinlarin dertlerini, dusuncelerini, meraklarini, sikintilarini ve azda olsa sevinclerini okuyorum. Yanliz bisey dikkatimi cekti. Kadinlar hep biseylerden cekiyor. Kimisinin kocasi kotu oluyor, kimisinin kaynanasi,kimisi kotu olcak bile bi koca bulamiyor, kimisinin herseyi iyi cocugu olmuyor, kimisi estetikle kendine gelmeye calisiyor kimisi az yiyerek kimisi cok. Kimisi aci ustune aci cekmis kimisi gercek aci nedir diye bakiniyor. Ve daha binlercesi... Ne yemek yapsam ne giysem ne sursem nasi iyi olsam nasi intikam alsam binlercesi. Peki ama neden?? Ben bilmiyorum testesteronlarimmi cok calisiyor bu kadar objektif duygulardan arindirilmis bakiyorum yasanmisliklara, bana cok garip geliyor. Bayanlar olarak neden bu kadar kasiyoruz kendimizi. Neden herseyi biz yapmaya calisiyoruz. Neden sessiz kalan biz oluyoruz, neden asik oldugumuzda buraya konusup,gorumcemize kizdigimizda burdan paylasiyoruzda neden bi faaliyette bulunmuyoruz bunlari konusmaktan baska. Ben burda pek gormedim is hayatimdada soyle basariliyim sunlar sunlarda pesimde ama ben kendim icin yasiyorum diyen. Ya bi cocuk bi bebek derdi ya bir sevgili. Ben nisanliyim evlenecegim 3-5 gun sonra ve hani oyle boyle bi erkekle degil bildigin anadolunun bagrindan kopmus, bildigin anadolu cocuguyla. Suan dusunuyorum ya bende bu okuduklarim gibi olursam kaynanamdan sikinti olursa kocam manyak cikarsa hele cocukkk ay doguramadim ay yumurtlayamadim. Nolur yanlis anlamayin beni asla.sizlere saygim sonsuz ondan bunu yaziyorum. Ama diyorum ya neden kadinlar kendileri gbi istekleri gbi yasayamiyor neden hepimizin dertleri oluyor. Nedn hep kadin cekiyor. Ben hepimiz adina uzuluyorum. Basinizi agrittigim icinde kusura bakmayin. Cikamiyorum nedensizce bu dusuncelerden...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi