- Konu Sahibi PrensesPeri
-
Husbands And Wives'a rastlamıştım tvde.
Teşekkür ederim. Bakacağım mutlaka.)
a.s rica ederim
ölümü çok düşünenlerdenseniz, ilişkilerin irdelenmesinden zevk alıyorsanız, insanı merak ediyorsanız ve hayatı seviyorsanız tek geçerim Allen'i yerimseniben
yok yok kız belli okuyor bizim gibi çok dolanmıyor buralarda ee kitap okuyor işte hababam
ama ben hırs yaptım geçecem onu da işte korkuyorum yine gelecek 2 kitap bitti diyecek sonra açık ara önde delikafadulden
ya evet nasıl okunur 7 kıtap ,hiç bir işim olmazsa ancak okuyabılırım yada incecık kıtaplar sürükleyici fılan :sinifsinif:
bu arada ıkıncı kıtap bıttı Canan Tan ,en son yürekler ölür..
klasık Canan Tan ,daha önceden de yazdıgım gıbı çerezlık bır kıtaptı ..
sımdı Demet Altınyeleklioğlu 'nun
Hürrem - Moskof Cariye - Osmanlı Hanedanı I. Kitabını okuyacagım ..
guzel yorumlar aldım ..yalnız kıtap bıraz kalın 825 sayfa :)
Hem ben seni geçtim Punchshe sempatiksalakcinni
arka sayfada kaldı da arada kaynamasın dedim nihahahaa
Moskof Cariye güzeldir. 825 sayfa ama yazılar büyük ve geniş alana yayılmış. Sürükleyici olduğu için problem olmuyor zaten. Her kadın okumalı bence bu kitabı.
Herkese merhaba. Ne çok kulaklarım çınladı bilemessinizMaşallah demiyenler el kaldırsın bakim. yerimseniben kaç gündür sadece 1 kitap okudum çünkü Bu arada söyle bir açıklık getireyim kızlar kitap okumak benim en büyük tutkum ikinci sırada da puzzle geliyor. O yüzden ben her gece kitap okurum gece yarılarına kadar. ( Bekar olduğum için karışan yok =) ) Otobüste, minübüste de okuyorum hep... Okuduğum kitapların hepsi ince değil zaten yazıyorum buraya. Yanlış anlaşılmak istemem o yüzden açıklamayı yapıyorum arada biraz sivri biri gibi duruyorum. Nede olsa bu topiğin amacı sadece 1 ay boyunca okuduğumuz kitapları paylaşmak. Bende öyle yapıyorum. İnanın bana benim okuduklarım hiç bir şey, Benden çok fazla zamanını okumakla geçinen insanlar var....
Psk.Nur Yaycıoğlu: Bir psikologun itirafları... Adından da anlaşıldığı gibi Psikolog Nur Hanımın Danışanları ile arasında gecen anılar.Kısa kısa kesitler, vakalar var. Güzel bir kitaptı.
Herkese merhaba. Ne çok kulaklarım çınladı bilemessinizMaşallah demiyenler el kaldırsın bakim. yerimseniben kaç gündür sadece 1 kitap okudum çünkü Bu arada söyle bir açıklık getireyim kızlar kitap okumak benim en büyük tutkum ikinci sırada da puzzle geliyor. O yüzden ben her gece kitap okurum gece yarılarına kadar. ( Bekar olduğum için karışan yok =) ) Otobüste, minübüste de okuyorum hep... Okuduğum kitapların hepsi ince değil zaten yazıyorum buraya. Yanlış anlaşılmak istemem o yüzden açıklamayı yapıyorum arada biraz sivri biri gibi duruyorum. Nede olsa bu topiğin amacı sadece 1 ay boyunca okuduğumuz kitapları paylaşmak. Bende öyle yapıyorum. İnanın bana benim okuduklarım hiç bir şey, Benden çok fazla zamanını okumakla geçinen insanlar var....
Psk.Nur Yaycıoğlu: Bir psikologun itirafları... Adından da anlaşıldığı gibi Psikolog Nur Hanımın Danışanları ile arasında gecen anılar.Kısa kısa kesitler, vakalar var. Güzel bir kitaptı.
Bence toplu halde hızlı okuma kurslarına gitmeliyiz:))
Yoksa ben de 7 kitabı geçebileceğimi hiç sanmıyorum.
Punchshe'nin dediği gibi çocuk kitapları okumazsak tabii:))
maşallah tü tü tü tü nazar ddeğmesinsende böyle az kitap okursan türkiyenin ortalamsı hiç olur tweetypinar:)
kız şakaydı alınma hemen senin okuduğun kitaba değildi gönderdiğimiz taşlar bizim okuyamamızaydı canım :))zemuszemuszemuszemus
kızma hemen
aslında ben daha önceden gitmiştim :) önceden hızlıda okurdum ama evlendikten sonra hız otomatikmen düştü çünkü bir sürü şeye bölünüyorsun ama burdan egzersizleri beraber yapabiliriz sizi çalıştırayım mı olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Yok hayır kızmadım neden kızayım ki hem... Yanlış anlaşılmasın sakın... eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?