Kadınların hislerinden nefret ediyorum !

sedaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
243
0
46
İstanbul
arkadaşlar nasıl anlatsam bılmıyorum. 8 aylık bi ilişkim var. ondan once onunda benımde 3 senelık ılışkılerimiz vardı. ama ılk defa aşık olmuşum gibi hissedyorum belkide öyle.. çok seviyorum onu.. oda benı sevyo bnm için butun arkdaşlarını ailesini bile karşısına aldı ama allahaşükür şuan herşey rayında herkzle aram çok iyi.

neyse size danışmak istediğim konuya gelim.geçende arabada gidiyoruz soner sarrıkabadayının pas şarkısı caldı tam şurda sesi açtı ve söylemeye başladı : kendisi yazdı kendisi bozdu kirli değil ne pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm yok artık yok . tam o anda içimden bi ses şuan örn:ayşeyi düşünüyo dedi ve o anda müziği kıstı aşkım sana bişe sölicem dün ayşe geldi benm kaldığım ders varya oda ondan kalmş toplu odev yaptırcaklarmış sende yaptırmıcaksın yaptırcaksan parası sukadr dedı faln bende verdım parayı dedı. ben o an şok oldum gerçektende düşünüyodu galiba yksa neden oan sölesinki bide 2 gun once aylardır sormadığım halde aşkm okulda konuşuyomusunz dedm oda yk askm bişe olsa söylerim sana biliyosn dedı şok ağızlıymışım resmen

ayrıca belirtim aynı unvertsede aynı sınftalar son senesi

gerçekten çok taktım kafama zaten bu aralar bı kopukluk var bzde bi uzagız birbmze. sizce gerçekten düşünüyomuydu oan fikirlerinize çok ihtycm var

Şuan sizinle ve çok iyi giden bir ilişkiniz var.. Bence bunları düşünerek olumsuz enerjinizi ne kendinize nede sevdiğinize yollayın..

ama hala onu dusunuyosa aklına geliyosa bi anormallık yokmudur? onu düşünüp düşünmediğini nasıl anlıyablirim?

Anormallik size davranışlarıyla belli olur..Eğer çok iyiyseniz, sizi gerçekten seviyorsa ; yadına arada düşenler için suçlamayın onu.

Hiç yaşamadım ama ; anılar, yaşanmışlıklar, sevinçler, üzüntüler kolay unutulmaz..Biraz daha zaman lazım bence. Sizin hiç mi aklınıza gelmiyor ?

Bende olsam öyle düşünürdüm olabilir ama sonuçta şarkı sözleri olumsuz , seni sevdiğim ozamanlarda ki gönlüm yok artık yok yani sallamış kızı şarkıda öyle aklından geçmiş olabilir seninde aklından ummadığın anda geçebilir sonuçta sevgilin sana bişey dememiş kızla anlamlı bakarken görmemişsin sadece hissetmişsin..

Yapıyoruz bunu kendimize bazen,
ama öyle gereksiz ki aslında.
mesela o an sen ''ayşe''yi sormasan O'na,
aklına gelmeyecek ve bir kaç gün sonra sana bunu söyleme gereği duymayacak belli ki.
Gerçekten gerek yok aslında,geçmiş bitmiş...
şu an nerde ve mutlu mu sorusu önemli.
Hııı ilişkinizde ters giden şeyler varsa o durumu sorgula.
Ama sakın ''Onunla konuşuyomusunuz,sana nasıl davranıyor''durumuna girme.
Bitmiş ilişkisini ne kadar önemsediğini düşünür veee;
kafasında bir ampul yanmasına sebep olursun belkide.
Yani teşbihte hata olmasın ''eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme''derler

biliyorum bende hep aklında olmadığı halde konuyu açıp aklına getırcegımı dusunurum ve kac aydır en ufak konusunu acmadım geldı yanma dedıgınde bıle naptı nerdeydnz gttımı ettımı dye sorgulamadım sadece tamm aşkm dedm. ama neblm benm ondanda uzun surelı bı ılskım vardı ve suan umrumda deıl bı yabancı gbı gelıyo bana hatta bırıyle el ele kol kola sarılrken gorsem mutlu olsn derim geçerim ama bılmyrm ya kadınalr gerçekten hissediyo ve sadece hissedilen bişe içinde hesap soramıyosun yada ona göre hareket edemıyosun.

