teşekkür ederim canımyeni topiğin hayırlı olsun datlucadım
ilk oy verende ben oldum
Datlu Cadu sadece Temmuz'da okuduğumuz kitaplara mı oy veriyoruz yoksa daha önce okuduklarımız da olur mu? :26:
Çünkü listede bu ay okuduğum bir kitaba rastlamadım ben:26:
anket şu hali ile tek seçeneğe izin veriyor editörlerle konuşup seçenek sayısını artırmayı deneyecem, çünkü birden fazla beğendiğimiz kitap vardır mutlaka
teşekkür ederim canım
temmuz ayı için oy vereceğeiz, daha sonrak aylarda burdaki kitap isimlerinden çıkarsa eleyip yeni okunan kitaplar için liste yapacağım ama senin okuduğun kitaplar vardı canım ya , hatta maşallah Lavin'e dedim içimden:44:
umarım kullanabilrsin:26:aaaa o zaman ben yeniden oy kullanabilecekmiyim
birden fazla seçeneği seçme şansımız olsa daha iyi olur tabiki
Canım benim okuduğum kitaplardan var,şimdi fark ettim Temmuz için listeBen bu ay-ağustos için sanmıştım. Ondan kafam karıştı. Ben bekleyeyim çoklu oy verme onaylansın öyle oylayayım.
kitap Mekanı arkadaşım Gareng in fikri ile açmış olduğum bu topikte ay ay kitap listesi yayınlayıp oylarınıza sunacağız ve bu sayede kk da çok okunan top 10 kitap listemizi oluşturacağız.2013 yılı sonunda da aylara göre belirlenen top on listesinden 2013 kk bestselleri açıklayacağız, umaraım
nihayet açabildim. eksik açılan konulardan ötürü özür dilerim. işte 3 kez deneyerek pc azizliğine uğradığım evde de çocuklara , çalan kapı zillerine rağmen hazırlamaya çalıştığım listede mutlaka eksik ve kusur olacaktır, onları görmezden gelip , temmuz ayının top 10 listesini oluşturmaya bakalım
+100 beğen yapıyorum.
ellerine, emeğin sağlık.
ne uzun bir liste ama baya uğraştırmış.
birden fazla kitap işaretleyebiliyoruz diye ilk kış bahçesini işaretledim kaldım öyle
şimdi değiştiremiyorum da.. ben inci diyorum tek seçenek varsa..
bu arada bu fikir çok güzel
ve emeğine sağlık uğraşıp konuyu oluşturduğun için..
rica ederim. Gareng in fikrine sağlık1'den fazla seçebilme hakkım olsaydı; Çavdar Tarlasında Çocuklar-J.D.Salinger, NAZAN BEKİROGLU-nar agacı, Pirus & Devşirme Ordularının Son Savaşı - Tuncay Opçin/ Mehmet Baransu Kitaplarını da işaretleyecektim.
Tek hakkımı Zülfü Livaneli-Serenad olarak kullandım. :128:
Ellerine yüreğine sağlık DatluCaducum.
teşekkür ederimgelsin oylarbelirlensin en iyiler
ellerine emeklerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?