- 4 Kasım 2024
- 46
- 17
- 3
- Konu Sahibi sonyasalolaylar
-
Ben aktif spor hayatna sahip birir değilim aksine oturuyorum ders çalışıyorum. Yoga yaptığım dönem 166 167 oldum. Ama bırakınca yine eski haline döndü ben kalıcı boyu merak ediyorummBen 2 cm kadar uzamıştım garip ama gerçekSpor yap konu sahibesi, ben yoga sayesinde uzadiğimı düşünüyorum sahsen
Zaten maxın 165 ama ben 19-22 arası boy attım daha atabilirsinMerhaba ben 18 yaşında bir kızım. Yaklaşık 7 8 ay önce 2 cm uzadım. Uzama hala devam eder mi uzun bir süredir aynı boydaydım 165 oldum. 18 yaşından sonra da uzayan kişiler var mı erken dönemde adet oldum 11 yaşımda. Ailesel olarak annem 150 babam180. Tecrübesi olan varsa bu merakımı giderirse sevinirim:)
Uzadığınızı sanmıyorum, gerinince zaten 1-2 cm farkederMerhaba ben 18 yaşında bir kızım. Yaklaşık 7 8 ay önce 2 cm uzadım. Uzama hala devam eder mi uzun bir süredir aynı boydaydım 165 oldum. 18 yaşından sonra da uzayan kişiler var mı erken dönemde adet oldum 11 yaşımda. Ailesel olarak annem 150 babam180. Tecrübesi olan varsa bu merakımı giderirse sevinirim:)
İğde tozu muDaha yeni biseyin boy uzattığını duymuştum ama neydi yaa hatirlarsam bende ondan tuketeyim
Kişiden kişiye değişiyordur, ben 13 yaşımda voleybola başladığımda ölçmüşlerdi yanlış hatırlamıyorsam 169 civarıydım,lise bittiğinde 18 yaşımda 178 oldum dahada uzamadım,18 den sonra en fazla 2 cm uzar belki hani öyle 10 cm fln olmaz zaten,165 kısa bir boy değil zaten iyi yani,yüzme çok uzatıyormuş ama onu bir araştırın isterseniz.Merhaba ben 18 yaşında bir kızım. Yaklaşık 7 8 ay önce 2 cm uzadım. Uzama hala devam eder mi uzun bir süredir aynı boydaydım 165 oldum. 18 yaşından sonra da uzayan kişiler var mı erken dönemde adet oldum 11 yaşımda. Ailesel olarak annem 150 babam180. Tecrübesi olan varsa bu merakımı giderirse sevinirim:)
Hayır o değil onu biliyorum.İğde tozu mu
Merhaba ben 18 yaşında bir kızım. Yaklaşık 7 8 ay önce 2 cm uzadım. Uzama hala devam eder mi uzun bir süredir aynı boydaydım 165 oldum. 18 yaşından sonra da uzayan kişiler var mı erken dönemde adet oldum 11 yaşımda. Ailesel olarak annem 150 babam180. Tecrübesi olan varsa bu merakımı giderirse sevinirim:)
Kadınlar 14 yaş civarı yetişkinler boyunun yüzde 90 dan fazlasına ulaşmış oluyor.kalan çok çok ufak bir yüzde 20 yaşına kadar sarkabiliyor.ben de 1,2 santim uzamıştım 20 ye kadar ama anca o kadar.1.66, 1.67 olabilirsin.hem kadınlarda uzun boylu hiçbir işe yaramıyor ki.ne yapacaksın? En uzun boylu erkekler kısa boylu kadınların seviyor.doganın işleyişi bu şekilde.hatta daha kötü oluyor.hakettiğini alamadığını düsünüyorsun.normalde mutlu mesut yaşayacağin adamı kendine yakıştıramiyorsun falan.şu cücük kadar olamadım diye içten içe kıskançlık ve üzüntü oluyor.Merhaba ben 18 yaşında bir kızım. Yaklaşık 7 8 ay önce 2 cm uzadım. Uzama hala devam eder mi uzun bir süredir aynı boydaydım 165 oldum. 18 yaşından sonra da uzayan kişiler var mı erken dönemde adet oldum 11 yaşımda. Ailesel olarak annem 150 babam180. Tecrübesi olan varsa bu merakımı giderirse sevinirim:)
Oğlunuz kaç yaşındaHayır o değil onu biliyorum.
