- Konu Sahibi PrensesPeri
-
samanyolu canım aramıza hoşgeldin keyifli okumalar dilerimlisteye direkt 5 kitapla giriş yaptın onun için ayrıca tebrik ederim şu şelalenin bez bebegini merak ediyorum nasıl?sen begendinmi?
Teşekkür ederim arkadaşım ,Şelalenin bez bebeği ni beğendim,akıcı,sıcacık bir hikaye...Ben kütüphaneden almıştım,çabucak okudum elimden bırakamadım....Yaşanmış bir hikayeden esinlenmiş yazar,o nedenle daha çok ilgimi çekti....
Teşekkür ederim arkadaşım ,Şelalenin bez bebeği ni beğendim,akıcı,sıcacık bir hikaye...Ben kütüphaneden almıştım,çabucak okudum elimden bırakamadım....Yaşanmış bir hikayeden esinlenmiş yazar,o nedenle daha çok ilgimi çekti....
Samanyolu kütüphaneye üye oldugunu soylemıssın . Okul kütüphanesi mi? Biraz açarmısın ?:44:
samanyolu bende çok sevmemişim okuduğumda seninle aynı fikirdeyim canımCanım ben halk kütüphanesine üyeyim,sanırım her ilçede bir kaç tane bulunuyor,15 gün için 2 kitap alabiliyorum,daha önce okursam değiştiriyorum...Çok yeni basımları bulmak zor tabii ama yine de güzel kitaplar var...
Bu arada 6. kitabımı bitirdim,ama kimseye tavsiye etmiyorum....Adı İKİ genç kızın romanı___perihan MağdenGerçekten de okumamakla kimse bir şey kaybetmezmiş...
samanyolu bende çok sevmemişim okuduğumda seninle aynı fikirdeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?