- 25 Ağustos 2014
- 21.209
- 50.808
- 798
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
O kadar basit bi uslubu vardi ki, iki normal insan gibi konusmayi ve anlaşmayı beceremeyince, alt etmek icin ordan saldirdihmm hafiye demek. fenaymis.
oyle konularda alt edecegini sanmasi bile basitlik. kocasi olan 1 adim ondeymis gibi :)O kadar basit bi uslubu vardi ki, iki normal insan gibi konusmayi ve anlaşmayı beceremeyince, alt etmek icin ordan saldirdi
Kullanici adiniz cok hosuma gidiyor soylemeden gecemicem:)) size hep denk geliyorum. Bu konuyaymis kismetNasıl ki real'dede iyiler,kötüler varsa kk'dada var bu kadar basit
Sertce elestirdigim durumlar:
- Bebegiyle ayni odada seks yapanlar
- Bulasik camasir yemek sadece kendi goreviymis gibi goren kadinlar
- Anne olan kadin isi birakmalidir diyen kadinlar
- Bi baltaya sap olamayan kocasini bize burada savunan kadinlar
- Dayak atmis, kufretmis, evden kovmus kocalarini 'o beni seviyo' diye savunan kadinlar
- 'Beni izinsiz markete bile gondermiyo, ailemle gorusturmuyo, arkadaslarimi sildim, kaynanamla yasiyoruz ama beni sevdigine eminim cunku her istedigimi aliyo???1!' diyen kadinlar
- Evlatlarimi babasiz birakamam diyen ama aslinda isine gelmeyen bosanmayan kadinlar ama surekli dert yananlar
- Ayni konuyu 10000344340 kere acip hicbir cozumu begenmeyen kadinlar
- Kocam cocuk istemiyor diyen kadina 'kondomu del' diye akil veren kadinlar
- Hoduk nisanlisindan ayrilirsa bekar olecekmis gibi buldumcukluk yapan kadinlar
Napiyim ki simdi ben boyle konulara, bi de ne soylesen sana saldirip kocasini savunuyor kadin. E ben de sert bi uslupla sarsip kendine getirmeye calisiyorum..
Öylemi teşekkür ederimKullanici adiniz cok hosuma gidiyor soylemeden gecemicem:)) size hep denk geliyorum. Bu konuyaymis kismet
Kesinlikle... Bi de cocugu isteyerek yapip kazayla oldu demekÇok güzel özetlemişsin :) ben de bunlara ek olarak "şunu şunu yaptım acaba hamile miyim?" ve "şunu şunu yaptım acaba bekaretim bozuldu mu?" Konularını eklemek istiyorum
Ayrica site uyeleri ile ilgili konu açmak yasak diye biliyorum ama bu konu dahil olur mu bilemedim...
Sertce elestirdigim durumlar:
- Bebegiyle ayni odada seks yapanlar
- Bulasik camasir yemek sadece kendi goreviymis gibi goren kadinlar
- Anne olan kadin isi birakmalidir diyen kadinlar
- Bi baltaya sap olamayan kocasini bize burada savunan kadinlar
- Dayak atmis, kufretmis, evden kovmus kocalarini 'o beni seviyo' diye savunan kadinlar
- 'Beni izinsiz markete bile gondermiyo, ailemle gorusturmuyo, arkadaslarimi sildim, kaynanamla yasiyoruz ama beni sevdigine eminim cunku her istedigimi aliyo???1!' diyen kadinlar
- Evlatlarimi babasiz birakamam diyen ama aslinda isine gelmeyen bosanmayan kadinlar ama surekli dert yananlar
- Ayni konuyu 10000344340 kere acip hicbir cozumu begenmeyen kadinlar
- Kocam cocuk istemiyor diyen kadina 'kondomu del' diye akil veren kadinlar
- Hoduk nisanlisindan ayrilirsa bekar olecekmis gibi buldumcukluk yapan kadinlar
Napiyim ki simdi ben boyle konulara, bi de ne soylesen sana saldirip kocasini savunuyor kadin. E ben de sert bi uslupla sarsip kendine getirmeye calisiyorum..
Bekle olsun yazsam ban yicem tovbe tovbe... Ama oyle.ben de bütün bunlara ek olarak
çocuğum kafa üstü düştü / çamaşır suyundan bi yudum içmiş / ateşi 39 sizce ne yapsam diye konu açanlara deli oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?