Kadınları Aşağılayan Erkek ve Benim Hislerim

Bazi insanlari gözunde cok buyutmemeli insan .

Benzeri bana da denk geldi.. ne yapcan uzak durcan :)

onun da bi alıcısı vardır..muhafazakar biriymiş işte neden şaşırdınki..bizim kesimde böyle düşünen erkekler sevilir :)
ama içlerini bilirim onların azı müstesna çoğu ikiyüzlüdür..

akademisyen sahis mi, hocan olan?

Konu seçimi çok iyi kurgu da başarılı. . Böyle devam..

Aynı böyle konuşan bir tipe sen ailenin karşısına nasıl temiz birini çıkarmak istiyorsan bende öyle istiyorum. Yalnız kadının or.spusu olmaz. Sende erkeğin or.spusu olmuşsun deyip ayrılmıştım.

Ben hayatın ilahi adaletine inanıyorum. Bunlara da her haltı yaşayıp bakireyim diye gezen kızlar denk gelir.

konuyu dağıtmak istemiyorum ama başak erkekleri nasıl merak ettim :)
Başak da oğlak grubundan.
Tek fark oğlak dürüst ise, o bir kadar yalan söyler.
Gözüne kestirdiği bayanı kandırmak için çok atar, tutar, tatlı dilli davranır gerekirse şiir yazar ama hep roldür.
Eğer karşı taraf onun üstüne düşmeye başlarsa bu sefer de kaçar, şımarır, tersleşir.
Ben başak erkeklerini güvenilmez buluyorum artık.

akademisyen sahis mi, hocan olan?

Yo hayır, kursa yazıldım burda çok yalnız hissettiğim için, orda tanıştık. gerçi tanıştıkta denilemez başbaşa sohbet etmişliğimiz yok yani ortamda hep. Bizim kurstan birkaç kişiyle arkadaş o vesileyle aynı ortama girdik. Normalde selamlaşıyoruz sadece. Sonuçta bu oldu. Zaten ben normal birinden hoşlanmam.

Arkadaşları hiçç öyle değil. Kursta eğleniyoruz, makara yapıyoruz, sohbetleri iyi. Bi bu öyle çıktı anlamadım ki bende. Girmez olaydım aynı ortama, üzüldüm vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…