Kadinlarin dusmanligi

"Konu açmak için çok kasiyosunuz" yazsam laf sokma olur. Halbuki eleştiridir. Buraya konu açan herkes, eleştirilmeyi de göze alır.

'Kızcem bosver ya uğraşma böyle konularla bitanem, sen kocini anlat, ağzını yerim penguenim benim' dersem nirvanaya ulaşırım. Çok poncik bir insan olurum.

Evet ben size katiliyorum patavatsizlikla gerçekçi olmak arasinda ince bir cizgi var çoğu arkadaş o dengeyi kuramiyor.
normal hayatinda o konudaki durumu yaşayan arkadaşina ayni "gerçekçilik"le yorum yapamaz ama=)
burda soylenmek istenen şu tamam gerçekçi yorumlarinizi yapin hepimiz boyle yapiyoruz ama uslup onemlidir haldir huldur konuşmayalim saldirircasina hiç hoş değil cidden

konu açarken her türlü yorumu göze almak gerekir
saygı çerçevesi içinde tabi ki
yoksa kimsenin kimseye çemkirmeye hakkı yok
ayrıca kimsenin dost gibi davranmak gibi bir derdi olduğunu da sanmıyorum

Sertce elestirdigim durumlar:

- Bebegiyle ayni odada seks yapanlar
- Bulasik camasir yemek sadece kendi goreviymis gibi goren kadinlar
- Anne olan kadin isi birakmalidir diyen kadinlar
- Bi baltaya sap olamayan kocasini bize burada savunan kadinlar
- Dayak atmis, kufretmis, evden kovmus kocalarini 'o beni seviyo' diye savunan kadinlar
- 'Beni izinsiz markete bile gondermiyo, ailemle gorusturmuyo, arkadaslarimi sildim, kaynanamla yasiyoruz ama beni sevdigine eminim cunku her istedigimi aliyo???1!' diyen kadinlar
- Evlatlarimi babasiz birakamam diyen ama aslinda isine gelmeyen bosanmayan kadinlar ama surekli dert yananlar
- Ayni konuyu 10000344340 kere acip hicbir cozumu begenmeyen kadinlar
- Kocam cocuk istemiyor diyen kadina 'kondomu del' diye akil veren kadinlar
- Hoduk nisanlisindan ayrilirsa bekar olecekmis gibi buldumcukluk yapan kadinlar

Napiyim ki simdi ben boyle konulara, bi de ne soylesen sana saldirip kocasini savunuyor kadin. E ben de sert bi uslupla sarsip kendine getirmeye calisiyorum..

Ben genelde bana laf sokanlara giydiriyorum, ilk adımı atmıyorum biri bana saldırmadıkça

Ama gerçekten bazıları çileden çıkartıyor. İnsanlara saçma sapan veya zarar verebilecek akıllar veriyorlar. O zaman dayanamıyorum.

Genel anlamda sakin yazarım, laf sokma çabası nedir yani, ne gerek var herşeye?

Çok güzel özetlemişsin :) ben de bunlara ek olarak "şunu şunu yaptım acaba hamile miyim?" ve "şunu şunu yaptım acaba bekaretim bozuldu mu?" Konularını eklemek istiyorum

Ayrica site uyeleri ile ilgili konu açmak yasak diye biliyorum ama bu konu dahil olur mu bilemedim...

Kesinlikle... Bi de cocugu isteyerek yapip kazayla oldu demek Gerci bizimki de kazayla oldu ya istemiyodum ben

ben de bütün bunlara ek olarak
çocuğum kafa üstü düştü / çamaşır suyundan bi yudum içmiş / ateşi 39 sizce ne yapsam diye konu açanlara deli oluyorum.

Bdvye uygun olmadığı düşünülen konular için çare KİB.
Üyeler eleştirilere açık olmalı ama eleştiri hakaret, polemik vb gibi site kurallarına aykırı bir hale dönüşüyorsa çare KİB.

Üyelerle alakalı konu açmakta yasak maalesef kapatıyoruz bu sebeple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…