- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.141
sabah birsürü aksilik yaşadım :44: başıma gelen pişmiş tavugun başına gelmemiştirişe geç kaldım ama bugun göndereceğim diye söz verince içimden yarına ertelemekte gelmedi nihayet öğlen gönderebildim dün akşam biraz rahatsızlandım tam kitap listesine bakamadım.arkadaşımda 21 kitap getirmiş.35 de bende vardı.toplam 56 kitap kuş olup uçsun hemen varsın istiyorum
İnşallah canım deneyeceğim belki yapabilirim. Havasını solumalık sahaflar çarşına gitmek gerek asıl nasıl güzel bir yer nasılİnşallah bitirirsin...Oranın havasını solumak için gidersin sende
Elimde pek çocuklara yönelik kitap yok Van'da görev yapan öğretmen arkadaşıma gönderiyoruz bizde toplayıp, umarım emeklerimizin karşılığını alırız yeni kitap kurtları kazanır kazandırırız
Geçmiş olsun PrensesPericim, umarım daha iyisindir.Senin ve arkadaşının yüreğine sağlık, Allah kabul etsin.
Demek ki, bugün 77 kitap gerçek sahipleriyle buluşmak üzere yola çıktı.
En kısa zamanda ellerine geçtiğini öğreniriz İnşaallah.
Herkesi tebrik ediyorum. Bende yardım etmek isterdim ancak kitaplarımı kendi öğrencilerimle paylaşıyorum.
Bu ay dört kitabım var okunacak
-Kürk mantolu madonna
-Nar ağacı
-Olasılıksız
-Serenad
Kürk mantolu madonna çok methedilen bir kitap olduğu için merak ettim vw hemen okumaya başladım
sabah birsürü aksilik yaşadım :44: başıma gelen pişmiş tavugun başına gelmemiştirişe geç kaldım ama bugun göndereceğim diye söz verince içimden yarına ertelemekte gelmedi nihayet öğlen gönderebildim dün akşam biraz rahatsızlandım tam kitap listesine bakamadım.arkadaşımda 21 kitap getirmiş.35 de bende vardı.toplam 56 kitap kuş olup uçsun hemen varsın istiyorum
Bir şeyi çok istersen olmaması için ne kadar engel varsa karşına çıkar zaten...Ne kadar çok kitap göndermişin maşallah sanaBende eşime verdim göndermesi için ama gönderemedi henüz..Bugün toplantıları var hala bitmedi Salıdan beri bir aksilik çıkıyor sürekli yollayamıyorum bende...
Geçmiş olsun PrensesPericim, umarım daha iyisindir.Senin ve arkadaşının yüreğine sağlık, Allah kabul etsin.
Demek ki, bugün 77 kitap gerçek sahipleriyle buluşmak üzere yola çıktı.
En kısa zamanda ellerine geçtiğini öğreniriz İnşaallah.
Benim Kırmızı Pabuçlarım
Beyaz Diş
Çanakkale Aslanları & Her Biri Ayrı Bir Destandı
Dağda Macera
Denizde Macera
Fareler ve İnsanlar
Hayat Zor Ama Ben de Kolay Biri Sayılmam
Huzur Sokağı
İyi Eşler / Küçük Kadınlar II
Jane Eyre
Küçük Kadınlar (Cep Boy)
La & Sonsuzluk Hecesi
Luisito Bir Sevgi Öyküsü
Martı Jonathan Livingston
Martin Eden
Notre Dame'ın Kamburu
Od
Saftirik Greg'in Günlüğü & Panik Yok!
Tomris
Uçabilen Kız
Yalan
İlk sevkiyatım olan bu kitaplar bugün kargoya verilmiş.
Siparişimde bulunanGüneşe Açılan Pencere malesef temin edilemedi.
Martı Jonathan Livingston kitabını değiştirme çabalarım da sonuçsuz kaldı.
Dolayısıyla 21 adet kitap yola çıkmış oldu.
İkinci sekiyatımdaki 20 kitabın hepsi temin edilir İnşaallah.
Herkesi tebrik ediyorum. Bende yardım etmek isterdim ancak kitaplarımı kendi öğrencilerimle paylaşıyorum.
Bu ay dört kitabım var okunacak
-Kürk mantolu madonna
-Nar ağacı
-Olasılıksız
-Serenad
Kürk mantolu madonna çok methedilen bir kitap olduğu için merak ettim vw hemen okumaya başladım
İnşallah canım deneyeceğim belki yapabilirim. Havasını solumalık sahaflar çarşına gitmek gerek asıl nasıl güzel bir yer nasıl
Kitapları bugün gönderdim bende
kadınların kitap mekanında ekim ayında okunan kitap sayısı 90
******Ekim ayı derecelerimiz ******
1. miz ehlimana,eski_bir_masal
2.miz LadySubaru :81::129:
3.lerimiz morvent,KRoNiKDeLi,kulitta,diltesne :81::128:
dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ederimkasımda keyifli okumalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?