- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
- 158
- Konu Sahibi Nil desperandum
BDV'de vakit geçirip köşeli olmayan mı kaldı allasen?Hee benim jeton hakikaten köşeli yahu :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BDV'de vakit geçirip köşeli olmayan mı kaldı allasen?Hee benim jeton hakikaten köşeli yahu :)))
Aaaa bak onlara ben de ayar oluyorum. Yorum yazma gereği bile duymuyorum. Çokta fifibi de adam terk edip gitmiş "bana döner mi" "dönmesi için neler yapmalıyım" "eski sevgilisi dönenler yardın edin"diye konu açanlar var ki akıllara ziyan:))
sinir dayanmıyor okumaya valla.
yahu adam terk etmş,gitmiş yeni sevgili yapmış veya nişanlanmış hala adamın peşinde.
beyin nasıl iptal oluyosa bu kızlarda şaşıyorum vallahi:))
zaten onlar da beğenmedikleri yorumlara asla dönmezler.Aaaa bak onlara ben de ayar oluyorum. Yorum yazma gereği bile duymuyorum. Çokta fifi![]()
Katılıyorum.
Ortada tek çözüm görüyorum Cherrizm'in rüzgarına kapılmaktüm dünya en büyüğün Cherry olduğunu kabul etse açlık, kuraklıktan tutun mülteci krizine kadar her şey çözülecek
![]()
Hep söylüyorum bdv olarak hepimiz kafayı yemişiz...
Burada bir konuda çok kırıldığım bir an olmuştu.
Ciddi anlamda üzülmüştüm.
Kim olduğunu hatırlamıyorum ama aldatılıp affeden kadın onursuzdur denmişti.
Onursuzluk?
Çok ağır bir itham bu.
Kimse kimsenin öncelik kriterlerini belirleyemez.
Evliliğinin bütününü değerlendirip affetme süreci içinde
neleri baz aldığı hakkında fikir sahibi olamaz.
Bazıları kadınlık gururunu ilk sıraya oturtur,
bazıları da çocuğunun menfeaatlerini.
Yada evlilik bir resimse tamamını.
Yada sadece sevgisini.
Bu kriterler tartışmaya ve değerlendirmeye açık değil.
Yada herhangi bir ithama.
Hep saygı diyoruz ama uygulama konusunda ciddi sıkıntılar söz konusu.
Herkes bayılıyor çizginin diğer tarafına geçmeye.
Hoşgeldin crazy. Hanımlar iştirakı geçti, tedbirden yoksulluktan bahsediyor. Aydınlatıversen biraz :))))))Ohooo ne yaptınız bayanlar, konu yine coşmuş gidiyor. Ben birilerini boşadım geldim siz hala aynen devam...
+1Herkes kendine göre doğru bulduğu ne ise öyle yaklaşıyor öyle değerlendiriyor.
Ben her durumu belli bir kalıpta ele almayı doğru bulmuyorum.
Öyle olsa burada her konu da farklı görüş bildiriyor olmazdık.
Bir kadın başlık atıyor şiddet gördüm.
Detayları okuyunca ilk ben saldırdım oda bana vurdu,
bana nasıl vurabilir yazmış.
Ben ona
bana vurana bende patlatırdım yazarım.
Bir başkası çıkar ne olursa olsun vurmamalıydı der.
Yani ikili ilişkilerin formülü yoktur. 2*2=4 diyemeyiz.
Bana bu tarz ayar verme çabaları komik geliyor.
Ben çözdüm, ben anladım, ben biliyorum, ben ben ben..
Çok sevimsiz.
Hayatta her şey insanlar için. Kimsenin evliliğinin dinamiğini biz bilemeyiz. Evet benim genel kanaatim bir kez affedersen ikinci kez de yapacağı yönünde ama adı üzerinde genel kaanatim bu.
Onursuzluk?
Çok ağır bir itham bu.
Yada sadece sevgisini.
Bir tanısıklıgmız ya da muhabbetimiz yok ama konu sahibini ve sert üslubunu severim. Haksız olduğu yorumu mutlaka vardır ama denk gelmedim.
Genel olarak kadınları evet gurursuz buluyorum. Bosanmamak için çırpınmak çok absurd geliyor. Eşime aşkımdan geberiyorum diyebilirim ama boşanmak istese ya da sevilmedigimi anlasam hayatıma devam edebilirim. paspas olmam.
Kadınların en büyük bahanesi yuva kolay kurulmuyor. Ki eminim kimse benim yaşadıklarımı yaşamamıştır yuva kurma döneminde. Bir insan olmadan yasamak dünyanın sonu değil. Boyle hissetmek hastalıklı.
İkinci bahane de erkekler boşanma evresinde değişiyor. Hayır değişmiyor sen o adamla evliydin zaten. Gözun yeni açıldı. Gerçekten 180 derece döndüğüne mi inancın?
İnsanlar bosanırken pislesir. Maddi kaygı falan değil. Nafaka kopardığın adam kaza geçirip olebilir de. yani kadının ortada kalma dediği durum evliyken de olabilir. Bu konuda gelen kutusu ablaya hayranım. Helal olsun demisligim çoktur. Muhtaclıgı yok çünkü.
İnsanın gurur yapabilmesi için elinde kozları olmalı. Maddi ya da manevi. Kendine olan guven bile kozdur. Kocadan boşanıp babaya geri sırt yaslamak da doğru değil. Hep mi bi adamın gölgesinde kalalım?
Bakıyoruz adam başkasına asık, keyfi iyi. Bu evet namertlik ama kadın kalkıp nikahımı vermem diyor. Aldatma halinde bile bu gurursuzluktur. O zaman değil nafaka tazminat da al ama yapışma adama.
Gururlu, dik duruslu kadına erkek de saygı duyuyor. Başka türlusu olmuyor.
Kesinlikle katılıyorum ayrıca kimse başına gelmeden bilemez çok gereksiz bir konu
Onursuzluk?
Çok ağır bir itham bu.
Yada sadece sevgisini.
Hayat çelişkilerden ibaret uşagım!profil mesajınla konun çok çelişiyo ......abla![]()
Hoşgeldin crazy. Hanımlar iştirakı geçti, tedbirden yoksulluktan bahsediyor. Aydınlatıversen biraz :))))))
Ben bu durumun zaten çalışıp çalışmamayla alakalı olduğunu da düşünmüyorum. Sonuç olarak evlilik içinde kadının ya da erkeğin çalışıp çalışmayacağı biraz eşlerin ortak kararına çoğunlukla da çalışmayan eşin kararına bağlı.Bu konuyu çalışan çalışmayan kadına tasımayın kızlar.
Derseniz ki elinizde mesleğiniz olsun. Onu anlarım. Zira asgari ücrete çalışan birinin kadın ya da erkek yaşaması mümkün değil.
Yorumumu alıntı yaptım görüşüm ortada. Çalışmıyorum. Her zaman söylüyorum tamamen keyfi çalışmıyorum ama gerekirse çalışırım çünkü Allaha şükür iyi bir mesleğim var. Su an iyiyim ve Yorulmayı göze almıyorum, yine de düşüncem aha yukarıda. Tek güvenimiz maaş olmasın hayatta.