- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.081
birdahaki ay bende katilicam araniza,yalniz bi sorum var,o ay icinde bitirdiginiz kitabimi yaziyosunuz yoksa bu aydan baslayip öteki ayda biten kitapda oluyomu?
canım liste ay başından başlıyor ay sonuna kadar.bitirdiğinde yazıyorsun o aya dahil oluyoraramıza bekleriz.şimdiden keyifli okumalar
canım liste ay başından başlıyor ay sonuna kadar.bitirdiğinde yazıyorsun o aya dahil oluyoraramıza bekleriz.şimdiden keyifli okumalar
canım ben hazıranda aranıza katıldım ama kıtabımı hazıran ayında başladım bıtmedı....
bende o kıtabı şimdi bitirdim öyle yazdım olmadı mı şimdi......elimde yarım kıtaplar dururken yenı bı kıtaba başlamak istemıyom....benım durumum ne olacak......sonuçta gecen ay yarım okudugum halde hiç okumamış oldum.....amacım yarışıp 1. olmka değil zaten.....
sadece desrteğinizle yarım kalan kitaplarımı bitirmek.......ve yenı kıtaplar okumak.....kendımı geliştirmek....
M.K.Atatürk bile kitabı beğenmese de bitirirmiş diye hatırlıyorum.....kıtaplara saygısızlık etmek ıstemıyom.....
Sanırım bu ay içinde Faust'u bitiremeyeceğim çok derin bi kitap,cümleler çok uzun bir solukta okunacak bir kitap değil bir de çevirisini hiç beğenmedim haliyle sıkıo insanı bi süre sonra.
Ay da bitmek üzere ağustos başında bitecek gibi görünüo ilk ayımı 3 kitapla kapatmış oldum :)
kızlar 2. kitabım bitti....3. ye başladım 31 inide kadar onu da bitirmeyı planlıyorum...
çok mutluyum...aylardır kitap bitirmezken 1 haftada 2 kitabım bittii....
dukan diyetini okudum...kılo vermek isteynler okuyabilir ....
sudem34: 2 kitap
He he işte yine internet kafedeyim...
Merhaba kızlar, hepinizi çok özledim. :79:
İbadetlerinizin ve dualarınızın kabul olacağı hayırlı bir RAMAZAN ayı diliyorum.
İhtiras Sarayı . . .Joan Lee Keyifle okudum.
Sosyalizm Geliyor Savulun. . . Aziz Nesin Elbette mükemmel...
Kaç Yıl Geçti Aradan . . . Naşide Gökbudak Beğenerek okuduğum bir kalem.
kulitta . . .10
Bende varım bu ay iki kitap okudum
1. İskender Pala- Şah Sultan
2. İskender Pala- Babilde ölüm, İstanbulda aşk
Sırada bekleyen en az 3 kitabım var birine yarın akşam başlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?