Arkadasım sen kendine güven önce
ya çok basit şeylere takılıyosunuz. Aynı sınıfta bile olsalar sevgilinin onda gözü olsaydı senle işi olmazdı
ben aynı durumda olsam hiç sallamam ay onumu düşündü ay böylemi oldu ne gereği var
hırpalama kendini

Canım arkadaşların dediklerine kesinlikle katılıyorum. Bir de hele ki o kızı mesela erkek arkadaşınla falan konuşurken görsen de sınıfta trip atma bence. Benim de erkek arkadaşımın eski sevgilsi onunla aynı sınıfta ve kız benim yanımda erkek arkadaşımla konuşuyordu dersler hakkında falan böyle sinir sinir gülüşüyor bir de görsen Ama ben hiç sallamıyordum. Hala da öyle ve hiçbirşey olmuyor emin ol ... Belki de ilişkileri uzun sürmüş diye taktın biraz. :26:

Son düzenleme:
ya cnm ben o okulda değilim hiçte gitmedim kızla hiç yüzyüze faln gelmedik.. bn zaten 2 gn once sordugumda konusuyomusunz dye dedm ona askm bana aynı snftasnz son senen hani konuşmaman sana sıkıntı yaratcaksa konuş işlerini hallet sürekli tez hazırlıyo faln grup olarak calıısyolar oda yok faln demstı ustne bu cıktı zaten ben ona hcbse demem konuşabilirsin dedm hatta ama orda dinlediği müzikte onu düşünmesi beni üzdü düşündürdü

Şu nil karaibrahıme bayılıyorum... Her hareketıyle kendını sevdiğini ne kadar bellı edıyor....Haytının merkezınde kendısı var ... diğer şeyler etrafında dönüyor resmen ve o istediğini görüyor sevıyor...

rengarenk bır kız .... kendine özgüveni var....

sen böyle telaşlanarak anca üzülürsün... olacakları engelleyemezsın....

erkeklerse relax kızları sever... gülmeyı seven pozetıf kızları.... onları seven ama onlarsızda hayatına

devam edebileceğini yıkılmayacağını bildikleri kızlarada bağlanırlar...

ya sen bıraksana o düşünsün senin eski sevgılının aklına ne sıklıkla gelebıleceği...

boş versene ....

haklısnız kızlar gerçi ben öyle eski sevgili mevzusu yapan biri asla olmadım. daha ılk ayımızda faln kız telde araıp aglıodu edıodu ozamn sevglm söylememişti biriyle brlkte oldugunu ona üzülür dye ben pek umursamyodum zaten konu üstnde durmadım hiç

kıza üzülür dıye söylemıyormuymuş....bence erkek arkadasın bu kıza olan duygularını hala taze tutyor ... benden demesı fazla kapılma bu çocuğa ...

üstnden 7 ay geçti ama zaten ozamn benı pek sevmıodu ayrılıp duuryoduk yaklasık 4 aydr gerçek bi ilişki yaşıyoruz kzıda bılıyo herkez biliyo artk zaten söz ne zamn faln dye herkezin agznda

üstnden 7 ay geçti ama zaten ozamn benı pek sevmıodu ayrılıp duuryoduk yaklasık 4 aydr gerçek bi ilişki yaşıyoruz kzıda bılıyo herkez biliyo artk zaten söz ne zamn faln dye herkezin agznda

o zamanlar seni pek sevmiyoduysa, aranızda çok derin ve coşkulu bir aşk olmamış..

belki o kızı coşkulu sevmiş, ama 3 sene sonunda mantıken birlikte olmalarının zor olduğunu görüp ayrılmıştır.. ama hisleri de ölmemiştir..

öyle şarkıyı coşkuyla söylemesinin akabinde kızın ismini ağzına alması tesadüf olamaz..

benim hiç öyle durumum olmadı çünkü biz zaten birbirimizin ilkiydik o yüzden o hisleri bilmem ama
takma bence kafana onu düşünürken niye senle olsunki dimi yani:44:

konuyu okurken bır zamanlarkı halım aklıma geldı kapı komsusu kızıyla ilişkisi olmus küçük yaslarda sevgilimin yanı şimdiki eşimin aklımı ise hep kemırırdı ama olan hep bana olurdu salak gibi sonra anladımkı gözü kör olmus benı kıskanıyor sahıplenıyor sevıyor anladımkı baska kımse umrunda deil 5 yıl sonra bastık nikahı evlendık kızın düğünü var yakında oysa kızla konusuyorum bıle eşimin zerre kadar ilgi duycagını dusunmuyorum cunku mutluyuz :) kendın üzülürsün bosver bazen düşünme bunları sal gitsin ömrüne heyecan kat renk kat senın olsun her daim...

valla dusunuyo da olabılır dusunmuyoda yanı sarkı hosuna gıttıgı ıcın soylemıste olabılır canım hem aynı sınıfta olduklarından gorme ıhtımallerı yuksek hem son seneymıs takma bu kadar

Düşünüyor olabilir.
Daha doğrusu o an aklına gelmiştir.
Şarkı çağrışım yapmıştır belki.
Ne bileyim olur bazen.
Duvara bakarsın aklına boya gelir sonra resim ödevini yapmadığını hatırlarsın.
Onun gibi birşey.
İlla ki gönlünü onda demek değil ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…