- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Çok moralim bozuk dün eşim çok kilolu görünüyorsun dedi bugün. Annem çok. Kilo almışsın kocamansın dedi. Farkındayım da aslında. Hiç olmadığım kadar kiloluyum bu aralar. Çikolata tatlı çok aşırı yedim. Yine acayip kilo aldım. Yüzümün güzelliği bile gitti. boy 175 kilo 81 filan olmuştur tartılmaya korkuyorum eşim 173 kilosu 86 ben onun yanında daha iri görünüyorum nedense fotoğraflarda bile bariz belli oluyo. Eşimin yanında iri durmak istemiyorum psikolojik olarak gerçkten çok rahatsızm bu durumdan. Kendimi durduramıyorum sürekli tatlı yiyorum.
Bu gidişle 90 100 olacağım herr yerim kalın kiloyu her yerden alıyorum kollarım bacaklarım simit bölgesi göbek kalça basen hepsi kalın. bu sıcakta yürüyüş de yapılmaz önceddn ypıyordum. Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum ama daha önce hç gitmedim. Bn ne yapacağım bnm durumumda olsanız ilk napardınız? O kdr kötü ki mide üstü yağlanma bile oldu resmen yağlar avucumun içini dolduruyor kat kat olmuş hiç böle değildi çok rahatsızm bu durumdan psikolojik olarak. İnsanlar nasıl 100 130 olup kalabiliyorlar anlamıyorum gerçi kendimi de anlamıyorum nasıl bu kadar öküz gibi olabildim gerçkten çok üzgünüm
Bu gidişle 90 100 olacağım herr yerim kalın kiloyu her yerden alıyorum kollarım bacaklarım simit bölgesi göbek kalça basen hepsi kalın. bu sıcakta yürüyüş de yapılmaz önceddn ypıyordum. Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum ama daha önce hç gitmedim. Bn ne yapacağım bnm durumumda olsanız ilk napardınız? O kdr kötü ki mide üstü yağlanma bile oldu resmen yağlar avucumun içini dolduruyor kat kat olmuş hiç böle değildi çok rahatsızm bu durumdan psikolojik olarak. İnsanlar nasıl 100 130 olup kalabiliyorlar anlamıyorum gerçi kendimi de anlamıyorum nasıl bu kadar öküz gibi olabildim gerçkten çok üzgünüm