- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
haSizin durumunuzun hanimefendinin ornekleriyle alakasi yok ki ustunuze almissiniz.
Size konunuz uzun veya bosan diyen olmadi.
Uzun cevaplar yazildi, kocaniz alkol aldiysa karsi degildir dendi. Tam olarak mesaj sahibinin konu sahibini silkeleme kismini karsiliyor bu.
Hmm boyle yapmak yerine sorunlarini coz derim.boyke bi yere baramazsin cnmHihim kadınlarla sorunlarım var benim. Diyorum ya hiç birinizi sevmiyorum. Bu foruma da içimdeki kini kusmak için giriyorum.
O konuda da hakli demek istedimO nudada hakli demek istedim.
ha
Hmm boyle yapmak yerine sorunlarini coz derim.boyke bi yere baramazsin cnm
Nasil kurtulmayi dusunuyosun kiYok eninde sonunda hepinizden kurtulcam ben. Yakıcam bu forumu. Şimdilik laf sokmakla idare ediyorum işte, ama eylemlerim yakın.
Nasil kurtulmayi dusunuyosun ki
Yakıcam hepinizi, kiralık katiller tutup peşinize salıcam. İp adreslerinizden hepinizi tek tek bulcam. Nihahahaha.
Şunu yazacaktım da işte hep böyle yapıyorsunuz! diye bağırırlar diye korktum. Benim gibi kurallara bağlı bir kızı bile sindirdiniz ya
Şunu yazacaktım da işte hep böyle yapıyorsunuz! diye bağırırlar diye korktum. Benim gibi kurallara bağlı bir kızı bile sindirdiniz ya
Bilmem? Öyle sanacaklar diye yazmadıydım ben deAcaba fark etmeden laf mı soktum
hmm hafiye demek. fenaymis.Bazi konular var ki, insani cileden cikariyor.. Konu sahibine insan gibi yol gostermeye çabalıyorsun, haydeee bi bakiyorsun konu sahibi kendini ve sikayet ettiği insanlari savunup sana hakaretleri yagdirmaya baslamis..
Ben bosanmis bi insanim, hic tanimadigim birinin bi konusunda, hic alakasi olmayan baska bi uye yorumuma atlayip profilimi karıştırıp (hic alakasi yok ama ha) "bosandigim icin sorunlu olmak"la sucladi benibi de diretiyor destek al filan diye.. Boyle ruh hastalari, laftan anlamayan cahiller oldugu surece sert cikislarim istemsiz surecek sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?