Sevdiginiz adama nikahi bastiramazsaniz bu sekilde daima acaba ? acaba? butun bir yasam bu sorularla gececek.Adam senleyken baskasini hayal ederse beynini okuyamazsin ki.Vicdanlara polis dikemezsiniz.Sadece Allah korkusu bu emniyeti saglar yoksa kontroller,kiskancliklar alip basini gider.
o zamanlar seni pek sevmiyoduysa, aranızda çok derin ve coşkulu bir aşk olmamış..
belki o kızı coşkulu sevmiş, ama 3 sene sonunda mantıken birlikte olmalarının zor olduğunu görüp ayrılmıştır.. ama hisleri de ölmemiştir..
öyle şarkıyı coşkuyla söylemesinin akabinde kızın ismini ağzına alması tesadüf olamaz..
En fazla 1 sene görüşme sonunda evlenmeyen erkekle hala görüşmeye hiç gerek yok...
Bir insanı 1 sene hatta 6 ayda çözer insan kendine uygunmu değilmi..
Bakıyorum 3-4 senelık ilişkıler hem kopmak zor oluyor hem adam nasıl olsa böylede gemisini yürütüyor
niye evlensın ....
Beni seven gercekten yanında isteyen adam evlenir... Ciddiyetsız erkekler...bu fırsatı vermeyın kızlar...
arkadaşlar nasıl anlatsam bılmıyorum. 8 aylık bi ilişkim var. ondan once onunda benımde 3 senelık ılışkılerimiz vardı. ama ılk defa aşık olmuşum gibi hissedyorum belkide öyle.. çok seviyorum onu.. oda benı sevyo bnm için butun arkdaşlarını ailesini bile karşısına aldı ama allahaşükür şuan herşey rayında herkzle aram çok iyi.
neyse size danışmak istediğim konuya gelim.geçende arabada gidiyoruz soner sarrıkabadayının pas şarkısı caldı tam şurda sesi açtı ve söylemeye başladı : kendisi yazdı kendisi bozdu kirli değil ne pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm yok artık yok . tam o anda içimden bi ses şuan örn:ayşeyi düşünüyo dedi ve o anda müziği kıstı aşkım sana bişe sölicem dün ayşe geldi benm kaldığım ders varya oda ondan kalmş toplu odev yaptırcaklarmış sende yaptırmıcaksın yaptırcaksan parası sukadr dedı faln bende verdım parayı dedı. ben o an şok oldumgerçektende düşünüyodu galiba yksa neden oan sölesinki bide 2 gun once aylardır sormadığım halde aşkm okulda konuşuyomusunz dedm oda yk askm bişe olsa söylerim sana biliyosn dedı şok ağızlıymışım resmen
ayrıca belirtim aynı unvertsede aynı sınftalar son senesi
gerçekten çok taktım kafama zaten bu aralar bı kopukluk var bzde bi uzagız birbmze. sizce gerçekten düşünüyomuydu oanfikirlerinize çok ihtycm var
Yahu sen gerçekten üniversite öğrecisi misin? Zira ilkokul öğrencileri bile ünlü harfleri terketmedi, -de'leri, -ki'leri ayırabiliyorlar.Bu nasıl bir Türkçe ya? Nokta yok, virgül yok.Yazıklar olsun üniversiteye böyle öğrenci alan seçme yerleştirme sistemlerineBunu yazdığını hiç dert etme, daha çok dert etmen başka bir sorunun var bence: okumayı belki biliyorsundur da, yazmayı bilmiyor oluşun. Bir de şimdi çıkıp "internet ortamında aceleyle yazdım da, ettim de, normal hayatımda tabii ki de düzgün yazıyorum da" lara girme evlat. Dünyanın kirlendiği yetmiyor, sıra internete geldi.
allahtan sen varsında Türkçe kurtuldu
derdin ne anlamadım ama beni ölçmek biçmek sana düşmez düşüncelerini kendine sakla lütfen kuyruk acın var biyerden belli ama insanlar buraya dertleşmek için geliyor senin gibi etrafa saldırmak için değil
neresi alakasız anlayamadım? yoksa sizin anlayışınızdamı bi problem var? kadın olarak çoğu şeyi hissediyoruz konudada hissettiğim bişeyi anlattım keşke hissetmeseydimde içime kurt düşmeseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?