Burcunu hiç sordunuz mu?Kolay sevebilen biri değilim.
Yakın zamanda çok hoşlandığım, çok şey hissettiğim bir adam vardı. Benim için mucize gibiydi birinden bu kadar hoşlanmak, ondan beklentimde yoktu diyebilirim. Zamanla hislerim daha da arttı. 1 2 sohbetimiz oldu. Bakışı, duruşu, görünüşü, benimle konuşma tarzı "işte bu" diyebileceğim gibi biriydi. Konuşurken elim ayağıma dolanıyordu, kasılıyordum çocuk gibi.. Kurduğum hayalleri saymıyorum bile.
Fakat geçen hafta aynı ortamda bulunma fırsatımız oldu. Adamın karakteri hiç düşündüğüm gibi değilmiş. Yok efendim neymiş erkekler herşeyi yaparmış ama evleneceği kız namuslu olsun istermiş. Yok kızlar kısacık mini etek giyiyormuş edep kalmamış, yok evlenmek için aşka çokta gerek yokmuş kendisi ve geçmişi düzgün olmalıymış. Kız dediğin evlenmek için çok beklememeliymiş. Bu tarz cümleler kurdu ve ben beynimden vurulmuşa döndüm. Sanki yıllardır birlikteydikte terkedildim, sanki adamı yatakta bastım öyle bir hüzün var içimde. Şok oldum. Birde bu adam okumuş, etmiş mühendis. Benim hayattaki en nefret ettiğim insan tipiymiş meğer düşünce tarzı.
Peki şimdi ben ne yapmalıyım?
Soğumasına soğudum zaten ama kendimi nasıl kaptırdıysam artık aklıma geldikçe kötü oluyorum. Bu arada ben onun düşüncelerinin tam tersi düşünen bir insanım. 40 yılda bir birine bişeyler hissettim olaya bak..
Vallahi psikolojim bozuldu artık.
Burcunu hiç sordunuz mu?
Çok merak ettim.
Hiç şaşırmam oğlaksa.Doğum gününü bilmiyorum ama sanırım oğlak burcu. öyle bir espiri konusu olmuştu çünkü ortamda arkadaşlarıyla arasında
Aman canım benim uzak dur. Kafa yapısı bu kadar gerici olan bir erkekten her pisliği bekle. Yarın öbür gün evlilikte seni işe bile salmaz kadın dediğin evde kocasını bekler diye, ama kendisi aldatsa bile "ben erkeğim" der. En ama en nefret ettiğim erkek tipi. Bırak ilişkiyi aynı şehirde bile yaşanmamalı o derece.. Boşver, önüne daha kimler kimler çıkar etkilenip aşık olacağın. Onları bekle, başka erkeklerle tanış. Ama ne olursa olsun bu adamla muhabbetini kes..Kolay sevebilen biri değilim.
Yakın zamanda çok hoşlandığım, çok şey hissettiğim bir adam vardı. Benim için mucize gibiydi birinden bu kadar hoşlanmak, ondan beklentimde yoktu diyebilirim. Zamanla hislerim daha da arttı. 1 2 sohbetimiz oldu. Bakışı, duruşu, görünüşü, benimle konuşma tarzı "işte bu" diyebileceğim gibi biriydi. Konuşurken elim ayağıma dolanıyordu, kasılıyordum çocuk gibi.. Kurduğum hayalleri saymıyorum bile.
Fakat geçen hafta aynı ortamda bulunma fırsatımız oldu. Adamın karakteri hiç düşündüğüm gibi değilmiş. Yok efendim neymiş erkekler herşeyi yaparmış ama evleneceği kız namuslu olsun istermiş. Yok kızlar kısacık mini etek giyiyormuş edep kalmamış, yok evlenmek için aşka çokta gerek yokmuş kendisi ve geçmişi düzgün olmalıymış. Kız dediğin evlenmek için çok beklememeliymiş. Bu tarz cümleler kurdu ve ben beynimden vurulmuşa döndüm. Sanki yıllardır birlikteydikte terkedildim, sanki adamı yatakta bastım öyle bir hüzün var içimde. Şok oldum. Birde bu adam okumuş, etmiş mühendis. Benim hayattaki en nefret ettiğim insan tipiymiş meğer düşünce tarzı.
Soğumasına soğudum zaten ama kendimi nasıl kaptırdıysam artık aklıma geldikçe kötü oluyorum. Bu arada ben onun düşüncelerinin tam tersi düşünen bir insanım. 40 yılda bir birine bişeyler hissettim olaya bak..
Ne iğrenç bir herif.
Sevgiden aşktan haberi yok belli ki. Hayatında belki hiç aşık olmamıştır,acıdım.
Oğlaklar düşündüğünü dürüstçe söylerler buraya kadar iyi ama görmüş geçirmiş oğlak burcu erkekleri daha da tehlikeli olmaya başlar, bencildirler ve her şeyi çözdüklerini zannederler.Neden ki? ben pek anlamam da burçlardan
Evlenmeye gelince bakire kız ararlar ama bekarkende her buldukları kızla birlikte olmak isterler..Midem bulanıyor bu tiplerden..Postala gitsin,canını sıkmaya değmez..
Kolay sevebilen biri değilim.
Bu tarz şeylere önem veren insanlar o zaman kimseyle birlikte olmayacak..Tüm bekarlık hayatı boyunca yatmadığı hatun kalmıyor bazılarının,ondan sonra ben bekarete önem veriyorum zırvaları..Hiçbir kadın biriyle birlikte oldu diye aşağılanmayı haketmez..İnanmıştır,sevmiştir,güvenmiştir,yapmıştır..Herkes sevabınında günahınında hesabını Allaha verir..Bu erkekler kendini ne b.k sanıyor anlamıyorum hala..Kimsiniz yani siz..Ay sinir oldum..Iyi ki görmüşsün gerçek yüzünü bu adamın...Kesinlikle benimde.
Ayrıca karakter önemli. Sırf bakire değil diye birini yargılamak nasıl bir kafadır?
Anlayamıyorum bana çok saçma geliyor.
konuyu dağıtmak istemiyorum ama başak erkekleri nasıl merak ettim :)Oğlaklar düşündüğünü dürüstçe söylerler buraya kadar iyi ama görmüş geçirmiş oğlak burcu erkekleri daha da tehlikeli olmaya başlar, bencildirler ve her şeyi çözdüklerini zannederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?