- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.961
disiplinlisin yani. ben öyle dğeilim maalesef. bir ara canım fena halde okumak istiyo tüm kitapları yalayıp yutasım geliyor sonra bi bakıyon elime kitap almak istmeiyom.
birden aklıma bzim okuldaki rehber hocası geldi
prensesperı ellerıne sağlık cnmlistenı yırım senın
lavın insan okumak istedıkten sonra gerçekten zaman buluyor evlı olunca bu zaman bıraz daha kısa olsada oluyor
benım zamanım sizinkinden cok daha azbazende cok oluyor
evım ıle işyerım mesafesı 1 saat ama sabahları bırak oturmayı otobuse zor bınıyorumakşamlarıda oturuyorum ama bu kez yorgun oluyorum sanırım hemen uyku moduna geçıyorum
eve gdıınce yemek yap topla çamaşr ütü bıde geç çıkyorum işten b bakıyorum saat 10 a gelıyor zaten uyku saatım 10 uyurken işte ne kadar okursam 15 20 dk
benmı eşim yollarda süreklı otobusçüübirgün eşime zaman ayırıyorum birgün kendıme
eşim varken ev işi yapmıyorum eşim yokken ev işinden kalan zaman işte okuma zamanım ama tek avantajımız bızım sanırım tv ızlememekben haftanın 2 günü bakıyorum tv ye umutsuz ev kadınları ve yalan dünya başka bişide ızlemem.nettende yarışma porgramlarını ızlıyorum tabı sessız patron görmesın keşke daha az çalışma saatlerımz olsada cok daha fazla okuyabılsek
Maşallah zaten hem çalışıp hem evlilik yürüten çocuklarına bakan kadınlara hayranım.
Ben senin kadar okuyamazdım şu yazdıklarını yapsaydım.
Eve geldiğimde baygın geliyorum, düşünüyorum da pek çok insan daha ağır çalışıp evini temizliyor, çoluğuna çocuğuna yemek yapıyor. Allah güç versin, en çok bu sebepten evlenmek zor geliyor bana.
Maşallah zaten hem çalışıp hem evlilik yürüten çocuklarına bakan kadınlara hayranım.
Ben senin kadar okuyamazdım şu yazdıklarını yapsaydım.
Eve geldiğimde baygın geliyorum, düşünüyorum da pek çok insan daha ağır çalışıp evini temizliyor, çoluğuna çocuğuna yemek yapıyor. Allah güç versin, en çok bu sebepten evlenmek zor geliyor bana.
Koca 4 gün geçti, yavaş bile
Size yetişecem diye kalın roman okuyamıyorum valla
Hızlı gördüm sizi hatunlar.
Genç Werther'in Acıları/Goethe
Kadından Kentler/Murathan Mungan
Elveda Balkanlar-Unutulan Vatan/İsmail Bilgin : Bir zamanlar bize yar olan diyarların unutulan ve unutturulan öyküsü.Tam 500 aene bize yar olmuş diyarlardı.Bir avuç isimsiz kahramanın verdiği insanüstü mücadelelerin anlatımı...Ayrılık,hasret,hüzün... Kesinlikle okunmalı.
bugu_su......3
kalın romanlardan korkar oldum ama elimdeki seri hep kalın
Sorma bende de var bir dünya ama elime almıyorum
Sanırım bir dahaki ay onları bitiririm.
5 i geçersem iyidir
Koca 4 gün geçti, yavaş bile
Size yetişicem diye kalın roman okuyamıyorum valla
kalın romanlardan korkar oldum ama elimdeki seri hep kalın
Aşkolsun kızlar kalın, dolu dolu şöyle sıcacık bir kitap gibisi var mı?
Siz bana gönderin o kalınları,ben okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?