Kadinlarin dusmanligi

O nudada hakli demek istedim. ha

İnsanlar mutsuzluğunun acısını burada laf sokarak çıkarıyor düşüncesine katılmasam da mal mal sivrilik yapanların cümleleri buram buram ego kokuyor burası kesin. Makul eleştiriler yapanlar için değil bu dediklerim. Herkes bana saygı duysun ama ben istediğimi söylerim çünkü ben insanüstüyüm güruhu için daha çok.

1 saat kadar önce bır konuda gordum bır gurup bayan konuya sırf saldırıp alay etmek ıcın gelmıs .
tamam karsıdakı ınsan bılgısız olabılır . Onların "Ne kadar gereksız bır konu " dıye adlandırdıgı konuda kendısı tedırgın belkıde .
ınsanı sılkelemek ayıp bırsey degıl ama bunu alay etmeden yapmak onemlı olan
karsıdakı ınsanın ayıbını kapatmak yerıne daha da cok ustune gıdenler var .

bır konuya yazdıgımda sureklı benım erken evlılıgım hakkında yorum yapan bı ıkı cahılde var . guzelım zaten ben bu konuyu hep dıle getırıyorum ve erken evlılıgımdende övünmüyorum aksıne daha olgun oldugum bır yasta olacagının guzel olabılecegınıde soyluyorum ama ben evlılıgımde mutluyum demen bu bı ıkı cahıle batıyor ne yazık kı . nıye bnım konularıma bakıp bakıp acık arayıp toplum ıcınde benı zedelemek ıstıyorsun kı degıl mı ?

sana hak verıyorum sonuna kadar
ve bazen dedıgın seyı bende yapıyorum

dobralık guzeldır ama sınırını bılene
o ınce cızgıden sonrası patavatsızlıktır bence .
ve buna kımse acık yureklılık dobralık gıbı ısımlerle sıfatlandıramaz

Açıkçası ben bu forumda bazı yazıları ve yorumları okuyorum, bazılarına içimden küfür bile ediyorum. Bu kadar cahil olunmaz modunda giriyorum. Bu konuda kendimi törpülemeliyim, öz eleştiri yapıyorum.

Bunun dışında bir kadın kendini değersiz görüyorsa ya da tam olarak kendini bir erkeğin alt kümesi olarak görüyorsa, kadına yönelik bir hakaret söz konusuysa o zaman da çok fazla tartıştığım olmuştur. Kendimi tutamıyorum çünkü. Ancak laf sokma amacı gütmüyorum.

He bir de 7 gün 24 saat boyunca kk benim bilgisayarımda açık. Evde, ofiste, kafede, sahilde. Kim ne yapmış nereye gitmiş her şeyden haberim var. Kimsenin geçmiş konusunu açıp laf sokmak için uğraşmam. Zaten hepsini takip ediyorum. Ama şöyle bir şey var. Konusunda türlü ahlaksızlıklar olan biri, benim hayat görüşüme, değerlerime '' puu allah ıslah etsin seni, ne günlere kaldık bik bik bik' derse o zaman da o yaptığı ahlaksızlığı yüzüne vurmama da 'iski kınılırımı ıkıdın' demeyecek. Bugün ben aynısını yaparsam benim de yüzüme vurun.

Bazi kadinlarin kulagindan tutup omuzlarindan silkelemedikce gercekleri gormeleri imkansiz oluyor.Hayal aleminde yasiyorlar cunku.Hakarete,rencideye varmadikca bu surata tokat gibi laflari soylemenin bir zarari yok diye dusunuyorum.Bunun faydasini goren cok olmustur ; ah keske sizlerin lafini dinleseydim deyip dizlerini doven de...
Kissadan hisse.

Bazi konular var ki, insani cileden cikariyor.. Konu sahibine insan gibi yol gostermeye çabalıyorsun, haydeee bi bakiyorsun konu sahibi kendini ve sikayet ettiği insanlari savunup sana hakaretleri yagdirmaya baslamis..
Ben bosanmis bi insanim, hic tanimadigim birinin bi konusunda, hic alakasi olmayan baska bi uye yorumuma atlayip profilimi karıştırıp (hic alakasi yok ama ha) "bosandigim icin sorunlu olmak"la sucladi beni bi de diretiyor destek al filan diye.. Boyle ruh hastalari, laftan anlamayan cahiller oldugu surece sert cikislarim istemsiz surecek sanirim..

hmm hafiye demek. fenaymis.

İnsan tabiatı bunu gerektirir
İnsan evrimi tamamlanmadığı sürece mükemeli beklemeyin üzülürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…