İğde tozu ne kadar etkili bilginiz var mı ogluma yedirmeyi düşünüyorum bende
Çocuklar anne babanın boy ortalamasına sahip olur genelde ekstra spor ile uğraşmıyorsanız daha fazla uzayacağınızı sanmam ama boyunuz Tr ortalamasına göre gayet iyi bence.Merhaba ben 18 yaşında bir kızım. Yaklaşık 7 8 ay önce 2 cm uzadım. Uzama hala devam eder mi uzun bir süredir aynı boydaydım 165 oldum. 18 yaşından sonra da uzayan kişiler var mı erken dönemde adet oldum 11 yaşımda. Ailesel olarak annem 150 babam180. Tecrübesi olan varsa bu merakımı giderirse sevinirim:)
Ay o kadar doğru ki benim de boyum 1.68 o yüzden 1.80 altı direkt yanımda kısa duruyor çok uzun boylu erkeklerde biraz salak oluyor saçma sapan 1.63 -1.65 idealKadınlar 14 yaş civarı yetişkinler boyunun yüzde 90 dan fazlasına ulaşmış oluyor.kalan çok çok ufak bir yüzde 20 yaşına kadar sarkabiliyor.ben de 1,2 santim uzamıştım 20 ye kadar ama anca o kadar.1.66, 1.67 olabilirsin.hem kadınlarda uzun boylu hiçbir işe yaramıyor ki.ne yapacaksın? En uzun boylu erkekler kısa boylu kadınların seviyor.doganın işleyişi bu şekilde.hatta daha kötü oluyor.hakettiğini alamadığını düsünüyorsun.normalde mutlu mesut yaşayacağin adamı kendine yakıştıramiyorsun falan.şu cücük kadar olamadım diye içten içe kıskançlık ve üzüntü oluyor.
Kadınlar 14 yaş civarı yetişkinler boyunun yüzde 90 dan fazlasına ulaşmış oluyor.kalan çok çok ufak bir yüzde 20 yaşına kadar sarkabiliyor.ben de 1,2 santim uzamıştım 20 ye kadar ama anca o kadar.1.66, 1.67 olabilirsin.hem kadınlarda uzun boylu hiçbir işe yaramıyor ki.ne yapacaksın? En uzun boylu erkekler kısa boylu kadınların seviyor.doganın işleyişi bu şekilde.hatta daha kötü oluyor.hakettiğini alamadığını düsünüyorsun.normalde mutlu mesut yaşayacağin adamı kendine yakıştıramiyorsun falan.şu cücük kadar olamadım diye içten içe kıskançlık ve üzüntü oluyor.
Her konuyu erkeklere bağlamada senden iyisini tanımam.Kadınlar 14 yaş civarı yetişkinler boyunun yüzde 90 dan fazlasına ulaşmış oluyor.kalan çok çok ufak bir yüzde 20 yaşına kadar sarkabiliyor.ben de 1,2 santim uzamıştım 20 ye kadar ama anca o kadar.1.66, 1.67 olabilirsin.hem kadınlarda uzun boylu hiçbir işe yaramıyor ki.ne yapacaksın? En uzun boylu erkekler kısa boylu kadınların seviyor.doganın işleyişi bu şekilde.hatta daha kötü oluyor.hakettiğini alamadığını düsünüyorsun.normalde mutlu mesut yaşayacağin adamı kendine yakıştıramiyorsun falan.şu cücük kadar olamadım diye içten içe kıskançlık ve üzüntü oluyor.
Merhaba ben 18 yaşında bir kızım. Yaklaşık 7 8 ay önce 2 cm uzadım. Uzama hala devam eder mi uzun bir süredir aynı boydaydım 165 oldum. 18 yaşından sonra da uzayan kişiler var mı erken dönemde adet oldum 11 yaşımda. Ailesel olarak annem 150 babam180. Tecrübesi olan varsa bu merakımı giderirse sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?